helvete


Ser mörkt ut för mig i helgen...Blir nog inge stadshus för mig :'(
Om inte nån vet hur man kan bota 39 graders feber å rinnande snor!!

home

Varför känns det så jäkla bra? :P Jag menar jag trodde det skulle bli så mycket svårare nu med allt. Men tvärtom!

Jag är sjuk :P Kan knappt prata för halsen är så igentäppt med gegg och ont gör det. Men jag kämpar för jag vill inte missa stadshuset i helgen. Skulle köpa biljett idag men jag har inte orkat kliva upp ur sängen. Inte orkat göra nåt förutom att ha datorn i mitt knä å knappa runt på en massa grejer. Hur sött är inte det här då? ^^


Men i måndags kväll rulla jag in i sundsvall med tåget. Var en snabb resa sov nästan hela tiden. Sen kom pappa å mötte mig på tågstationen. Han har odlat skägg, runt munnen, ni vet^^ Haha va så ovant att se det på han! hemma va sig allt nästan likt. Sjukt kusligt endå. Hade bara vart hemma i några minuter å det kändes redan som jag vart här i en evighet. Men stanna inte länge förens jag åkte på bio med brudarna. Såg ja den där filmen med brad pitt :P Kommer inte ihåg vad den hette nu bara för det. Bra var den iaf. så se den ;)

Jaa annars då? Hur länge blir jag kvar i sundsvall frågs det? Å som det ser ut nu så åker jag tillbaka kanske redan på söndag. Var ju tängt om en månad. Men har jobb på måndag. 11 timmars pass som jag gääärna vill ta. Sen att det hänt lite roliga saker gör ju att jag bara vill till maxi :P Saknar vissa personer :) Å är lite inventering den dan så då kanske man kan få chansen att prata med vissa. :P  
Fick veta nu att jag kan bo hos marie om jag vill också. så klart jag vill =) Kan jag ta mer tider nästa vecka :) Hoppas bara min förkylning släpper!

C I A O

Whoop whoop

Nu ska jag bege mig till jobbet. Jobbar 13 - 21 idag. Näst sista dan :/
Hörde att det var höst hemma. Typ. Jag som ville ha höst :)
Fast endå..jag ville ju bada :( Har inte badat en enda gång i år. Brukar ju iaf bli en ja två gånger...men inte en enda.

Stort suck om jag får säga det själv.

LÄngtar tills jag får träffa alla! :D En utgång skulle inte sitta helt fel heller. Så lägligt jag kommer till stadshuset å deras evenemang. Whoop whoop!

Nää nus ka jag gå till bussen.

C I A O


Mjo du

Discover the playlist Mjo du with Counting Crows

Ge mig höst


Himmelstalund

Är det bara jag eller vill ni också att hösten ska komma. Jag känner stort sug efter höst. Mysiga kläder. En varm kopp te. Mysa med filtar framför en film. Är less på sommaren nu. Bort bort bort.
Fast det va härligt idag att  ligga å sola. Låg vid himmelstalund. As stor park?/äng. Va inte meningen igentligen. Var bara tänkt att jag skulle ta en promenad men så hamna jag där å tänkte...nä jag lägger mig ner å solar. Låg där till 16 då robban sluta å kom å hämta upp mig.

Samtidigt som jag känner stort sug efter höst vill jag åka iväg på en sissta minuten nånstans! Grekland, turkiet, finland ..bara jag får komma bort ett tag. Helst två veckor. Jag lägger fan hela min lön på att få åka bort ett tag.

Ikväll är jag själv här i lägenheten. Robban har åkt till Linköping för fest. Kanske sista gången jag fick se han :( Känns lite sorligt. Men vad ska man göra. Han är ju så sjukt lättad att slippa mig nu. Jag klandrar han inte.
Men trots all skit så trivs jag med han kommer kännas konstigt att somna utan att ha nån som sitter i mörkret å gör peace^^ eller får höra komentarer som "Men du, vi har en på varje possition" "Barcelona ligger i barcelona va" Haha

Men ja sista helgen i norrköping :( Vad händer? Jobb jobb jobb...jäkla skit. Kanske hinner med en sissta utgång...beror på om jag väljer att ta tåget redan lördag kväll eller om jag tar det söndag eller om jag tar det på måndag.
Ikväll är det rix fm festival också å sen kl 22 är det typ SM i, hör va knasigt, melodifyrverkeri. ??.  Lag tävlar med att skjuta upp raketer till musik. Haha trodde jag hade sett å hört allt men icke.
Få se om jag orkar gå ner dit. Jag känner bara stor icke ork till nåt.

Enda ork jag har är till en sista minuten. De vill jag nu.
GE MIG!

C I A O

Klackat å klart



gaaah varmt är det. Idag är jag ledig, vilket jag var igår också vilket jag kommer vara imorn med :D gött!

