Helgen

Det här har vart en bra helg tycker jag. Hela veckan har faktiskt vart lyckad. Haft nå film hysteri å sett på massa filmer. Några bättre än dom andra :P
- I am legend
- Blonde ambition
- Bring it on 4
- Dragon wars
- Superbad
- Kyle xy
- Primeval

Kul kul. sen i fredags åkte jag och Martin lite slalom. Skit kul. Perfekt backe, blev perfekt väder tillslut, perfekt åkning! allt var perfekt^^ haha



Igår (lördag) blev det förfest hos sanna med jill å ullis sen bar det av in till stan där vi var på primero först sen liquid å sen primero. Där träffa jag hela glada gänget å det blev en superlyckad kväll! +++


(inte så bra kvalitet kanske)

Nu blir det ännu mer film!

C I A O

Ingen fisk

Jaa 07.30 borra pappa det första hålet i morse! :P sen så var det bara att sitta å invänta fisken^^ blev dock ingen fisk:P blåste kallt å jag blev lite smått utråkad då fisken inte ville fastna på kroken! :P Lite läskigt var det också för isen knaka å rörde på sig hela tiden så jag var säker på att vi skulle falla igenom. Haha pappa gjorde världens roligaste vurpa också. Borren å ryggan i händerna så han kunde inte ta emot sig. Och jag kunde inte hålla mig för skratt. tror nog att jag skrämde alla fiskar så var nog kört redan från början. Men trevligt var det.
Sen när jag kom hem var det bums i säng å jag sov lagomt till handbollen. yeeeah! sverige vidare.

Nu vette fan vad jag ska göra. Imorn är det jobb sen träning. oväntat eller hur! :P

C I A O

Parodi på OC

Haha jag har aldrig vart ett OC fan. Har nog inte sett ett enda avsnitt! men när folk sa att "åh herre gud det rycktas om att Marissa skjuter nån i kvällens avsnit" så var jag bara tvungen att se. Visst va väl det bra tänkte jag om man nu har följt serien. Nu här när jag kolla på Saturday night live så har dom gjort en parodi på just denna scen. Hahaha jag har nog aldrig skrattat så mycket. Precis min humor haha.

http://youtube.com/watch?v=6HyEBX9tIps&feature=related

Fiska

jahopp. idag har jag inte gjort så mkt. Vakna typ 12, åkte å träna kl 15. Sen var det ju så att jag å Linnea skulle dra ut men hon mådde inge bra så vi sket i det. Så jag har bara vart hemma å kollat på handboll så klart ^^ Sen såg jag catwomen. Imorn, hör å häpna så undra pappa om jag ville följa med å fiska. Vi ska dra vid 07.00. Så just nu håller jag på att ta fram allt nödvändigt. Va 100 år sen vi va å fiska. Ska bli kul. Få se om man får nån firre på linan.

C I A O

minne minne

Jaaaa! Helg!
Idag har man jobbat! sen städat rummet å nu har jag suttit å kolla på alla bilder på datorn.
Haha hitta en bild på mig sen ja vette gudarna flera år sen. På nyår hemma hos matilda! haha minne minne vill jag lova. As packad. Sitter på toa. Impulls klippning av Malin. Rak lugg. hehe. Va även blond på den tiden :P Men kul var det!
image157

Sen hitta ja en bild på Ronja, Mig å Lisa. Middag hemma hos Lotta. Va hur mysigt som hellst. År sen det också^^ Även här hade man blond kalluffs!
image158

Sist men inte minst klassresan till danmark. Va ska man säga. Vilken resa ;D haha glömmer aldrig lisa ena kvällen då hon va as packad å satt på golvet i vårat rum å prata^^ haha.
Men denna bild här nedan är på Gustav å Fredrik där dom rekonstruerar scenen ur titanic. Haha riktigtt bra gjort!
image159

C I A O

Sängen

Pjuuh har precis kommit hem från träningen. Elle ja, jag å martin tog en liten biltur också. Men men! Härligt å ha träna! Nu blir det sängen med en macka å ett glas mjölk. Imorn blire jobb å sedan ska vi se om jag vågar ställa mig å baka nå roligt^^ Vet bara inte vad än. Nå lätt iaf. Annars finns det risk för att jag bränner ner lägenheten. Å de vill vi ju inte. Godnatt allihopa.

C I A O

image155

Dags för sängen

Jahopp då var det dags för sängen. Idag har jag jobbat, tränat sen vilat lite å suttit här framför min kära dator.
Gick till och från jobbet idag också. Nöjd! var så himla fint väder tycker ja. Inte solit å fint men bra temperatur å vacker himmel. Me like!
Imorn bitti kanske jag ska ut å gå med jessica. Om jag orkar kliva upp, eller rättare sagt om jag vaknar av hennes sms som hon skulle skicka. aja jag hoppas jag gör det. Annars kanske jag följer med er upp till gymmet senare på dan ;P

Nää hopp i säng nu^^

image154

C I A O

Tokig

Gaaah jag blir tokig! va? Fan va jag hatar människan. Kan man bara inte få börja om? Hade aldrig tvekat att göra allt ogjort... Bättre så än nu.

