Do you speak french?

Ett litet inlägg innan jag sussar!
Träning gick ok. Tråkigt att vara ensam bara! Sen bussen hem va inge rolig för en fransman börja prata med mig. "do you speak french?" "Haha öööh ser det ut som det?" Haha näärå men han va jobbig. Han ville veta vad jag hette. Jag sa att jag hette lajla. det kunde han inte uttala. haha.

Innan jag åkte på träningen så såg jag "The Mist"
Rätt bra faktiskt...Men måste säga fan va soorgligt slute va. Jag kunde inte sluta grina. Om ni inte vill se filmen, se slutet. As sorgligt. (Börja se typ från där dom lämna affärn å sätter sig i bilen)
Fast iof kanske bäst att se hela filmen så man fattar nåt. Annars kanske slutet inte är så bra ^^

Nää Johanna kommer å hämtar mig 6.40 imorn. Bäst man är pigg då.
Gnajt

C I A O



Suck

Ja suck...
Ska det behöva va så här jobbigt? Neee...

Igår var jag ledig, Sooooov, läääänge. Sen hade jag inget att göra. Så följde med en Kompis å träna på hör å häpna, Helex. Jooo minnsann, trodde jag skulle va den enda fetknoppen där men icke^^
Så det gick bra. Gjorde lite allt möjligt där, men sprang å skida(?) :P mest. I hela två timmar var vi där. Pust!

Idag har jag jobbat. Var först iväg till ÖB. Stod där utanför i ca 20 min innan Anders kom å öppna. Haha "Har du väntat länge?" "Va, jaa, näääe bara en si sådär 20 min i kylan men de e lugnt" " Du får ringa högre^^" "aaa ska komma ihåg de till nästa gång, he. Tack för tippset"
Sen Gick jag till Ica.

Ikväll blir det träning å sen tidigt i säng. Jobb imorn.

C I A O



Endless

image246

Endless

:'(

Saknar så jävla mycket

image245
:'(

Yes

Yes, helg, skönt.
äntligen får jag sova ut! elle ja vi får se ^^

Nu ska jag iväg å träna på friskis

C I A O

Men äntligen

Men äntligen orkar man skriva ett par rader. Har jobbat hela jävla veckan vilket jag inte var beredd på. Upp 5 varje morgon, å jag har ju blivit så bortskämd med att gå upp 10 varje dag så det va jobbigt, ja.

Världens roligaste sak hände på jobbet idag. Jag var tvungen att platta till håret för det stod ut åt alla olika håll så jag låna en mousse som står inne i omklädningsrummet. Tryckte på knappen å jävlar vad det flööög mousse. tog lite å platta till håret, jätte fint, sen gick jag ut å där stod chefen å prata varav han stanna upp mig å fråga om jag kan jobba nästa vecka...visst säger jag å tänker fan va konstigt han kollar på mig...jag kollar ner och haha pinsammt nog så har jag en stor jävla mousse rand på min ica maxi väst...haha jag börjar skratta å smetar ut det lite genant. Då kommer nästa chef å frågar om jag skrivit under en sak..nää det har jag inte gjort, tar papperet ur handen å skriver lite fint men sen när jag ska ge tillbaka papperet så har det fastnat på min hand av all kletig mousse...nääe det går inte att förklara mer för det var så roligt..jag börja tokskratta å ja allt blev bara pinsammt å nää han fick aldrig tillbaka sitt papper för det blev förstört! :P

oj vilken lång förklaring. Låter säkert inge kul heller men tro mig det var askul :P Ja imorn blir det mer jobb,såklart. ska även iväg till Ö&B å packa upp lite varor från malaco life! spännande. Sen bär det av till Ica. Å nu gott folk ska jag sova.

Även att jag å martin såg en lokatt idag :O Den skutta över vägen. Sofft.
+ att jag prata med en person som jag aldrig trodde jag skulle prata med igen. Jag blev faktiskt lite glad...konstigt nog. Ja eller ja, jag log iaf.

C I A O

KENT

Jaa som sagt igår va jag å martin på KENT. Så jäkla bra var det. Hade sitt platts. Satt på sektion A. Såg allt å alla ^^
Frammför oss hade vi några roliga fyllekajor som gjorde det hela mycket roligare^^

Familjen


KENT












Lite suddiga bilder. men satt ju far far away så bra för att sitta så långt bort tycker ja!
Nää as kul hade vi både jag å martin å vi kunde några låtar :O haha!

Nu ska jag vila för jag är sliiiiten. Belv sent igår :P

C I A O

liten uppdate

Aja en liten uppdate innan jag går och lägger mig.

Idag har jag haft min första jobbdag på sjukhusets café/restaurant. Mycket roligare än vad jag hade väntat mig. ^^ Bredde mackor, hällde upp matportioner till folk, stod i luckan (är typ som en liten korvmoj), diska å ja satt i kassan. Massor har jag gjort med andra ord. Å folket som jobbar där är rätt roliga :P
Ska dit på måndag igen. kul kul.

Sen har jag vart å tränat idag. mmm så ere.

Imorn ska jag jobba på ica. 0600 till typ 1600. Låååååååång dag. eller ja jobbig iaf. sen blire väl lite träning efter det.

På löördag drar jag å Martin på KENT. Förbandet heter "familjen" eller vad det stod. aja blir nog bra det där. Fast har en kännsla av nått annat. Ja ja vette fan va som hände idag,ikväll igår? skumt, du är typ som två personer...känner inte alls igen din andra halva om man säger så. tråkigt.

Nää nu är det dags för sängen.

C I A O

Yess

Äntligen har jag Halebop

Efter alla dessa år av tjat
ha!


fått ett till jobb typ

Jaha solen skiner å jag är på tipp topp humör. Inge jobb idag, såååå sköönt.
Men vette fan vad jag ska hitta på. Ska nog ta mig en promenad snart, sen ikväll blir det träning. Få se vad som händer där emellan. Kanske en film eller nåt.

Har även fått ett till jobb typ, ska hoppa in då det behövs folk i cafeterian på sjukhuset. Vilket är rätt offta. Naaajs! Typ stå i kassan å bre macker. Klarar man väl av ^^ Så dit på torsdag för introduktion.

Kan även säga att ingen utgång på ett bra jävla tag. Min hjärna är paj.
elle ja kanske ännu nästa helg (A)

image201
Sällan den minen ;P

C I A O

grym kväll

Igår var det en sån jävla grym kväll! me love! Även fast jag har bitar då jag inte minns nå men jag börjar bli van :P
Tappa även min mobil...IGEN...tror jag. den kanske är hos linnea. Får hoppas på det.
aja vi var på olearys å lyset. kul jul!
Sen åkte alla hem till jessica på lite efterfest! haha jag var så jävla trött bara.

å nu måste jag iväg å jobba. Snacka om panik jag fick i morse när jag vakna. Skulle ju va där typ halv 12 men tydligen hade min chef ringt hem å sagt att jag kunde börja halv 1. Hade ju tänkt att sjukanmäla mig men det sket juh sig. 1. vi var på olearys igår där en av dom jag jobbar med jobbade. Vet inte om jag träffa han. 2. Mamma sa att jag mådde prima å kunde jobba.(drog en liten vit lögn igår att jag inte mådde så bra och att jag kanske var rädd att jag skulle va sjuk imorn) Aja!

Ikväll blire fest igen :D hos ronja med gänget!
mysning ikväll med?

C I A O


RSS 2.0