Forest fun



Idag har det vart en rolig dag tycker jag. Var först på ÖB för att jobba men blev inte så mycket till jobb för varorna hade inte kommit. Så då bestämde jag mig för att gå runt på Birsta city en stund. Gick först till h&M Å vem träffar jag inte då??? Jooo min vän och kompanjon Linneaaaa!
Gissa om jag blev överaskad.

Det blev en hel del shopping för mig. Från H&M köpte jag nn kort grön jackliknande sak, en grå långärmad tröja och en  grön kepsmössa. Sen en jättefin lite overzice tröja från monki och tillsisst två par vantar från Indiska. Det jag letade igentligen var en senapsgul hallsduk. Men ingen affär i hela birstacity hade en senapsgul hallsduk...blev faktiskt lite besviken.
Vi fika även världens godaste räkmacka.

Efter våran vistelse i birsta blev det skogsvandring med svampplock. Hitta dock ingen svamp :P
Lilla söta Myran va ockå med.En trevlig vandring var det. Fast lite läskigt då vi hörde en björn. Lhova det var en björn.

Vårt äventyr i bild:



(Notera den snyggt knäppta hoppbilden på linnea ;P)

C I A O

blondie

Blir lite häpen. Hittar nästan inga bilder på mig då jag var blond. Bara massa cambilder :P Haha
 

<---Den berömda toa bilden^^          

Martin was home


(Cykeltur i nattmörkret)

Helgen är nu över. Har haft det så mysigt med Martin. Så tråkigt att du skulle åka hem idag :( Eller det låter fel att säga hem. Fast det är ju ditt hem nu. Aja
I fredags så kom han å hämta på mig på ica då jag slutat. Sen for vi och åt på sibylla (självlart) haha. Sen bar det iväg till ikea där Martin handla två hyller och en tavla. Sen in på birsta city där han handla en skitfin stickad koffta på carlings. Vad skulle du gjort utan mig ? ;P Jag fick också handla lite :P Blev en koffta på monki. Sen åkte vi hem till martin å umgicks lite. På kvällsqvisten tog vi en liten cykeltur ner till city g å handla glass och popcorn som sedan avnjöts framför tvn.
Lördag blev det träning. Sen På kvällen åkte vi på bio och såg Wanted. Va riktigt bra tycker jag. Lite som Matrix. Sen åkte vi hem till Martin och såg på Wall-e! Haha så söööt. Fast jag var så jääkla trött så jag somna precis på slutet av filmen så jag måste se om den :P Humm låter bekant det där ^^

Nu sitter jag här hemma å funderar på vad som händer ikväll? det är juh bingo night tonight. Blire av måntro?

Läste nyss på jills blogg att dom får tillgång till lägenheten redan den 18 oktober. Och jag har bestämmt mig nu att jag ska följa med. Aaaaaaah pirrit som fan. Shitt shitt. Kommer bli awsome. iiiiihhhh
Tråkiga är juh att jag kanske inte kan komma nåt till dig martin. Men det löser vi.

Har även bestämmt mig för att jag ska färga tillbaka mitt hår till blont. Ska börja göra lite slingor redan ikväll. Och sedan ska jag boka tid på salong för lite slingning där också. Sen får jag väl gå runt och va orangehårig ett tag innan jag kan slinga det igen. :P

Spännande i know!

C I A O

Sign, please

Daaaaaah jag har beslutsångest. JAG VILL TILL NORGE! Fast endå inte. Tänk om jag vantrivs, tänk om jag inte får något jobb eller ännu värre tänk om jag får jobb, sliter häcken av mig åsså räcker bara lönen till hyra. Jag får panik. Jag vet inte vad jag vill göra. Men jag vill verkligen åka. Jag har ju en plats med ullis å co. Dom åker snart. dom vill ha med mig. Jag vill fast....jag har ju blivit lovad ett vikariat på ica. Eller inte lovad men dom har sagt att jag förmodligen kommer få det. Men jag vet ju inte är det heltid, deltid? vet inte så mycket.

Känner också att verkligen alla åker iväg nu. ALLA. Jag har inte gjort nånting efter studenten förutom att jobba här i sundsvall. Jag vill också iväg ett tag innan man binder upp sig i studier. Och nu har jag fått värsta tillfället. Men jag känner mig endå inte säker.

