hemlängtan




Jag har jättehemlängtan :( Kommer inte kunna sova i natt.
Jag saknar vissa så sjukt mycket. Å just nu villjag bara här ifrån. Vill backa tillbaka några år. Vill kunna göra vissa saker ogjorda. Vissa val skulle jag göra annorlunda. Har vart med om mycket skoj :) Och många fina minnen. Och alla säger att ta vara på dom fina minnen du har haft istället för att tänka på allt negativt. Å visst, men som allt slutat nu så gör ju bara alla fina minnen allt så sjukt mycket svårare. Det är ju dom som gör att man blir så här jävla ledsen. Det gör ont att veta att man har kännt så sjukt härliga personer som nu inte ens vill veta av en. :(  Känns som allt bara är bortkastat. Å ja jag önska att dom sakerna aldrig hade hänt. Att jag inte träffat vissa personer. Kanske jag hade mått så mycket bättre nu. Ni hade nog också mått mycket bättre nu. Jag hade inte gjort era liv så jobbiga.

Å jag får panik. För jag är sån att jag vill fixa. Jag vill få allt bra igen. vilket aldrig funkar. det göra bara saken  ännu värre. å jag mår ännu sämre. Å jag göra mig till å tror att det ska bli bra. Men de blir aldrig bra.
Jag fattar inte varför jag bara inte kan glömma å gå vidare. eller är det så här för alla? Eller är jag bara konstig.

Är jag konstig som valde att stanna här? vad trodde jag igentligen? Att allt skulle va lätt å gå bra. Jag lever nog i min egna lilla värld ja. Allt ska va somi en film. Va har hänt? vem är jag? så känner jag just nu. Jag känner inte mig själv längre.
Känns som allt bara går utför men på nått sett vill jag inte åka hem heller. Då känns det som jag förlorar ännu mer. som att jag ger upp. Å jag vill inte det.

Va händer..va vill jag komma med det här?
har ingen aning vad jag vill komma med det här...

saknar närhet, saknar umgänge saknar folk.
Saknar nån att kunna prata med öga mot öga. Få en kram. Tröst.
Känna att det finns nån som bryr sig.

Jag har det rätt tufft nu. Å som om jag inte hade problem innan...

Nä fy finns faktiskt folk som har det värre än jag. Jag ska inte sitta å klaga. Men bloggen är just nu min tröstande vän: Det har gått så långt :P Ni behöver inte läsa.

C I A O

....

Fans jävla kuk. Fan va jag hatar allt just nu. ALLT! Orka!
Att jag utsätter mig själv för det här när jag vet att det aldrig för med sig nåt bra endå. Slutar alltid med att jag blir ledsen. Att jag inte har lärt mig vid det här laget. Sjukt ledsen å besviken är jag nu.
Måste bara få skriva av mig.

Fan

Helg :)

Min kväll blev ju inte som planerad! eller i början ja men sen så blev jag less. Å gick hem. Gick upp på taket här å stod å blicka ut över staden. Riktigt vackert faktiskt. Å stjärnorna såg man också! aaaaw blåste så där fint så klänningen fladdra i vinden! ^^ Haha jaaa där stod jag själv :P Men men. Imorn är jag ledig! :D
Får se vad som händer! ska bli sjukt fint väder. Blir nog att jag lägger mig ute och solar! tar vara på det eftersom jag jobbar hela nästa vecka :/

Haha måste bara visa nå roligt! ^^ när jag tvättade i ja förrgår eller när det var så stog det på en lucka på tvättmaskinen "varning för tomte" Titta på det där hela tiden sen kunde jag inte låta bli det längre utan öppnade luckan. Å vad tror ni jag fick se?? Haha en tomte. Det var det roligaste som hänt på länge. Skulle knäppa kort nästa dag på det men då hade nån tagit bort lappen :( men tomten va kvar^^ så jag knäppte kort på det åt er endå!



