...

Jag gick in i en vägg...


mycke nu!

Jag känner lite stress. Idag var jag å marie uppe med tuppen. Klockan ringde 06.30, upp for jag å va sjukt taggad, föööööööör, 7.00 klampa jag å marie in på gymmet å ställde oss å träna :P Blev 40 min löpning sen lite styrka för mage å rumpa. När klockan var 8.30 traska vi ut från gymet å tog oss en 30 min promenad till haga för att hämta maries nyckel till hennes nya lägenhet! Så nu är det klart! På söndag blir det första natten i den nya lägenheten!! Spännande!
Sen frågade vi även torgny(hyresvärden) om han hade någon etta på G, OCh det hade han kanske! :D Det var en tjej som funderade på att flytta! OMG! Så om hon flyttar är den min! :D
Efter nyckelhämtningen kom linda och hämta oss å vi for hem hit å käka våran goo frukost! Så nu är tjejerna och flyttar lite grejer medans jag ska duscha å sedan bege mig in mot stan.
MÅSTE hitta nåt att ha på mig på lördag då det är maxi-fest, samt inhandla diverse andra saker! Man fick ju lön idag.
Känns som att det har gått en hel dag redan fast klockan bara är 11.30. Heeeeelt sjukt!
Det här med att träna på morgonen är juh sjukt bra! Så imorn hade jag tänk att jag skulle pallra mig iväg igen. Christoffer börjar 6.00 så då blir det juh perfekt! kan han väcka mig innan han går bara!
Annars då! Invigningsfest på ingelsta shoppinggallerian så det är massa rabatt överallt :P Tåååls att kolla. bla 50% på ALLA tjejöverdelar inne på carlings! Man tackar ja!
Sen hade dom sjukt billig lax på ica :P Tååls också att kollas upp ^^
Måste juh bara skryta å säga att returmatchen i badmintonen som vi hade i onsdags vann vi med :P 2-0! Haha trodde nästan att macke skulle explodera där ett tag^^ Så nu är dom inte så kartiga längre ^^ Och vi vann juh en till middag! :P 3-rätters den här gången! Inte illa inte illa!
C I A O 

Tisdag

Hejhopp!
Det regnar ute...Men det hindrar inte mig från att vara glad inte :P
Nu ska jag pallra mig in till stan för att köpa ett par träningsbyxer som jag la undan igår på stadium. Sen går jag direkt till gymmet för att använda dom. :D
Efter träningen drar jag mig hem till christoffer där en stor hög med disk väntar på mig :P
Laddar lite skapligt inför returmatchen i badmintonen imorn. Lite smått nervös nu faktiskt eftersom dom underskattade oss förra gången så nu är dom rätt så taggade om jag säger så. Men så spelar jag ju med världens bästa marie så jag har svårt att se hur dom ska vinna över oss :P Vi måste tänka ut ett bra pris också. 
Annars...ja...är allt prima!
C I A O

Ny vecka, nya tag

God morgon min sköna!
Häääärliga måndag! Solen skiner, det är lagom värme i luften! Jag och Marie har nyss avnjutit våran mysfrukost. Omelett med bacon och vanilj youghurt.
Igår Var vi på bio med grabbarna grus och såg flickan som lekte med elden. Den var bra! Fast jag tyckte nästan att ettan va bättre. Innan det käka vi middag från nån thai resturang. Grabbarna fick ju ta å bjuda oss eftersom det var vårat pris efter att vi vunnit badmintonen :P Var riktigt gott!
Idag ser planerna ut som så att jag ska gå runt på stan ett litet tag. Se om jag kan hitta en svart paljettklänning. På lördag är det nämligen MAxi fest i maxihuset. Vi stänger kl 16 eller om det var 18 istället för 22 sen så kommer dom duka upp i ingelstagallerian booord å stolar å det bjuds på mat å dryck å sen kommer det va massa underhållning :) Sen blir det att vi drar vidare till palace! Kan bli kul, jaaaa!
Annars idag är det träning som står på schemat. Ska ju börja mitt nya liv nu som sagt. Och efter den här helgen ska jag och marie ha en vit månad. Kan behövas! :P 
Se om jag kan träffa min lilla man nåt också! Han slutar juh 14 så det ska väl inte va så omöjligt!  
C I A O