Skulle va bra för mig psykiskt också tror jag. att komma ifrån här ett tag. Hänt så många tråkigheter på sistone. Och vi åker ju bara iväg i 5 månader sen kommer vi hem. Det är juh inte hela världens lixom. Men vad händer när man kommer hem? då har man juh inge jobb...då har man ingenting. Då måste man börja om IGEN. Jag som hatar att söka jobb. Finns inge värre.

Gaaaaah blir tokig på mig själv. Fan vad jag velar.
JAG VILL JU ÅKA. Jag ville åka redan för två år sedan.


GE MIG ETT TECKEN GUD....VAD VILL ÖDET???



Pip

Celebration times comon! Jag har nyss fått  veta att martin kanske kommer hem i helgen. Fast bara kanske kanskeeee. Förmodlingen inte. Men kanske existerar inte hos mig så han kommer att komma i helgen! :D Lallaaalallaaa jag är så glad!
Annars har jag planerat nu att fara upp dit i slutet på oktober. efter hans tentor.  Sweet.

Idag har jag jobbat. Skulle åka å träna efter det men tänkte att nä jag måste ha en vilodag. Å då passar tisdag perfekt för att det är så mycket  bra på tv. Fast minns inte vad bara. :P
Aja annars är allt lugnt. Har lärt mig att det finns en speciell tandkräm för er som röker.
Se så speciell ni blev nu.
Sen har jag å emil konstaterat att ÖBs kassa pip låter likadant som systemets kassa pip. Så ni som inte får gå på sytemet än kan ju alltid gå dit och känna in kännslan hur det är att vara där. HA

C I A O

Skapelser av alla dess slag

Hola

Ingen idé att blogga nu känns det som för att jag gör exakt samma sak var eviga dag.
Ner å upp hit å dit. Jobbar jag inte så är jag på ego och tränar.
Var nykter i helgen vilket var ovanligt. Så nästa helg.........ska jag också vaa nykteeeeeeer!!! jaaay

Igår när jag träna så blev jag väldigt glatt överaskad btw. För upp för trappen kom han. haha mmm jag föredrar att hålla han hemlig. Elle ja hemlig å hemlig alla vet väl vem han är. Och alla vet att jag tycker han är snygg. Han är förlovad dock men ögongodis är ju alltid trevligt.

Just nu håller jag och pappa på att göra en "kattställning" till kissemissarna. Blir nog bra det där. Lite dörrmatta å rep, ett hål och ludd. Kommer väl up en bild senare på skapelsen.

Appropå skapelser så var jag på ohlssons tyger idag. Jag vet jag vet.... I alla fall så hitta jag ett Paul Franks tyg slat som jag köpte. Stog å grävde i högen å helt plötsligt dök den lilla apan fram. Så jag köppte det. Ska ge mig på att skapa ett linne. Har aldrig sytt ett helt klädesplagg i hela mitt liv så...
blir nog inget linne :P Men ska försöka.
Om det inte går vägen kan jag alltid göra en scarf av den eller nåt...ja...eeh.
Men lyckas jag blir det nog de billigaste plagget jag köpt. 19spänn.

C I A O

bravo

Okej det där va droppen. Jag är knäckt. Jag ger upp, varsegod jag orkar inte mer.
Du vinner. även fast det inte är eller nånsin har varit en tävling. Men du betyder mer.
i get it know.
Trotts allt är ju jag bara...ja...fan

let the rhythm hit em

Japp åkte till jobbet imorse igen. Va upp 05.30. När jag kom dit var jag inte inlaggd på schemat så jag vände om och gick till bussen igen. Si så där måste jag säga. Men behövdes för när jag kom hem och gick å la mig sov jag till halv ett. fatta vad trött jag var.
Sen kolla jag på the happening. Hadde sett fram emot den filmen men jag tyckte den var helt värdelös. Vad var meningen med denna film då dom gjorde den? Bara folk som tog livet av sig.Inget annat hände. Kul film. Neee.

Efter filmen åkte jag iväg till ego för lite workout och bastning. 60 minuters affropowerdance med uffe å camilla ^^ Sen sprang jag 5km på bandet tittandes på nå barnprogram. Typ teletubbies fast endå inte. Fake tubbies var det.