Haha så kul^^ Studenter å deras påhitt. :P

C I A O

On the go..

hola amigos!
Trött är jag! inte för att jag har sovit dåligt eller nåt! har bara vart full rulle hela dan idag! kl 10 vandra jag in på Lindens i stan för lite shopping. köpte två klänningar å en klänningslinne typ! Efter det begav jag mig till vårat vanliga solningsställe där jag la mig ner och sola! efter en timma kom alex och björn å joina mig. Där låg vi till halv två då jag sen tog bussen till jobbet! Jobbat jobba! både amanda å alex jobba idag också så det har vart extra kul!

Imorn jobbar jag 12-21.15 efter det tar jag bussen till folkparken där alex väntar med björn å nå andra. Blir till att sitta å mysa å smutta på vin! Sen kanske jag drar mig vidare till hugo eller pallas. Blir förmodligen hugo för att slå klackarna i taket med amanda å henne gäng :)

C I A O

Sommar sommar sommar!

Jaaahaaja! Ännu en sjukt härlig dag har det vart. Idag skulle jag igentligen jobba 8-21 Men dom ringde och sa att jag kunde komma 17 istället :P jaa visst! tackar jag inte nej till då det är sånt här härligt väder ute :D
Men jag har vart duktig idag också. Var upp kl 6 endå i morse för jag hade bokat tvättstugan ! (Nej det fanns ingen annan tid :P) Medans kläder tvättades så tog jag tag i mitt diskberg som bildats i köket ^^ å sen hängde jag upp klädberget som bildats utanför garderoben^^ Så jag har haft fullt upp på morgonen. Sen vid 11 gick jag ner till strömmen vid pappagrappa där jag träffa alex och björn.  Vi låg å sola till 15 sen var jag tvungen att bege mig hemmåt och åka iväg till jobbet. Mycket härlig dag!

Imorn ska jag ner till stan då dom öppnar vid 10. Måste inhandla en bikini å en tunika. Sen ska jag träffa alex och förhoppningsvis amanda vid pappagrappa igen för ännu en underbar soldag! :D
Sen blir det jobb 14-21!

Måste bara säga att jag saknar alla där hemma så jääkla mycket! När jag gick genom stan, själv,  idag vid 22 så var folk ute å söp å hade skoj å då högg de till i magen å jag fick hemlängtan! :) Måste åka hem nån dag å hälsa på. Träffa alla. :) Å blir så avundsjuk på dig jessica som får fiska så mycket! ^^ Jag vill också fiska! det måste vi göra om jag kommer hem nåt! :) Saaaknar dig!!!

Nu ska jag krypa ner i sängen! Natti!

C I A O

Im a liiiaar!

Låt mig avlida. :P vill ni veta vad jag gjorde igår? Jo sara signa ett studentabonemang hos tele2. :P
Ser ni nåt fel kanske? :P
Jaa va tänkte jag med????
Men han va så söt han som stog där. Å han fråga om jag studerade å jag bara...Ja!  ?????
Sen kunde jag inte sluta! ^^ haha Han förstrolla mig. Och tro mig jag försökte att slingra mig ur. Att jag skulle hoppa av, jag hade inte mitt csn kort med mig. Men nej nej det gjorde ingenting det skulle gå så bra endå. HAHA
ååh gud. så komiskt. Å värsta av allt han gav sitt telefonnummer till mig. Jag skulle höra av mig om det var nåt jag undra över eller om jag behövde städ/tvätt hjälp nån dag. :p Å han va söööt! MEN...jag har dragit värsta lögnen om mig själv ^^ haha jaa jag pluggar i linköping, ekonomi...trallaaallaaa haha. Jag kommer inte kunna träffa han :P

Börjar jobba 16 idag! så innan ska jag upp på taket här å sola lite hade jag tänkt. Skiiiiit fint väder!

