Fredag

Hemma från jobbet! Har jobbat 12-19 idag. Riktigt härligt att äntligen få jobba efter en veckas ledighet.
Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem så vi kan börja göra smörgåstårta som ska bjudas på imorn då det blir middagsbjudning här hemma. Ska bli riktigt gott! Lite idol ska jag allt hinna med att titta på och resten av kvällen blir det till att mysa i våran häärliga soffa!



C I A O

Torsdag

Helo my darlings!

Som sagt idag är det älsklings födelsedag. Stackaren måste jobba hela dagen. Men imorse så klev jag upp och gjorde frukost på sängen till han. Ställde mig och baka kl 07.30. Inte illa va? ;) Jag gjorde egna crossianter (som jag så länge velat ha :P) Hehe degen var köpt iof. Det var bara att forma de små sakerna vilket jag trodde skulle va mycket svårare än vad det var. Å vipps så var dom klar på si sådär 20min




Riktigt lyckat måste jag säga och blir garanterat fler gånger. Efter den mysiga frukosten låg jag bara kvar i sängen nån timma eller två tills jag fick nog och fråga om jag fick komma till marie...å de fick jag :) Så hela dagen fram tills nu har jag spenderat med henne.

Nu mina kära vänner måste jag städa undan lite i köket för att sedan påbörja min cheesecake!

C I A O

Hurra!

För det är ingen vanlig dag nej det är Älsklings födelsedag...hurra hurra hurraaaaaaaaaaa!!

Grattis Älskling!!!




Söndag

Idag är det ett riktigt deppväder. Jag känner att jag inte har nån ork till nåt idag. Det regnar så lika bra att bara stanna inne. Börja planera christoffers födelsedag kanske. Leta fram lite recept på smörgåstårta.
Kanske blir så att jag tar mig ut till hageby endå. Spårvagnen har ju börjat gå utifrån oss och enda fram så varför inte?

C I A O


ny mobil



Äntligen har jag fått min iphone 4! wihhooo! Trodde inte att jag skulle äga en sådan efetrsom jag tyckt att den kanske är lite överskattad och onödig, men efter att christoffer köpt en så blev jag inte sen att ta efter! Kan tyvärr inte använda den förens den 26e då mitt tele2 abonemang avslutats så än så länge får jag bara titta på den :( Försäljaren på telia gav mig även ett valfritt case som hjälper att skydda mobilen från repor å annat smutts, heeelt gratis (Tackar å bockar) :) så jag valde en mörklila. Fin fint. Nu kan jag inte vänta tills jag får börja använda den! :D

C I A O

Ny hall

God eftermiddag. Idag skiner solen å det är ett riktigt häärligt höstväder ute. Ska snart bege mig ut i den stora staden för att leta pressent. Älskling fyller år på torsadag nästa vecka så vara ute i god tid är inte helt fel. :P

Själv är jag nästan frisk nu. har lite förkylning kvar som måste försvinna. Jobbigt nu när man vill träna på sina lediga dagar och inte kan det. Så jag får spendera pengar istället :P Visat sig att jag är riktigt bra på det.

På tal om det så blir det en ikearesa på tisadg nu. En makeover i hallen ska det bli. Få lite mer förvaring och kunna ställa undan skorna. Har suttit och ritat lite ritningar som guide. Vi har ju en rätt så liten hall så det blir till att bygga upp på ena väggen.

En av mina många ideer, och tror faktiskt att det blir den här...

 

C I A O


affisch

Vill ha dom här två affischerna från morderna museet.

 

1.Alexander Calder                                              2.Kazimir Malevitj


Sjukling

Sjuk igen...trotts det så jobbade jag i lördags. 12-21.45

Runt 20.00 så höll jag på att dö. Alla alvedon jag hade tagit slutade värka och jag höll på att säcka ihop. Men jag höll ut och fick gå hela en kvart tidigare :P Hade inte spelat någon roll så här i efterhand för jag missade bussen och fick stå ute i kylan och vänta en halvtimme. Not my lucky day :P Så igår bosatte jag mig i ena hörnet av soffan. Låg där exakt hela dagen tills älkling kom hem vid halv sju och gjorde taccos åt mig. Älskar dig! <3

 

Idag mår jag mycket bättre. Har lite förkylning kvar men annars mår jag helt okej...än så länge!

 

C I A O


Torsdag

 

När jag kom hem från jobbet igår så stod bordet monterat och klart! Så det blev till att tända lite ljus och burra ner sig i soffan med en tidning och te. Nu är allt på plats å jag kunde inte bli mer nöjd. Så himla fint!

 

Idag är jag ledig och funderar på att åka iväg till ingelsta för att leta lite kuddar å annat smått och gott. Ikearesan får vänta tills på tisdag så att älskling kan följa med. Listan är lång. Är det nåt jag älskar att shoppa förutom kläder så är det inredning. Men nu innan jag far iväg ska jag mysa lite i soffan ;)

 

C I A O


ursäkta röran...