Igår hände inte så mycket. Var på stan med alex och efter det var jag bara hemma å tog det lugnt. Var på sur/glad humör på kvällen^^ Robban var hundvakt åt en asgullig hund. Men jag fick tyvärr inte följa med på promenad vilket sög. Men men :P sur blev jag iaf ^^ haha.
Idag har jag varit en snabbis på stan med alex igen. La undan ett par skor igår som jag hämta ut. Sen gick vi hem till alex där jag hämta mitt rosévin. Kanske möjligen det blir en liten utgång ikväll. Har inget sug just nu men vet att jag kommer ändra mig senare så vi får se. Är ju fotboll på tv också som jag vill se.  Har även humnnit med att diska och tvätta. Eller ja jag tvättar fortfarande.

Idag började Augustifetivalen här i norrköping också. Vet igentligen inte vad det är. Men massa band som spelar, massa öltält, tivoli ja ni vet hela den faderullan. Imorn blir det nog att vi drar dit och kollar. Alex å dom ville se Rix FM. Inte alls så stort fan av dom men jag hänkar väl på för att va sällskaplig. Sen om det var fredag så spelar, Malin om du minns johannes?^^ "Im flyyying, yes im flyying on the wings of love" Han å hans band spelar på fredag så då måste jag ju dit och kolla. Kanske blir att man efter alla dessa år får hälsa på han! :P

Det blir en smoothie till middag idag med en liten sallad.

Ja på måndag kommer jag kanske hem...för gott? who knows...blir nog hemma ett tag iaf.

C I A O

Ledig!




Idag är jag ledig! :D Å vet ni va...solen skiner! Så jäkla gött då! Skulle igentligen ha följt med Frida nu på förmiddagen och träna på worldclass sen ta en springtur runt strömmen men det blir inte av. Hon mådde inge bra. Så här sitter jag och funderar vad jag ska hitta på. Ska ut å gå iaf. Ta ut pengar åt robban. Kanske lägga mig och sola nånstans.

Jaaa vad händer i livet? Igår satt jag i kassan och funderade vart det bär av här näst. Vilken stad kommer jag hamna i :P Lite så känns det. Malmö? Umeå? Gbg? Trosa? Norge igen kanske? Vad har jag att förlora? ^^
Näää men vi får se vad hösten har med sig. Inge jobb? inen lägenhet? Då blir det flytt.

Nu ska jag klä på mig.

C I A O

suck



Skulle inte sitta fel med en biltur i natt...med bra musik... till nåt fint ställe vid vattnet...suck


Spindlar å lägenhet



Kul å vakna upp vid den här i går! INTE! Stor som ett jävla hus! Mitt framför näsan på mig. Kunde inte sätta min fot där inne på hela dan. Så igår kväll innan vi skulle sova så fick jag lov att leta rätt på den så att robban kunde slå ihjäl den. Å vet ni vart den gömde sig!! I mina shooort! Nu kan jag inte använda dom på ett tag. Dom måste tvättas. Tänk alla spindelbarn den har lagt där. huuuuvva!

Igår var jag ju på lägenhetsvisning som sagt! Gick bra tycker ja! Var fin lägenehet men möblerna såg ju ut att komma från 30 talet eller nåt :P Men det är sak samma bara jag har nån stans att bo. Men det var 5 andra som hade vart å koll apå lägenheten. Studenter. Hyffsad förtur dom kommerha då känns det som. men jag smöra på lite där så förhoppningsvis blir den min ^^

Idag börjar jag inte jobba fören 17.00 Har kollat på film nu å ska väl diska å städa upp lite här sen får vi se vad jag hittar på. Snart helg. igen. Snart är sommarn slut :/ Har gått så sjukt fort tycker jag. Vill inte att jobbet ska ta slut. Trivs juh så jäkla bra! Så hoppas verkligen att man får forsätta i höst!
Har fått veta nu att jag ska få komma in å provjobba på otten också. Dom lär behöva folk om nån månad sa dom så det ska bli sköj. Ska ringa han i eftermiddag!

Jaag är ledig nästa vecka så funderar på om jag ska dra mig hemmåt eller hur jag ska göra. Vill till stockholm också. Vi får se vart pengarna räcker.

C I A O


Groda

Men heeej hörrni! ^^

Jaa förlåt! Uppdatering..jag vet! :P Men har haft fullt upp nu kan man säga! lägenhet, jobb, personer, ångest, andras problem. ja som sagt  mycket att tänka på.

Men så här ligger det till dårå! Jag bor som sagt hos robban nu. Va på en visning i fredags hos en tjej som hyrde ut ett rum i sin lägenhet.Gick inge bra alls. Våra personligheter stämmde inte alls överens. Så jag tror nte jag kommer få bo där. Men så ska jag på visning nu på tidag på en lägenhet på kungsgatan. Så håll tummarna nu!

Annars jobbar jag för fullt. Är ute å festar på helgerna! Ni vet!
Living tha dreaaaam!  NOT!

haha ingen fantasi alls nu för tillfället :P Får skriva lite mer sen!

C I A O


RSS 2.0