Jul i vårt hus

oooooh snart är det första advent! Så myyysigt!

I tisdags var vi på ullared. Det blev shopping vill jag lova. Å skoj var det. Riktigt skoj. Så nu har man vart där också...och kommer ihåg det :P Blev en nota som landa på 3500. Handla lite julklappar å lite julpynt hem hit samt lite ja saker till mig^^

I onsdags när lönen kom åkte jag å älskling å storhandla också. Allt för en månad typ. Den notan landa på 2000kr Så nu är man rätt så fattig :P Men det är det värt. Så fint som vi fått det här hemma. Har dock ingen adventsljuststake än. Måste kolla på det idag. Och julgardiner har vi inte heller. Måste jag också kolla på idag.

Men igår så blev det att jag börja småpynta lite smått i köket. Blev riktigt mysigt till slut. å riktigt juligt. Efter det blev det bio med marie. New Moon såklart! ;) Den var riktigt bra tycker jag men slutet....gaaaahhh!
Undra när nästa kommer!

Idag blir det jobb 16-20. Innan det ska jag ner i tvättstugan å sen rensa lite i garderoben :)

C I A O


Julspirit!

ooooh nu börjar julkännslan krypa sig in på skinnet å jag känner att nä nu vill jag att det kommer lite snö. å jag vill juldekorera, jag vill ha en gran. Det vore ju inte helt fel med en öppen brasa heller men det blir lite väl svårt i lägenheten. :P Men just nu så får jag nöja mig med lite julmusik. Men längtar tills jag å christoffer ska klä våran julgran :D Det blir en kungsgran har vi bestämmt :) Kommer bli så himla mysigt!

Imorn bär det av till ullared med girlsen! Och förhoppningsvis så hittar jag lite fina julgrejer där. Men det är ju inte bara att köpa utan älskling måste ju godkänna först också :P Så det blir att ha MMS kontakt med han hela dan ^^ Känns som jag kommer hitta en hel del som jag kommer vilja köpa. Kommer riktigt krypa i fingrarna imorn :P
Det ska tydligen vara riktigt lång kö där nu också. 2h sa marie. Så  vi planerar att åka runt 4.30 - 5 imorn bitti.
Blir till att sova tidigt kan man ju tro då men icke :P Ikväll ska jag marie å ulrika ha en taco kväll med film. Så så tidigt i säng tror jag inte att vi kommer :P Stackars marie som ska köra imorn :P
Det är vid sånna här tillfällen som det nästan är bra att man inte har körkort :P Kan jag sova hela vägen.

Nä nu ska jag ner till stan å handla inför tacosen. Måste skriva en liten lista tills imorn också.
Å hej å hå!

C I A O



Eeheem


Haha jaja rättning jag har visst vart på ullared då jag  var 1,5 och 4 år! Blir tredje gången då på tisdag :P Tack mamma :P

Det är nässtan så att jag skulle kunna blåsa bort ute nu. Blåser rätt så mycket.
Den här helgen blir rätt lugn för lilla sara. Jobbar 11.30-17 idag och 12-17 imorn så ingen utgång eller några festligheter alls. Skulle ju igentligen ha åkt iväg med älskling å sett LHC- Timrå idag men missar den för jobbet :( Lite tråkigt. Hade gärna velat sett den. Men men kommer väl fler gånger :)

jaa min sjuklighet håller på att gå över tack å lov. Lite heshet kvar bara.

Ja, nä, har ju inte så mycket att skriva.

C I A O


Sjukling

Heeeeejröööö!

Jag har vart sjuk...riktigt sjuk. Fast nu är jag bättre. Så bra så att jag ska tvätta å jobba idag. Måste bara springa över till christoffers far å hämta lite tvättmedel.

Jaa i helgen så var et inflyttningfest hos den där mary! ^^ Riktigt rolig förfest! Vi var väl en sådär 40 pers i maries lilla 2:a Jag höll mig i hörnet av köket nästan hela tiden. Man fick stå där man fick plats så att säga :P Sen blev det palace! Inte lika skoj för min del. Börja känna mig lite hängig där å kände på mig att jag skulle bli sjuk så jag gick hem lite tidigare, med älskling i släptåg ^^ haha
Å poff nästa dag var man sjuk! Sånt är livet. Christoffer har klarat sig bra endå tycker jag. (peppar peppar ta i trä)
Så ja nu ska vi se om jag är tillräckligt frisk å orkar obba torsdag, fredag, lördag, söndag. Hoppas hoppas för pengarna beeehööövs.

Nästa vecka på tisdag tror jag det är...den 24 iaf så ska jag marie å rebecca åka till ullared :D Har ju aldrig vart där! Ska bli skoj. Blir lite julklappshandling å lite annat skoj!

Å mamma skicka önskelista från er!!!

Nää nu måste jag springa över och hämta tvättmedel!

C I A O


Pjuh

Hopp....idag...lång dag....

..jobbar inte förens på lördag. Å dagarna blir så himla tråkiga. Jag har inget att göra. Det blir att jag sover hela dagarna istället vilket jag inte vill men har inget val känns det som ibland :P
Har hunnit vart nere på stan ett tag iaf å kollat runt på möjliga julklappar. De är kul. Sen hitta jag massa till mig själv också så min önskelista kommer bli låååååååång i år ;P

Å nu ska jag städa lite. Så Christoffer bli glad när han kommer hem från jobbet :D Sen ska jag baka tekakor.
mummsigt!