brott

Jaaa snabb uppdate innan jag åker och jobbar. 
Helgen är här. Veckorna går så himla snabbt. Kändes som om det var igår jag var på tv-pucks finalen men icke. 
I förrgår var det badmintonmatch. Jag och marie mot Christoffer och macke. Killarna var sååå kartiga två dagar innan då vi föreslog idén. Marie har spelat badminton och varit på en vääääldigt hög nivå. Men inte brydde sig grabbarna om det. :P Dom bara skratta å man såg hur dom hade tagit ut segern i förskott. 
Det roliga var juh att vi vann ^^ 2-1 i set. Haha sissta settet tror jag vi slog dom med 15-4 ^^ Då var dom inte så kartiga längre! Jag var ju inte duglig men marie var grym. Och det roliga var att vi hade samma aoutfitt på oss^^ Korta blåa badmintonshorts och ett vitt linne. Roligt roligt!^^ Så nu ska grabbarna grus bjuda oss på middag :D
Sen har jag vart hos maries mamma ute å åby å käkat lunch å middag å träffas mannen i maries liv^^ Kito en aaaaas gullig hundvalp! 
Ja i förrgår gick jag å marie 1,5 mil också innan badmintonen :P, Jag har skaffat gymkort på friskis så nu ska jag ta tag i mitt liv å gå ner nåt kilo eller två! :P 
I Helgen är det handelsfest på palace. Middag å massa dricka. Men jag jobbar till 21 :( Så jag å christoffer skippar utgången i helgen å har en myskväll ikväll istället.
Igår överaska jag christoffer med att laga mat ^^ Han sluta 21.00 så när han kom hem hade jag gjort ugnstekt lax med potatis och stenbitsroms sås. Och till det en grekisk sallad. Och det blev såååå jävla gott! Första gången jag gjorde nåt så avancerat å det blev så sjuuukt lyckat.
 
Snart är det hemmapremiär för vita hästen också. Och stort fan till kille man har så ska juh jag självklart också bli ett^^ Så på premiären är det jag som står med vita hästen tröja å hela munderingen å hejar på^^ Ska bli skitskoj! 
Nä nu måste jag bege mig till jobbet!
Hoppas alla har det bra! :) 
C I A O

vovv..e

Hur sööööt är inte denna lilla rottweiler då! :D
Älskart!

Kräftisåmassaannat

Jahopp ännu en helg har paserat! :) 
Var på kräftskiva igår, skulle ju ta det lugnt igentligen...men det slank ner en å annan shott å det blev några drinkar^^ Det roliga var att det var jag å marie som var mest på G å vi skulle inte ens följa med ut :P Men gott å roligt var det. Jag å christoffer kom väl hem runt halv tolv tror jag. 
Vakna skapligt pigg endå i morse. Sen följde jag med christoffer å hans kompis martin å kolla på finalen av tvpucken. Var riktigt roligt faktiskt :) Ska ju bli ett vita hästen fan också ;) Så nu ser jag fram emot hemmapremiären! Tröja å hela kittet ska jag ha^^ Efter det tog vi oss en promenad hem. 
Men nu sitter jag hemma hos marie, min lilla sambo ^^ Vi har avnjutit en taco middag! Såå jäkla gott som vanligt. 
Imorn ska marie jobba så jag får klara mig själv :P Blir väl att tvätta lite kläder å sen kanske träffa christoffer en sväng. :) Life is great!
C I A O

Njuta

Inte haft dator på ett tag!
Eller jo dator har vi men finns andra grejer som är betydligt mycket roligare just nu :P

På typ dom 3 senaste veckorna har mitt liv förendrast igen..bara så där..poff. Livet leker. Jag är så jäkla lycklig. Marie är en ängel! Bor just nu hos henne. Har nog aldrig haft så kul! Helgerna är helt underbara. Den här helgen som var var grymt kul!
Palace som vanligt.
I need a heroe är nr 1  
Det var jag å marie på slagergolvet! Som alltid ;) Med grabbarna grus
Alltid ett glas austin att skölja strupen med.
Jag ville att macke å christoffer skulle kyssa varandra^^
Jag fick en kärleksförklaring! :)
Christoffers dans is one off a kind!^^  
Jag å marie drog världens vurpa utanför. Marie slog skallen, jag mitt knä! 
Vi gör världens mysigaste frukost hemma hos christoffer. Det fanns allt! Hotellfrukost släng dig i väggen :P 
Nästa vecka ska jag följa med å titta på katt :D

Allt har bara klickat å klaffat å just nu känns det som ingenting är omöjligt.
Visst jobb ser lite mörkt ut. Har några timmar här å där å frågan är ju om jag får in tillräckligt med pengar. Men det sköna är att jag vet att jag har folk i norrköping som kommer finnas där å ställa upp för mig då det kommer bli lite knackigt!

Å som jag längtar tills vintern!! Jag ska lära marie å christoffer att åka skidor. De ser jag fram emot^^ Och det är nu bestämmt att vi kommer fira jul i åre i år. Mamma har bokat lägenhet. Kommer bli grejt! Sen nyår, tyvärr vill jag inte spendera den här i sundsvall med tanke på vad som hände förra året så ja den kommer förmodligen spenderas i norrköping.
Så ser mina planer ut framöver iaf...

Men är hemma i sundsvall nu fram tills på fredag eller lördag, vi får se. Jag får bara en sån stor ångest av att vara här. Allt som hänt...saknar alla jättemycket här. Å vill träffa dig jessica för dig har jag inte sett på evigheter. Så hoppas jag kan få tag i dig imorn :)

Aja nu ska jag sova!

C I A O


RSS 2.0