C I A O

BINGOOO!

jaaa vad ska man säga. gårdagen sluta ju inte så bra. men men sällan.
Nu blir det en vit månad för mig. Jag och alkohol funkar inte så bra tillsammans nu för tiden.

Ikväll har jag vart hos jessica på bingo kväll med girlsen. Våran lilla tradition som håller på att skapas :P
Och vet ni vaa? JAG VANN 100 KR!! aaa de ni. Ringde till Lotta, TVÅ gånger, Men kom inte fram :(  men aja sattsar på storvinsten nästa gång.
Sen blev det planering av tallinresa som jag förmodligen inte kommer följa med på pga min vita månad. Blir nog bäst så tror ja.
Imorn äre jobb jobb som vanligt. Sen direkt till ego för lite bodypump och bastning. hurray!

C I A O

beebis



Nya bebisen har vi hämtat idag :D
Blev inte kiwi hon heter Zelma :P haha
Nästan Zelda linnea ;P

fitt får fajt

Orkar jag blogga....neeee
Har jag lust till det......neeee
Vill jag härifrån.....jaaaa

Imorn ska jag iaf till ego å köpa gymkort. Så förhoppningsvis kommer jag spendera varje kväll/dag/ledig tid/natt? där. Få tiden att gå lixom. Så blir man juh fitt får fajt också...

C I A O

:'/

Jag är vaken fast endå inte. Har inte sovit nåt inatt. Å inte pga katten utan namn utan han som bor en miljon mil bort.
Han som jag just nu bara hatar.

:'/

ledighet med 200grams sorg och breakdance

Hola

Idag har jag äntligen fått varit ledig. Har inte behövt vakna halv sex på morgonen utan idag sov jag till halv tolv. Så jäkla skönt. Men väcktes däremot kl fem imorse av katten utan namn. Han hade bestämmt sig för att kliva på mitt ansikte och slicka mig i näsborren. Yummie!

Johanna har kommit hem nu också. :D Som jag har saknat dig. Det har vart så tråkigt på jobbet. Jag har lyfft på diverse konservburkar och toappapersbalar i hopp om att du kanske bestämmt dig för att åka hem tidigare och överaska mig genom att gömma dig bakom dessa föremål. Men jag har alltid blivit lika beviken. :P Så imorn vill jag se ditt vackra fejz!


Annars har det inte hänt så mycket. Lekt lite med katten utan namn, vräkt i mig en 200g chokladkaka i sorg för att martin aldrig kommer hem så man får träffa han. Och att våra telefonsamtal med varandra suger. Har också testat lite breakdance på mitt golv. Ni vet man måste ju öva nu innan fredag.

Z I P P   I T

bästa morgonen ever

Imorse vakna jag kl 5 snosa till 05.45, gick upp, duscha åt allt sånt. gick till bussen 06.30. Kom till jobbet ca 06.45. stämplade in mig å vad står det där. Sara Ljungberg 13.00-20.00/ 1.00 rast!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEJ!
Jag har altså vaknat i onödan tagit bussjäveln, i regnet, för att sedan få veta att jag börjar ETT! Kan det bli bättre? Så det var ju bara att ta sig hem igen, av med kläderna, tvinga sig själv till sömn. Vilket inte va nå problem.

Å nu har jag vaknat. Har myst lite med katten utan namn. Börjar bli riktigt irriterad för snart kommer han ju vänja sig att inte ha nå namn.  hur kul blir det då. "Hörrö kom hit".  Han får kanske hete hörrö.
Tyvärr linnea...blev varken zelda eller link eller greuririprk (nåt sånt) Fast han skulle passa i Link. Men mamma vill att han ska heta Zack.....inga komentarer...

Och på Fredag är det looptroop!!!!!!!! Det behövs inte förklaras. Som vi har väntat att detta ska ske. 3dje gången gillt. Det kommer bli en lika stor uppenbaralse som när moses delade på havet. Aight!

C I A O

Han har inge namn och gillar weekday

The new family member!


(Han gillar weekday)

Fast vi vet inte vad han ska heta än. Jättesvårt. Jag var inställd på Knut.
Men han ser inte ut som en knut.
Och om ca 15 dagar får vi Kiwi! Då kan dom leka med varandra.
så sött

C I A O

RSS 2.0