Vill vill vill

Sköönt att ha jobbat klart idag. Nu är det helg. Men vill tillbaka till vemdalen. Va så kul. Har ju fått erbjudande att följa med upp under skiweek. 20-24. Vill vill vill. Men är så jäkla fattig. Hatar pengar. Men kanske. Vi får se.

image153
(Min älskade jess å jag under nyår)

Det enda hon dricker är sprit

Jaha nu äre snart helg. wiihoo! Den här veckan har vart si sådär. jag har fyllt 20. Stort plus. Men jag har mått dåligt och vart allmänt seeg. Började träna i Tisdags också. De va sköönt. fast märktes att man vart borta ett tag. Hua, men ordentligt med träningsvärk har jag nu.  Vad har jag mer gjort denna vecka mån tro? Jobbat såklart. Shoppat ett par nya Jeans å en topp i onsdags med Martin.
Idag har jag vart uppe i gymlokalen å cycklat i en timma. Gick ju bra! tog med mig en bok å läste sammtidigt. Tiden bara flög iväg å jag fick berömm av en kille där att jag orkat cyckla i en timma samtidigt som jag läste. Haha Kul ^^
Sen här på kvällen kom brorsan med familj å fira mig!  Fick massa paket!
Haha rätt kul endå. Öppna ett jättestort paket å fick 12st avlånga öl/drinkglas.
Åsså brorsan:

- Asså jag rådfrågade ju din mamma för först ville vi ju köpa vinglas till dig. Men hon sa direkt att  nää det är ingen idé för det enda hon dricker är sprit. :O

Haha mamma då! Inte alls. Eller jo kanske...gillar inte vin. Men hemskt lät det iaf. Som om jag var nån alcohlist.

Aja nu ska jag gå å sova. Imorn ska jag upp å jobba. Hinna åka med pappa hem på lunchen å sen iväg å träna. Sen hoppas jag att det händer nå kul på kvällen. Annars blir det tråkigt.

C I A O


20 åååår!


Wiiiiieeeeeehooo då är man 20 :D
Ha ha hadenäran!

15 min kvar

15 min kvar! iiiiii

30 min kvar


Okej nu börjar nedräkningen....30 min tills man e 20!


Vill börja plugga

Största delen av dagen har jag sovit. Väcktes runt två av Martin men somna om efter det. Är sjuk. Resten av dagen har jag suttit å letat runt efter utbildningar å program i olika städer. Vill börja plugga. Vill bort härifrån. Vill börja på nåt nytt. Slippa allt här hemma. Men vet inte vad jag vill börja läsa. Gjorde ett test i ky-guiden. Där blev resultatet att jag skulle läsa nåt inom turism/internationellt.


"Du är en trivselfascist, eftersom du brinner för att se till att alla är med på tåget och har roligt och riktigt trivs"


Men usch å nej. Testet har helt fel. Eller så känner jag inte mig själv.

Aja hur som hellst så måste jag läsa upp mitt MatteC innan jag kan välja de linjer jag vill gå. Bäst av allt skulle va om jag orka gå ett basår i Natur. Ett extra år av plugg. Men det kan va värt det. Frågan är bara om man orkar...

C I A O

 


I Love My Camera

Good I Love My Camera!

image152

C I A O

FYLLER 20 PÅ MÅÅÅNDAG

Helg..IGEN! känns det som. :P kom ju precis hem från vemdalen å 5 dagars konstant supning. :P vierd! Men kul var det. Nog mitt bästa nyår so far. Fast att jag blev så sjukt jävla less på en viss person å är så arg att allt nu är bajs. Men orkar inte gå in på detalj vad vi har gjort. Det får jag ta muntligt till alla er som jag känner. Men ska lägga upp lite bilder snart. Hehe tillsammans knäppte vi nog över 800 st. Så det finns ju lite att välja mellan ^^

Men nu är man hemma i verkligheten igen. Jobbade igår. Gick så sjuukt trögt. Allt va tommt.
Och idag kommer kusinerna på besök för jag FYLLER 20 PÅ MÅÅÅNDAG! Wiiihoo! Fatta va ja längtat! Är säkert inget speciellt heller. Blir säkert som vilken födelsedag som hellst. Lite tråkigt. Ja menar en måndag. Då kan man ju inte ha fest eller nåt sånt utan måste vänta tills helgen och då känns allt redan över. Inte lika kul. Men men^^

Nää nu ska jag äta lite frukost! vakna för typ en halvtimma sen :P

C I A O

RSS 2.0