C I A O


Allt var bättre inatt ;)

ÄÄÄntligen har jag fått mitt simkort till mobilen så nu kan man äntligen nå mig igen å jag kan äntligen kommunicera med omvärlden. Rätt så skönt!

Som ni vet så är jag och älskling hemma i sundsvall nu. Kom i onsdags kväll å var ju planerat att vi skulle åka hem imorn men vi stannar en dag till. Skönt att äntligen få komma hem å hälsa på. Träffa familjen.
Igår blev det en runda på stan. Köpte mig ett par fin fina skor som faktiskt christoffer valde ut. mäkta imponerad blev jag^^ En liten fika på charm blev det också och dagen avslutades med alfapet och film.

Idag var vi ut till birsta. Blev inget inhandlat men såg en massa fint som jag ville ha! Ett pandband på monki som va lite coolt, ett paljettlinne på MQ och en klänning på hm. mmm Mycket fint finns det. Efter det gick vi över till IKEA där vi tog oss en köttbulletallrik ;). Haha standard. Efter det gick vi en runda och det blev att vi köpte oss ett täcke och massa ljus.
Nu så här på kvällsqvisten har vi ätit gomiddag. herrarna tog sig några öl och wiskey medans jag å mamma smutta på ett varsit glas dooleys. mmm de e gott!

Imorn får vi se vad som händer. Jag och älsklingen ska iaf ut och äta på restaurang. :D Kommer bli kanonmysigt. Gäller bara att välja rätt!

Nä nu blir det filmmys här innan det blir dags att sova!

C I A O


Pälsmössa!!

Idag har det vart en riktig slapp dag. Tvättat och sett på film har vi gjort. Men det hanns med en liten sväng på stan där christoffer hämta linsvätska och köpte hårvax och jag hitta äntligen en pälsmössa som jag letat så länge efter. Denn akommer bäras mycket i vänter vill ja lova. Dock ingen riktig päls såklart.

Imorn bär det av till sundsvall. Tåget går 13.33 och vi lär väl vara hema runt 19.30
Får se hur många dagar vi stannar sen. två dagar iaf blir det.

Packa får jag göra imorn. Hinns inte nu eftersom jag ska bege mig till marie å vara där en stund medans killarna ser på chelsea hos boman. Vi lär väl mysa till det med en film ;)

Off to det spårvagn it is!

C I A O


Vart är min man?


3e gången jag bloggar idag...kaan bero på att jag inte har nåt att göra. Måste ner och träna snart.
 Är väldigt orolig också. Christoffer skulle ha slutat 12 idag. Men han har inte kommit hem än. Kan ju va så att han fått jobba över...men 4 timmar... :S Och ingen mobil har man heller så man kan ta kontakt med han. Är säkert inge farligt. men klart man blir orolig. har han råkat ut för nåt? Har säkert gått ut på balkongen 30ggr bara för att kolla om han kommer på vägen där borta.

På onsdag åker jag hem till sundsvall en sväng :D Ska bli skoj!! Å jag tar med mig min man^^
Så han får träffa min familj! Å zelma å sigge! ^^ Världens goaste katter.

Nä måste ut å kika om han kommer borta på vägen. :(

C I A O


Julklänning



Denna vill jag ju ha till jul. Finns dock på asos över 1000-lappen så det känns inte som det kommer hända...
Hoppas kan man ju alltid göra :P


Morgonpigg eller?

Klockan är 06.15 å jag kan inte somna om efter att älskling åkt till jobbet för ca 45 min sedan.
Så jag bestämmde mig för att gå upp. Göra lite nytta...klockan 06.15 på MORGONEN. Ibland står det inte rätt till i min lilla kalaskula till hjärna.

i onsdags var vi till el stockholmo jag, marie, älskling och macke. En liten roadtripp över dan. Var riktigt roligt kan jag säga. Det var ju även min mans fördelsedag. <3
Så det blev lite shopping. Mest för macke dock :p Själv hitta jag en klänning på h&m, den sissta affären vi va in på! När jag gett upp hoppet att inte finna nåt den dan så bara...taadaa...såg jag den precis innan vi skulle gå till kassan. Så jag fick mig nåt fint jag också :) Älskling köpte en jättefin lyle&scott tröja, stickad, grå. Så himla fin du är i den.

I helgen så blev det utgång. Tjejkväll hos marie först. Blev massa vin å chips :P Sen drog vi till palace. Träffa killarna efter en stund. Sen åkte jag hem :P Kan ju bara tacka min underbara kille. Vet inte vart jag hade hamnat om jag inte haft dig! Älska dig så himla mycket. En kofta fattigare å en bula rikare ;D

Igår var vi självklart på vita hästen å såg dom segra över sunne. Jag tror det var sunne. annars får jag gå in å ändra sen om det är fel :P 7-2 tror jag det blev. De är skoj!

Näääää nu ska jag ta mig nåt att äta eftersom jag är RÄTT så hungrig.

C I A O


RSS 2.0