C I A O

Ego



har tråkigt :P

Lizzi & Ljungan - Everytime

YES!
Nu har jag suttit och kämpat. Min å linneas andra vidoe har ju vart klar  i månader men det har inte gått att publicera den. NU ÄNTLIGEN lyckades jag.
Så här är den^^ våran andra vidd.
ENJOY!

(ja det ska vara ett kryss i mitten då och då för jag använde nån gratisgrej. går inte att få bort.)

Haha fan va jag saknar dig linnea :)

C I A O

Midsommar...

 
Bajs.

Tack för alla midsommar sms! :) tyvärr har jag inga pengar så kan inte svara. :( Så jag får önska alla en glad midsommar här istället.

Idag har jag jobbat till 17 typ. affären stängde 16 igentligen men vi var den enda affären som hade öppet till 16 så det bara svämma in folk vid 15 å det tog aldrig slut. 16.30 gick sissta kunden. De va kaos där ett tag. å kul var det! Sen hjälpte jag en ögongodis med snus^^ De va skoj.

Inte lika kul att komma hem dock. Solen sken å det var varmt ute. Jag som hade hoppats på regn idag så det inte skulle kännas lika jobbigt att sitta själv. Men icke. Inte förens nu regnet börja ösa ner. Men men kul för alla som grilla, söp å spela brännboll, hade det allmänt mysigt. kul kul. skål på er.

Tur att jag har robert på msn! ^^ Alltid lika kul att sitta å filosofera med han. :) Gör det 10 gånger lättare att va. :) Och idag sa han till mig: Du klarar dig alltid sara, du är en sån :)
Jag vet inte varför men jag blev jätte glad när jag hörde det. Jag blev lättad. Är det så, är jag en sån? :)

Nu blir det film i min lilla myshörna.

C I A O

Potäte potata

Idag har det gått undan på jobbet vill ja lova. Kunder i massor! Meloner i massor!^^ Riktigt kul har det varit. Fick sommarpresent också. En kylväska och ja 7 kg färsk potatis! :P Haha jag har släpat på 7 kg potatis idag. Fan va bra tänkte jag. Om det hade vart midsommarfest så skulle jag lätt ha bjudit på potatis. Men nää vänta jag ska va själv. 7kg potatis själv. Har inte ens nåt att äta till potatisen. Kommer jag ens äta 7kg potatis...totaalt under det här året?? Jag som nästan aldrig äter potatis. ^^

Mamma fick mig att börja vela förut. jag vet inte vad jag ska göra. Jag är ledig lördag söndag måndag. Hon ville att jag skulle köpa en biljett å komma hem...jag vill fast tänk om jag får extrajobb. vad ska jag göööra??nää jag stannar nog. måste spara pengarna. Bättre att jag kan göra nå skoj i höst. Typ resaaaaaaa!!! elle? jag velar.. elle ska jag komma hem så jag kan festa lördag å sen åker jag hem :P Kommer nån ens va hemma lördag å festa? Kommer nån ens orka festa lördag precis efter midsommar :P vaaaaaaaaaa?
Sen vill jag gå på gatufesten...en dag iaf. är ledig fredag lördag där men jag kommer ju aldrig hinna hem förens jag måste åka tillbaka. Vaaa, vel hit å vel dit!

Nu ska jag se på film å äta nåt gått :D Fast har inge gått så det bli bara film :(
Jobbar 10.30 imorn.

C I A O

Ljus i mörkret! iiiih!

oj oj nu måste jag sova! börjar 7.15 imorn. Idag har vart en sån sjukt bra dag! :D har precis kommit hem från, ja en mycket trevlig kväll ;) jaaa gaaaaah! :D haha nä hua imorn måste jag träna :P

Mabu min lilla ängel! Tack känns mycket bättre, inte för att jag är glad för att du också är själv, men för att då känns det som du å jag gör nåt tillsammans^^  Känns mycket bättre då! vi Får höras tycker jag! Löv YA!!!

