Snark

Nu kan man ju undra vad jag gör uppe så här tidigt på en ledig dag. Ögonen orkar knappt med att titta. Men går inte att sova för killarna i trappen som håller på att byta ytterdörrar på alla lägenheter här. Det borras å har sig. Och snart ska dom börja här i lägenheten! wiiihoo!

Igår var jag och marie jätteduktiga. Kom till gymmet 10.30 träna styrka och lite kondition i en  1,5 timme å sedan bestämmde vi oss för att hoppa på medelpasset som börja klockan 12. Så 13.00 jag från gymmet. Fick sen reda på att jag inte börja 16 på ica utan 14. Fick rätt så brottom där du. Sprang hem, han inte äta nån lunch, duscha duscha å sen iväg till bussen, som jag självklart missa. Men kom endå till jobbet 14.10 så det är jag faktiskt RÄTT så nöjd med.

Efter jobbet blev jag hämtad av dom tre musketörerna och vi åkte och handla tacos eftersom det var tacosöndag fast på en måndag. Och jag var Rätt så trött. Så filmen såg vi inte klart. Jag å älsklingen åkte väl hem runt 11 eller nåt.

Idag är jag som sagt ledig. Sitter här å surplar i mig lite gröt. Ska träna klockan 12. Sen kl 16 när christoffer slutar ska vi iväg till hans mamma å äta lite smörgåstårta å det blir lite kalasfirande efterom han fyller år imorn. Va gott det ska bli! :D

Imorn bär det av till stockholm också för en liten utflyckt :D Läääängtar!

C I A O


Godmorgon

Moooorning has brooookeeeen...shallallaaa

Rätt så sjukt endå att jag drömde att jag vakna och va helt förvirrad av vad klockan var. sätter på texttv och klockan är 08:33
När jag vaknar på riktigt sen, är jag inte förvirrad men sätter på texttv bara för att kolla vad klockan är eftersom jag nu inte äger nån mobil så jag har inte riktigt någon kontakt med världen...huuuur sjukt är det inte då att klockan är 08.33??
Rikitgt läskigt faktiskt.

Igår jobba jag 12-19. När man kommer hem sen så har christoffer tänt massa ljus, gjort middag...å jaaa hur underbar som helst är han. Var nåt speciellt med han igår men kunde inte sätta fingret på vad det var. Han var bara så himla fin. å hans leende...jag smälter!!

Idag är det också jobb. 13-19. Ska hinna träna klockan 11 också.
Det regnar...funderar på att åka hem en sväng snart. Hämta lite grejs å så.
Aja vi får se!

C I A O


Cupcakes

Jag bara fick för mig att baka cupcakes! Så när jag var nere på stan förut idag så köpte jag mig en miffinsform. Gjorde stora amerikanska muffins med smält mörk och vit mjölkchoklad innuti å sen gjorde  jag en chokladfrosting å smeta på över. strössla lite här å strössla lite där å VOILA!! Stora maffiga asgoda cupcakes!
Mumma!


Det går undan

Blogga lite kanske! :P



Satans vad tråkigt väder det är ute. Regnet hänger i luften, det är grått å trist. Man blir bara så trött. Tur att man har sånt roligt folk omkring sig och en kille som är helt underbar annars skulle ju inte dagarna va nåt att ha.

Igår var det tänk utflykt^^ Först tänkte vi att vi drar till stockholm. Men christoffer skulle iväg på hockey vid 16 så det hanns inte med. Istället blev det en liten utflykt till Kolmården och deras terrarium. Jag, älskling, marie och macke. Vi var dom enda som var där. Hade ju aldrig vart där så det var skoj. Klappa apa gjorde jag, å rocka. Såg haj å massa annat. ormar å sånt ni vet. Sen begav vi oss hem igen och det blev en lunch på Paus med marie å macke. Inte en tråkig stund när man är med dom två :) Vi åkte ut till ingelsta å kolla på fiskar. Sen maxi där vi strosa omkring ett tag. Helt plötsligt var klockan 19. Å dom skjutsa hem mig å jag sprang ner och träna en stund.

Har börjat att ta varma bad :) Köpte bubbelbitar på Lusch som man smular ner då man tappar upp vatten å det blir härligt doftande skumm. Tänder massa ljus å bara kopplar av. Så härligt nu i höstrusket. Blev ett i går och i förrgår. Lär garanterat bli ett ikväll också.

Idag står stan på schemat. Ska ner och kolla runt på liten present till äskling som fyller år på onsdag. Rätt så svårt det här med pressenter tycker jag. Har kollat in en inflyttningspressent till marie också som jag inte vet om jag ska köpa eller inte. Har beslutsångest!

