Ledig :)

Igår var både jag och älskling ledig. Först åkte vi ut till Ingelsta där vi träffa christoffers mamma och tog en fika. Efter det så var det dags för storhandling. Rätt så fullt i kylskåpet nu, rätt så skönt! Vi handla massa kortpriser och annonsvaror så när vi kom fram till kassan blev jag rätt så impad när det drogs av 400kr för alla extra erbjudanden. :) Efter det Åkte vi iväg till city gross för att köpa oss lite kött! Ja dom har faktiskt en väldigt bra köttavdelning :P

Åkte hem, lasta in allt, sen ner på stan. Vandra runt lite. skulle igentligen ha gått till banken och kolla det här med lönen men dom stängte 15, inte 18 ;P Älska dig!
Blev lite shopping för min del.
Köpte en fixerings spray på hårvårdsbaren. Loreal professionells tecni.art fix design!
Rätt så bra! Sen blev det ett par lösnaglar från depend, kort design som jag bara älskar.
Har testat den långa designen för några år sen men det såg så himla fel ut. Men dessa sitter och ser så himla bra ut :)


På kvällen kom Marcus hit för lite tacos. Vi kolla även på hotell och flyg till London. Lääängtar! :)
Sen satt grabbarna och spela NHL medans jag gjorde betydligt vättigare saker ;)

C I A O


Äntligen Lön

Jaaa äntligen har lönen kommit och man kan leva som en normal människa igen. Inte nog med det så har jag fått en extra lön på 6,5 tusen som jag inte har en aning om vart det kommer ifrån. Vore ju rätt soft om det verkligen är till mig. Men bäst att inte röra dom pengarna förens jag vet vart dom kommer ifrån :P
Så nu har jah betalt alla räkningar sparat fem tusen till londonresan. Så imorn blir det storhandling så vi kan fylla kylskåpet igen med massa gott :)

Annars idag ska jag till tandläkaren två. Sen börjar jag jobba fyra till stängning.
Älskling ska åka iväg till linköping och se hockey, jag är lite avundsjuk faktisk men å andra sidan kommer det ju fler gånger då jag kan följa med får ja hoppas. :)

Ha en bra dag!

C I A O


Photoshop kul


Jag hitta en roliga sida där man lär sig att göra lite olika roliga saker på photoshop.
Bland annat hur man får massa olika polaroidbilder att bli en hel bild. Låter mycket svårare än vad det var. Och jag som gillar att pilla med sånt och har massa ledig tid...tjaa varför inte?

Kanske dags att börja dammsuga :P

C I A O


Här var det hår

Har nyss avnjutit två pastejmackor med ett glas mjölk. Kanske inte världens bästa eller mättande frukost men det är vad som bjuds idag! Gott är det faktiskt också. hade kunnat gjort mig en tallrik gröt men det orkade jag inte :P

Är ledig i helgen...än så länge. Solen skiner å himlen är alldeles blåå, nästan så man skulle ta sig en promenad. Men nää jag ska städa idag hade jag tänkt. Dammsuga bort all långa hårstrån som jag fäller lite överallt :P Jag är nästan värre än en katt måste jag erkänna. I förrgår var Bosse här (fastighetsskötaren) Och rensa avloppet i duschen. En stor hårboll fick han ut :P Å lite till. Jag skyllde på christoffer...^^

Tror jag ska upp på vinden och ta ner min yogabok...ställa mig på mattan å försöka mig på lite övningar. Har ju nyss vart sjuk så träna kanske inte är så smart men lite yoga borde väl funka :)

2 dagar kvar till LÖN! Cant wait!

C I A O


Inrednings cravings

Give me these things and you will make me sooo happy!



Satt och knåpa ihop den här igår. Snart kommer lönen och då blir det att piffa till lägenheten lite.
Grejerna kommer från IKEA, Mio och EM möbler.

C I A O


Sömntuta

Jag har räknat ut nu att under dessa 4dagar jag har vart sjuk så har jag tillbringat mer än 40h i sömntillstånd. Jag har alltså legat och sovit i två dagar i sträck skulle man kunna säga :P Lite roligt endå. Så nu känns det som att min kropp inte vill sova mer. Kunde inte somna om efter att Christoffer åkt till jobbet vid halv åtta.
Så nu ska jag ta mig lite frukost...se om det finns nå läsvärt på webben å sen blir det att krypa ner i sängen igen å se på film :)

C I A O


Tisdag

Sjukt tråkigt att vara sjuk. Jag har soovit...sooovit, sovit och sovit. Vakna nyss av att telefonen ringde och det var min kära marie som ville prata med mig innan hon lyffter med planet mot Singapore.
va kul dom kommer ha det. Ska försöka hålla ställningarna här hemma. :p
Fast hur ska det gå när det är Marie som brukar hålla koll på mig!

Och om en vecka kommer lönen! Som jag längtat. Direkt ska jag lägga undan 5.000 till londonresan som vi ska göra i April. Längtar nåt så enormt. Det blir jag, älskling, Marie och Markus som drar dit Torsdag - Måndag. Förhoppningsvis får Christoffer tag på sin syster som bor där nere så vi kan bo på nåt av hennes hotell för en liten billigare slant. Killarna ska se chelsea - bolton och jag å marie ska shoppa loss :) Behöver verkligen komma iväg på nåt sånt!

Nä nu ska jag börja göra iorning lite mat till älsklingen som kommer hem från jobbet snart!

C I A O


Snyfft



Marie å jag =')

Jag fäller snart en tår. Imorn åker Marie iväg till asien och blir borta i 6 veckor :(
Jag har inte riktigt fattat att hon ska åka. Kommer bli så tomt här utan henne. Men är så himla glad för att hon får komma iväg och uppleva å njuta å bara tänka på sig själv ett tag. Det är hon så himla vääärd :)
Sen har jag ju min Christoffer här hemma som jag kommer plåga lite extra nu!^^ Soooom jag älskar den karln!

Börjar bli lite varmare ute nu ser jag. Det snöar inte längre utan det regnar :P Eller det skifftar. Städat undan julen gjorde vi förra veckan. Bort bort. Nu vill jag ha vår å sommar. Varmt å skönt. I sommar ska jag banne mig bada i alla fall en gång, om inte två. Måste bara trimma till kroppen efter nästan 3 månader utan träning. Ska byta gym till worlclass hade jag tänkt. Sen måste jag bli av med alla förkylningar jag drar på mig.
Är nämligen sjuk idag. det lät som på Christoffer att han också kommer ryka med. Vi blir aldrig av med det. Så jag kan ju aldrig komma igång med träningen...så tråkigt :(

Jaaa...ikväll kommer Marie förbi en sissta gång innan hon åker imorn. Blir lite kvällsmat ihop sen ska hon få en riktig hejdåååkraaaaaaam :) jaaah...

C I A O


RSS 2.0