Hopp i säng nu sara lilla! jaja.

C I A O

Smile



Den här dan har vart sjukt konstig. Känns som inget har stämmt riktigt. Kan bero på att man börja jobba kl 16 och äter middag nu. aaa måste nog vara så.
Snart är det midsommar också. :/ Får en klump i magen då jag vet att jag inte kommer ha nåt att göra i år på midsommar.  Och när man tänker tillbaka på förra som va så kul! Fy va tråkigt. Känns nästan som man straffas på nåt sätt. Inte jag som ville att det skulle bli så här men endå är det jag som får lida mest. men men.

Imorn jobbar jag 9.30 till nån tid. har inte kollat än. Blir bra det där.
Tog även dina chickenbitts robban :P Var inte så många kvar å jag tror jag har större änvändning av dom än vad du har just nu! Å du får ju ändå nya gratis :P Hoppas det inte gjorde nåt :P

Nä nu ska jag väl hitta på nåt innan jag går och lägger mig. Se Greek blir det nog.

C I A O

Pics



Min lya like i promised. Lyxlivet man lever ;)

C I A O

uuuäääk

Jaa nu sitter jag här i min nya tillsvidare lägenhet :)
Har ju robbans lägenhet jag kan vara i eftersom han är borta hela veckan men icke :P Om jag ska va helt ärlig varför jag valde dyna på golvet och mini-tv istället för säng, platt-tv, soffor å bekvämlighet så är det för hans lägenhet kryllar av insekter. uuuuuääk!
Igår precis då jag skulle gå och lägga mig kröp en slags tusenfoting på 10 cm å tjock utav helvete fram från duschen och rakt emot mig. Har nog aldrig vart så rädd. Har aldrig sett en sån stor sak.
Jag döda den. Med min favvotidning. Sen kunde jag inte sova. Somna 5 i morse.
Och idag när jag skulle stänga fönstret ramla världens största spindel ner bland allt på golvet och försvann. Spårlöst.
De va droppen. Jag tog första bästa väska och börja packa :P
Mycket bättre här 7 våningar ovanför markyta å inte en insekt som kan ta sig in. :)

Idag åkte mina kära päron hem också. Har vart så skönt att ha dom här för en dag. Han med rätt mycket idag. Åkte runt på affärer å inhandla lite saker till mig. Hitta ett plast barbord med tillhörande stolar som jag nu har i köket. Sen massa annat smått å gott till köket. Ett durkslag bland annat. :P

Efter det blev det jobb 14-20  Pengar pengar pengar. Bli så glad när man kollar på schemat å ser att man får betalt för dubbelt så mycket timmar än vad man har jobbat. Tackar vet jag OB :)

Imorn är jag ledig. Mina planer ser ut som så att jag ska försöka ta mig till linköping för att besöka ikea. Sen måste jag hitta nordea. Å sen diska. å sen träna. å sen baka.  Det funkar. :)
Hoppas alla hard et bra hemma i sundsvall. Jag saknar er :(
Ska försöka lägga upp lite bilder på hur jag har det. Lyxlivet jag lever ;)

C I A O

Jaapp

Jaaahaa ja. Jaaa! Ännu en helg är här. Ännu en helg då jag sitter ensam :( Igår hade jag det jobbigt! Men så glad att jag har mina älskade flickor där hemma! Hjälpte jättemycket! TACK! :)
Idag har det vart okey. Regnat hela dan så inte kunnat gjort så mycket. Kollat runt efter ett bord och ett par stolar till köket å sen en byrå där jag kan ha tv å sånt på. Har tvättat också. Stekt kyckling för första gången :P Å det blev lyckat ^^ Inge bränt, inge rått. Ja det smakade ju inget iof. Men ett steg frammåt iaf ^^

Imorn jobbar jag 10-15.15 Sen efter det kommer min kära familj ner hit med lite saker :D Ska bli skönt att träffa mamma och pappa. :)

Nu ska jag ta mig lite glass och kolla på "att göra en pudel" :P

C I A O


List

Kände mig lite utmanad där av Linnea så here we go...