Laddat ner 6 avsnitt av sesong 3 av Gossip girl så ikväll lär jag göra mig en kopp te å bara sätta mig ner å sträcktitta. Christoffer slutar inte förens 21 så måste planera middag ikväll också tills han kommer hem. Hinna träna ska jag göra också.

Hej å hå här går det undan. Jobbar hela helgen gör jag också. :D
Allt är påväg åt rätt håll. Kan inte bli bättre :)

C I A O

helghelghelg

Helg! Jobb! :P
Idag jobbar jag 12-18.30
Och det bästa av allt att från 16 tills jag slutar ska jag va i minihuset. Betalt för att leka med barn. Kan ju inte bli bättre! Sen ska jag hem till världens underbaraste kille. Han är sjuk nu stackarn :( Så får rå om han lite ikväll. Laga lite mat åt han. Puffa till kudden. Sträcka mig efter glaset^^

Få se om han blir lite bättre tills imorn då det blir en liten tripp till ikea igen. Efter det är det match för hästen och sen efter det är det ju våran tacokväll med bill å bull! (marie å macke :P)
Nästa vecka jobbar jag hela 3 dagar! wiihooo^^

Nä nu ska jag in till älsklingen min å krama om honom innan jag går! Han är det bästa som hänt mig!
<3 <3 <3

C I A O


En dag på ikea

Nu har jag äntligen fått lite ordning på mina grejer igen som legat lite utspridda över hallgolvet :P
 
Idag har jag och marie vart på Ikea. En väldigt mysig dag måste jag säga. Vi åt lite lunch där också. Som alltid blir det en köttbulletallrik^^ Så gott! Blev en del inhandlat för mig också. Köpte ett täcke :P Det jag och christoffer har nu är juh lite för litet kan jag tycka^^ Köpte även ett påslakansett. Två badlakan eftersom det krisas med handukar också. 20 galjar och en tegrej. Får icke glömmas att vi inhandla väääärldens bästa present till marcus också som fyller 23 idag!^^ Grattis grattis! Den är helt genial!! haha!
Blir en liten tripp dit igen på söndag då grabbarna grus följer med. Ska bli skoj. Får spendera lite mer pengar.^^

På tal om att spendera lite pengar så har vi nu äntligen beställt protein och jag mina tabletter på gymgrossisten.
Lose it workout samt mealtime, R-ALA och CLA! Få se om det hjälper eller inte! Så dom lär väl komma i slutet av veckan! Då blir det hårda tag^^ Då kan man säga att mitt nya liv börjar!

Jaa annars dåååeee?
Helgen var kul :P i söndags var jag och åt middag hos christoffers mamma. Mycket trevligt! efter det blev det "tacco kväll" hos marcus.
Det ser ut som så att vi ska införa taccokvällar på söndagar. Låter inte alls dumt tycker jag. Tacco och film..kan väl inte bli bättre på en söndagkväll! 

Jobbar inte förens på lördag. Känns ju lite seeegt. Får hoppas att dom ringer in mig.
Nä nu ska jag göra mig i ordning för ett intensiv pass!

C I A O 




Helg

Helg! Wiihoo!

Jobbar dock idag. 11-18. Men sen så har jag helg :D
Fick världens bästa uppvaknande i morse!! <3 Du är underbar!

Ikväll blir det lite fest. Först middag hos marie eller markus. Vi har väl inte riktigt bestämmt oss än, elle det blir hos marie :P Sen blir det match! Sverige-Danmark hos marcus. Får icke missas!!
Efter det drar jag och marie till maries kompis på lite fest innan vi drar ut på palace.
Så ser väl dagen ut idag i korta drag!

Nä nu måste jag packa ner lite grejs å sen sticka iväg till bussen!

C I A O


<3

Mannen i mitt liv! <3
Dock lite dragen här eller vad säger du? ^^


Älska!!!


otränad som få

Det här är INTE okej :P Jag har nyss kommit hem från 75min bodypump å jag säger bara fyyyyyyyyy.....
Inte tränat på några månader och så ställer man sig på ett sånt pass :P Hej å hå! jahopp nurå? Värsta men kanske det bästa är ju att man orkar inte men man skämms att bara ställa sig å vila så man kör på en då..även fast man inte orkar. så nu orkar jag inte ens lyfta en vindruva...
Har nog aldrig vart så här otränad i mitt liv...jag skämms :P Närå men måste ta tag i det här nu. Ska gå på det där passet varje vecka. Sjukt bra var det iaf :) Tog överallt!

Esma ringde idag också å jag ska jobba imorn och på fredag! :D TACK!
Jag saknar min man. Han är å ser på hockey. Kommer väl inte hem förens 12 inatt. suck.

