Frasse

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på våran älskade lilla bäbis!

Världens busigaste katt!

 



vill ha jul nu

Nu sitter jag här framför två tända ljus i köket. Mercy fall, starfield, tenth avenue North m.f. rullar på spotify.

Längtar riktigt till julen nu. Jag längtar tills man får julpynta. jag vill köpa nya juliga gardiner. ställa dekorerade amaryllis i fönstrerna. Lägga upp hasselnötter i en stor skål. Fram med alla de små röda detaljerna som gör att det blir juligt. Å baka en massa.
Det tråkiga i år är att vi inte kan ha någon julgran. :( Inte ens en plast. Vi har ingenstan att ställa den. Vi har inte ett enda litet hörn. Så det blir ingen i år :( Åh jag vill verkligen verkligen ha en. Jag får njuta av klädda granar på nåt annat sätt. Men det är ju ingen riktig jul om man inte har en klädd gran tycker jag.
Fast å andra sidan jobbar jag ju typ hela december så kanske inte gör nåt. kommer ju knappt vara hemma.

Å sen den 3jan kommer jag hem i hela en vecka! Längtar lite. Komma hem till fina vintern och kunna fira min födelsedag. Kanske om jag har tur kanske jag får åka lite utför också! :D Saknar alla där hemma. ibland kan det bli väldigt ensamt här nere.




C I A O

Ny familjemedlem

På söndag ska vi hämta den här lille sötnosen.
Kan inte vänta! Man ser hur det riktigt lyser busfrö i hans ögon.


Onsdag


Idag får jag vara ledig. Har jobbat måndag och tisdag. Febern har släppt å jag mår allmänt bra förutom i hallsen. Den verkar leva sitt eget lilla liv. Speciellt på nätterna, då får man inte alls sova för den jäkla hostan.

Idag blir det till att städa lite. Nu när man äntligen kan och orkar. Ska städa ut skafferierna och torka hyllor. Lika så kylskåpet. När det är gjort ska jag leta reda på manualen till fläkten ovanför spisen och rengöra den. Sen om jag orkar så blir det att rensa garderoben och torka hyllor där med. Kanske får upp lite sommarkläder och skor på vinden så jag får lite mer plats. Jättebra!

C I A O

sjuk

Igen....fast den här gången får jag faktiskt skylla mig själv...gå ut i snöslask å bli alldeles blöt å kall om tossingarna. Så går det att vara efterklok och ha en bristande planering. (inte tagi ner vinterskorna från vinden) men men gjort är gjort och nu får jag ligga hemma och ha tråkigt när andra får roa sig på helgen. Inget att göra åt.

Nåt som jag tackar gud för, eller snarare christoffer är att vi har ju skaffat Viasat Ondemand. wiiihoo! En miljon filmer att välja mellan repriser på de mesta av alla tv program och massa massa serier. Så jag ha ju inte legat och rullat tummarna direkt.

Men nu vill jag inte vara sjuk längre! Speciellt inte eftresom det var planerat att åka och titta på kattunge imorn. Men det lär ju inte hända. :(

det är så synd om mig! :P

C I A O

Pläd

Fick en överaskning av min älskade pojkvän igår när han kom hem från jobbet. En pläd av fejkpäls som jag har velat ha. den har nu fått sin plats på sängens fotända. Ibland är han för underbar.
Älskar dig! <3

(Bilden är sådär va)

 

C I A O


Helgens bravader

Nu har jag äntligen fått sova ut riktigt ordenligt, trots att Esma ringde och väckte mig kl 8 idag och fråga om jag kunde jobba. Har vart min helhelg på jobbet. Trotts det så lyckades jag klämma in lindas inflyttningsfest/maskerad. Så har inte blivit många timmars sömn i helgen. Inflyttningsfesten var sjukt kul. Har aldrig vart på en sån halloweenfest där dom verkligen hade gått in för det till 100%

När man kom dit samlades alla utanför och sedan gick vi till ingången av källaren. Där skulle man para ihop sig två och två och allt eftersom så släpptes man in i källaren. Där inne var det kålsvart. Dom hade riggat upp rökmaskin, lampa som blinka som åska och massa ljudefekter som spöken,ådunder och brak och folk som skriker. Dom hade hängt upp spindelväv ormar å massa annat. Så skulle man gå igenom där in till husen. Men så enkelt var det inte. Det var ju självklart folk där inne som skrämdes å hade sig. Tog tag i fötterna och tog i håret. Nä flera tummar upp för en helt fantastisk kväll må jag säga.

Nu ska jag göra mig klar för att åka till jobbet och jobba fyra timmar :P


C I A O

Tvättning å annat

Idag har det tvättats hela dagen. Vi hade riktigt mycket tvätt. Så mycket tvätt att jag inte hinner tvätta klart! Suck. Nåja bara att sätta upp en ny tid. I veckan blir det inte iaf för hela veckan ut ska det jopbbas. Min helghelg i helgen.
Har hunnit med att städa lite också. Plocka undan, dammsuga och få ordning på torpet.

Förra helgen var ju Christoffers föräldrar å familj här på middag å efterätt. Riktigt trevligt var det och jag måste säga att efter många om och men så blev våran egengjorda smörgåstårta som vi bjöd på rigtikt lyckad. Men ALDRIG MER tänker jag göra en egen smörgåstårta igen. Vilken pers...blod svett och tårar spilldes! Haha närå men aldrig igen :)

oj oj nu måste jag ner i tvättstugan.

C I A O

RSS 2.0