1. Hur gammal är du om fem år? 26
2. Vem var den sista du träffade? va oj robban? eller räknas främlingar som kommer fram å pratar :P
3. Hur lång är du? Ja jag vet att jag ligger  nånstans mellan 156cm-163cm ni får övgöra.
4. Vilken var den senaste film du sett? Twilight kanske 7 gången
5. Vem ringde du senast? :) bara en som vet
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Hey hur går det att jobba...bla bla bla :P till alex
7. Vad är dagens planer? Ta mig ner till stan, träna, se fotboll, äta
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jaa beror på
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Sambos
10. När såg du senast din mamma? ja för 2 veckor sen kanske?
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? Vakna 9. Snooza till 9.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Har nog aldrig letat
14. Vilken är din favoritplats? Oj svårt, just nu vet jag inte alls :(
15. Vilken plats föredrar du minst? Hehe tänker inte skriva
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj jag jobbar nånstans och bor själv i en lägenhet i stan. Har förmodligen en hund och fortfarande inget körkort :P
17. Vad skrämde dig som barn? Spöken, insekter
18. Vem fick dig att skratta senast? En kille på gymmet som kom fram och tyckte jag va vig då jag stretcha :P fatta vad han ville men kunde inte hålla mig för skratt.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Just nu bärbar(robbans)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Halvt som halvt. Naken ibland, ibland panties
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1, alla mina kuddar är i sundsvall :,(
23. Hur många landskap har du bott i? två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja faktiskt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommaren, sockor på vintern :)
26. Är du social? Nja beror på
27. Vilken är din favoritglass? ooo all glass är good :) men inget slår vanlig vanilj
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa, å hitta mig en lägenhet som är värd att ha. Ta körkort :P
29. Tycker du om kinamat? NÄ skulle nog kunna tvinga mig att gilla det. Krävs lite nötning bara.
30. Tycker du om kaffe? NEJ
31. Vad dricker du till frukost? har mjölk till gröten annar vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Beror på vilket näshål jag är täppt i :P Har gått igenom det där..
33. Kan du spela poker? Jag lär mig :)
34. Tycker du om att mysa? Älskar att mysa!
35. Är du en beroendemänniska? Mjaa jag vet inte är jag?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nicolas Cage, hes my maan yaal
37. Vill du ha barn? Jaaa
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja engelska, hem lite norska :P
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nää
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet fast endå poolen
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder annars ljuger jag väl :P Men nu inredning
42. Äger du dyra smycken? Mitt halsband kanske inte är dyrt men för mig är det värt mycket :)
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? ägg
45. Vem är den roligaste människan du känner? Måste nog säga robban. dina skämt.. :P
46. Välj ett ärr på din kropp? Har väl bara ett tror jag. På foten efter en moppetur med martin :P
47. Vad har du för ringsignal? liquido - ordinary life
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nån låda med lite av varje.
49. Flirtar du mycket? En utekväll ibland ja, annars tror inte det.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ju ingen dårå men bakrundbilden togs efter att jag kommit hem från bulgarien.
51. Kan du byta olja på bilen? Kan jag ens köra bilen? :P
52. Har du fått fortkörningsböter? JA :S                                                         skoja
53. Vilken var den senaste bok du läste? Lisa marklund..nånting
54. Läser du dagstidningen? Nää är lite dålig på det
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? japp
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? nån här i norrköping dance/hiphop kanal
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Saker jag behöver inhandla till lägenheten
59. När var du i kyrkan senast? Då Martins pappa sjöng
60. Vilka personer utmanar du? alla som vill

Träning

Nu ska jag träna!
Först lite styrka å sen affro power dance!