Idag har jag å christoffer å macke hjälpt marie att flytta det sissta från lägenheten. Typ vitrinskåp och sånt. Eller jag ska väl säga att christoffer å macke lyfte det mesta^^ Starka grappar! Sen blev det lunchpause på pause..haha..Ibland är jag bara för rolig.
Sen runt kl 17-18 så träffa jag amanda å alex på fräcka fröken för lite skvaller!
Sen hem byta om, springa ut med brödrosten till macke :P iväg till friskis. träna träna träna.
Min dag, mitt liv.

Haha mina armar skakar...hur ska jag orka laga mat?? Min maaaaan, vaaaaart är duuuuu? ^^Blir väl vindruvor och youghurt istället :P Kycklingen får vänta!
om jag nu ens orkar föra maten till munnen..jag kommer svälta ihjääl...

C I A O


shoppat lite! :D

Nu måste jag va snabb för intenett lägger av hela tiden... allt är fint. Har dock en liten hemlängtan nu när hösten kommer å ja. men men igår fick jag shoppa iaf^^ Köpte mig en efterlängtat skjorta på JC, en halsduk som behövs just nu kan jag säga å sen en svart stor stickad kofta. Så nu har jag gjort mina höst inköp....endast en mössa saknas nu å kanske en långärmad tröja sen får det vara nog :P Ett par skor skulle jag behövt också :P haha ja en hel del skulle jag behöva... :P

Jobbar inte fören på lördag så en hel vecka har jag att inte göra nånting på :P Kul! Idag börjar iaf min sträning! Kul! Kommer få ca 3000kr nästa månad..om knappt det. Kul! Inte får jag min jacka jag vill ha häller! Kul! 
Min kamera funkar nu iaf! Det är kul!


Ny skortan å ny halsduken!

 C I A O


nickelback

Favvoriten just nu!



And as we lie beneath the stars,
We realize how small we are,
If they could love like you and me,
Imagine what the world could be


hööst

Nu börjar det äntligen bli höst. Lite frost så där på morgonen. Hääärligt!
Och jag har inga höstkläder :P Måste ta och köpa mig en halsduk iaf! Min kappa och allt sånt ligger hemma i sundsvall.
Igår jobbade jag 16-19....:P 3timmar....blir glad att dom ringer, faktiskt, men 3 timmar...får man ens jobba så lite? Men men en liten slant blir det iaf. Sitter också och funderar hur jag ska ha råd med den här:


Fast i röd vill jag ha den. Den kostar bara 2900 :P
Mjaaa blir nog lite dyrt just nu... men vill ha vill ha vill ha.

Helg är det...blir en lugn helg förl lilla sara..kan ju ha att göra med den vita månaden som jag har nu!
Och imorn kanske det blir ikea..vi får se. Christoffer sa nåt om det igår men vi får väl se omd et bli av.
Idag jobbar jag 16-22.25  gött!
Nää dags att diska å sen ta en liten dusch!

C I A O


Torsdagar va

Torsdag idag va? Dagarna bara flyger iväg. Jag menar nu är det ju helg snart igen.
Maxifesten som var förra helagen var sjukt kul Och maten var faktiskt jättegod. Kanske inte hamna vid världens bästa bord vid middagen men jag satt ju brevid världens bästa marie så det gör ju ingenting. Efter maten gick vi å satt oss med grabbarna grus å sen, ja^^ Bilder finns ju iaf! ^^

Fått jobba 3 dagar den här veckan! Oooojdååå! ^^ Men nu räknar jag med att inte få jobba på en månad för det ser väldigt tungt ut. Men har ju stoppat undan lite pengar så få se om jag klarar mig på det nästa månad.
Ja igår var det badminton igen. Och vi vann, igen. :P 3e förlusten för killarna :p Så 3 rätters och en bio är dom skyldiga oss nu!

Haha jag å christoffer var och köpte mobilt bredband igår! Det är ju bara så här att christoffer har ingen täckning i i sin lägenhet^^ Smarthövven! ingen av oss tänkte på det! Antingen får man stå ute på balkongen eller så får man trycka sig intill fönstret i köket. :P Så där står min dator nu. Intill fönstret i köket. 3 pinnar! wiiihoo!
Närå men det funkar faktiskt jättebra!

Idag ska jag möta upp marie för en lunch på paus. Blir en sen lunch dock, vid 3-4 nångång. Sen blir det träning på friskis.
Helgen blir lugn som sagt! Våran vita månad! Haha börjar inte så bra för min del^^ men men!

C I A O


RSS 2.0