 

...men sooffan är på plats! :D Ja eller stora delar av soffan...hela soffan får inte riktigt plats så den stora öppna divanen kommer vi få ställa upp på vinden så länge tills vi får en större lägenhet. (Vilket jag hoppas blir snart)
Så soffan går ut ca 2dm i dörröppningen, men det gör mig ingenting det kan jag leva med så länge.
Soffbordet han inte Christoffers pappa att sätta ihop. (Han kom hit och satt ihop soffan åt oss så himla snällt av han, evigt tacksam) så henka kommer hit lite senare å fixart!

ÅÅåh jag har redan provlegat i soffan och tittat på ett avsnitt av gossip girl! Im in heaven!

 

C I A O


Kuddkrig!

Kanske det blir nån av dom här som får följa med mig hem i helgen och pryda våran vackra soffa! ;)

Har valt ut några favoriter. Kan dock inte riktigt bestämma mig om jag ska gå på den lite mer romantiska looken eller...

 

 

..om jag ska sattsa på svartvitt med lite mönster...

svårt!

 

C I A O


För det är ingen vanlig dag

Nä för det är saras lyckodag idag, hurra hurra hurra!
Idag fick vi ett samtal som gjorde mig lycklig! Våran soffa med soffbord och matta kommer att leveraras hem till oss imorgon mellan 10 och 12. Helt jävla underbart!!! så gammla soffan och bordet har fått en plats på vinden tills vidare innan det slängs. Och nu får jag äntligen köpa mig en massa kuddar och plädar :D Har redan bokat in en IKEAresa på torsdag! :P (har bläddrat i katalogen tusen gånger)
Inte nog med det så har jag beställt en Iphone 4 som jag hoppas ska komma snart!

oj oj oj vilken dag det har vart. Massa överaskningar. Har jobbat 7-16 idag. Haft världens träningsvärk i armar och rygg efter gårdagens ki-jympa pass. hela min helg bestod av jobb jobb och jobb. Imorn är det också jobb för att sedan få vara lite ledig. Ikearesa och affropass med rebecca. Gött!

Nä nu ska jag plocka ihop lite så att flyttkillarna kan få in soffan och så får man inte missa Sverige - Holland.

C I A O

Kyssa

Så här på lördagskvällen vill jag dedikera en låt till min älskade christoffer! ^^

 

 

C I A O


Torsdag

Det regnar å det regnar. Jag har ingen lust att göra någoting faktiskt. Klockan är snart halv 3 och jag sitter fortfarande i mitt nattlinne. :P Kanske dags att ta tag i sig själv och göra någon nytta! Har bäddat sängen iaf! ^^

Igår var jag i väg och köpte nya sängkläder. Blev randiga påslakan från gripsholm med matchande örngott. Riktigt mjuka och gosiga. Love it!

ÅÅÅh vad jag har tråkigt...känns som att jag bara sitter och inväntar min helhelg med jobb. Nåt konstruktivt måste jag väl kunna hitta på av den här dagen innan den tar slut.

C I A O


tråk

Det går inte att ladda upp bilder...skit tråkigt. Det beskriver hela min dag idag också fram tills nu. Skit tråkigt.
Varit på mio och kollat in våran soffa (elle ja inte våran soffa men en exakt kopia av den) Vi skulle ju ha fått våran soffa den här veckan men dom ringde och sa att det var logistikproblem så vi får vänta ytterligare 2 veckor till.....surt :( Men köpte med mig ett E hem. En bostav :P Som nu vilar snyggt på våran hylla i rummet.

Imorn Är det jobb jobb jobb och ett å annat avsnitt av gossip girl! :)

C I A O

Lördag

Uppdatering så här på helgsqvisten! Älskling är ute på middag med avdelningen på jobbet. Och här sitter jag och avnjuter(få se den 3e påsen den här veckan måste det bli) av Naturgodis :P Kan ju säga att det är en av mina stora svagheter, NATURGODIS *helt galen*

I Torsdags åkte jag över till Linköping för att träffa mina kära vänner Ullis och Ronja. Så himlans kul att träffa er och jag hade det suuupermysigt. Synd bara att ronjis jobbade enda till 19. Men fram tills dess gick jag och ullis på stan. Mötte upp ronja för lite lunch. Sedan åkte vi hem till ronjas lägenhet där ullis fixa mina naglar. Så himla snyggt blev det! Tack så mycket gumman! När ronja kom hem hade hon hyrt film och vi beställde pizza. Haha och det är ju nästan en historia för sig. Kan avrunda med att säga att vi inte fick det vi skulle ha iaf :P


Idag har jag tränat, fått ätit en underbar sallad från Pause och snabbstädat lägenheten.

C I A O

RSS 2.0