C I A O

Paint

Kanske dags att sova va.
Men kan inte :/ Hatar att va i den här lägenheten själv på nätterna. JAg lovar att det bor nån här som inte är mänsklig. Knaka å knäpper och allt ska jävlas. Bor under sängen gör den också. Väntar på att jag ska bli själv så han kan äta upp mig. huuua!

Idag har  jag jobbat. 12-20.15
Var riktigt segt å konstigt i början. Jag var avbytare å fattade ingenting. Känndes mest som jag gjorde fel än rätt. Fast sen släppte allt å allt bara flöt på. Klick sa det bara. Så nu längtar jag tills jag får jobba igen. Vilket blir på lördag tror jag. Lördag söndag. Nice.

Eftersom jag har haft så otroligt tråkigt nu på kvällen bestämde jag mig för att ta tag i min konstnärliga sida och måla av mig själv på jobbet. I paint :P tog typ 2 timmar. Har jag mycket att göra elle? NJEEEE


haha så ser jag ut när jag jobbar. Haha orka. Orka handen:P

C I A O


fan

Har aldrig känt mig så ensam som jag gör just nu... har aldrig vart så här ledsen. Missar sverige - danmark gör jag också. Men heldre det än att förstöra för andra. Ska jobba på måndag också...vill inte...orkar inte. Å bara för att jag inte vill så går dagarna så himla mycket fortare. villi nte ha måndag...vill inte ha söndag heller. vill inte ha nästa vecka.
orka.

Smör

Hej hopp!

Sitter här å tuggar i mig lite keso. Vakna rätt hyffsad tid idag. 11 :D Annars brukar det väl va runt 13 tiden :P
Har fått jobbtider nu också! :D Nästa vecka 3 tider. Så skönt!

Igår va jag och svinga lite golf på ranchen för första gången i mitt liv. :P Haha efter några halvtaskiga slag så fick jag till några hyffsade, elle ja två till 100 m iaf! Mycket stolt faktiskt ^^ Sen putta vi lite också. Gick ju mindre bra. Måste träna siktet :P Så hoppas vi kan åka dit idag igen för det var ju riktigt kul!

Igår hade jag också mitt första möte med en tränare på nautilus (gymet) Så vi gjorde en hälsokontroll för att kolla vart jag ligger. Man kolla konditionen, fettprocenten, vighet å massa sånt. Blev rätt förvånad över resultatet. Jag låg på mycket bra. Jag som trodde jag skulle ha en fettprocent på 30 iaf men hade 22,2 vilket är rätt bra och min kropp består då av 12kg fett. Efter testet la hon upp ett styrkeprogram till mig som jag ska följa 3ggr i veckan. Så jäkla skönt! Så nu är man igång! :D Bara kosten som måste ändras lite ^^ 
Igår blev det 1000 liter glass. Det kanske var lite onödigt men sååå jäääkla gott! ^^

Nää nu ska jag gö nåt :P

C I A O

Wiiiie!


Okej! många vet att jag inte mår så där jättebra nu! MEN! nu börjar jag faktiskt se ljuset i denna mörka tunnel!!!
Idag har jag vart med en jobbarkompis alex! Vi har legat vid strömmen å solat å jag prata på om hur jag inte hittat nån lägenhet och vad bra det skulle va om jag fick ta en students lägenhet då dom brukar flytta hem över sommaren. Å då kom alex på att nääämen min pojkvänns tvillingbror ska ju flytta hem över sommaren. Haha att jag inte tänkte på det. Så ringde hon och hörde med han. Han ringde upp efter ett tag och sa att det skulle nog fixa sig! :D wiiihooo! Så då får jag bo där fram till den sissta juli tror jag det var. Nåt sånt!
Inte nog med det! det är världens coolaste studentlägenheter också. Ligger i gammla vattentornet. Hur coolt är inte det då!!!!



Mer har inte hänt på denna vecka! det är väl okej! jag klarar mig :P
Det funkar! Robban är snäll han :)

C I A O

RSS 2.0