Inte ett skit


Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit. Förutom att träna nu på kvällen. Därav inget att skriva.

C I A O

Jobb å Fest

image121 Kom precis hem från jobbet för en stund sen. Idag har det vart mycket att göra faktiskt. Kaos på lagret å helt plötsligt börja larmet att tjuta. fan va högt det var. Men tillslut var allt lugnt igen. laddar inför helgen då det kommer v a extrapris på nötter å jag måste va där och hålla koll. ^^

Helgen kan man sammanfatta med ett enda ord. FEST, FEST å åter FEST.
I fredags var vi några stycken som va hos jessica å festa till lite. Ner på krogen sen där vi hade riktigt trevligt.
I lördags hade jill föfest. självklart krogen sen, där jill lyckades ragga in sig på nån basketlirare som fixa in oss på Oskars. Riktigt najs.Faktiskt bättre drag där än BK eller irisch eller vart man nu går. Så en stor tumme upp för helgen som vart. Vet inte om vi tog nå partybilder. Skulle vart kul juh.

C I A O

Less


Less
på dej å dej, dej, dej å dej å dej å speciellt DEJ.

Flängt

Hej å hå, idag har jag flängt överallt känns det som. Börja jobba ca 10 nångång. Efter det gick jag över till birsta city där jag med nöd å näppa lyckades hålla i mina pengar. Inhandlade en liten festtopp ^^ Inte så dyr, några kroner sådär. Så himmla glad att VILA har kommit hit. Grymmt fina kläder till ett rimligt pris också.  Aja vidare flängde jag tills jag blev helt slut.
Tog bussen ner till stan där jag nog var in på varenda affär tror jag. Utan att hitta nånting jag ville köpa. Skönt på ett sett. Buss hem å här sitter man.

En sak på H&M som jag reagerade över var att det stod en tjej som kanske var 14/15 år med sin pappa vid sminket å fick råd om fondation. Eller ja råd å råd vet jag inte om det var men han stod där å gav smaktipps.

 "Men ska du ha den där? Du Blir ju ett lik." " Ta nån med lite mer färg." "Du som är så vit kan väl ta en med lite mera färg som den här."

haha whaaat? snälla lilla pappa inte kan hon ha en jätte brun fondation när hon är rätt ljus i ansiktet. kommer ju se knäppt ut. Så håll dej borta från sminket. Inte konstigt att många ser konstiga ut när dom får smakråd från sina pappor. Men vad vet jag. Hon kanske inte hade nån annan att fråga. men våga åtminstonde fråga personalen. men det kanske inte är lätt alla gånger häller.

Aja ikväll ska jessica ha feest! Yeeah! blir alltid kul alla gånger! Sen blir det säkerligen krogen! Så nu är det skynda skynda som gäller. Hopp in i duschen...

C I A O

Fönstershoppat

Idag har det riktigt kliat i fingrarna på mig. Har verkligen vart så sugen på att shoppa loss. Men tyvärr så har min ekonomin inte gett mig tillstånd. Va ett bra tag sen då jag fick köpa det jag ville. Hata pengar. Så idag har jag suttit å ja "fönstershoppat" på nätet. Varit in på tror jag minst 20 klädsidor å sett minst 1000 plagg jag vill ha. suck. Men imorn blir det iaf en liten slant som kommer in på kontot.

Ja vad har hänt mer idag? Har storstädat mitt rum. Och då menar jag inte laggt in lite kläder i garderoben, utan jag har dammvippat å torkat av alla ytor, torkat golvet, dammsugit, gömmt alla småsaker å låder^^ så nu är det cleant. så skönt. Det känns mycket lugnare då man ska sova sen, man kollar ut över rummet å blir belåten. Sen sover man gott.
Tränat har jag också gjort. Lite segt att ta bussen dit å hem bara. 2 timmar går det åt.

Imorn ska jag jobba. Nötter nötter. Å chefen ville att jag skulle komma å jobba extra på lördag. Julrush. Det är extrapris på nötter så han trodde det skulle gå åt. då behöver han mig :D haha.
Nä nu ska jag sova. Funderar på att vara vid jobbet 9 imorn så slipper jag alla flammsiga kunder som ska handla inför helgen.

C I A O


Hjärngympa

I en buss sitter det 7 barn.
Varje barn har sju ryggsäckar.
I varje ryggsäck finns det 7 stora katter.
Varje stor katt har 7små katter.
Varje katt har 4 ben.

Hur många ben finns i bussen?

Fyllebilder

Lite bilder från stadshuset för två veckor sedan. Fyllebilder som jag inte hade en aning om att nån knäppt. Såg dom idag på jobbet. Haha. Tänka sig vilken överaskning dagen bjöd på!

Ursäkta kvaliten och ursäkta för våra kanske inte så vackra nunor^^




                                         Vänta vänta?? vem är han???


Grymt bra...

...gjort måste jag säga. vill också kunna måla sådär.



Finns mer att se på hans hemsida här.

Snart jul

Snart är det jul. :D paket paket paket. Älskar att få paket. Men har ingen aning om vad jag jag ska önksa mig. En massa träningsgrejer står högt på listan iaf. Typ hantlar å sånt. bra att ha hemma. sen en massa kläder förståss. image112aja har ju tid att sitta å klura ut.

Igår blev det wii hos Martin. Det var skit kul. Även fast jag förlorade för det mesta, förutom bowlingen dårå. :P hehe stolt ^^ Och idag har vi vart på birsta city. Låter så fult när man säger det. Men vi blev inte långvariga. Stort sätt allt jag gjort idag. Ska iväg å träna lite senare. Men nu ska jag städa.

C I A O

Vill ha...

 ...denna hood från MONKI

image111
Ge mig!

Jobba

brrr kallt var det när man vakna. och trött är man. skit svårt att sova. Men nu är det brottom. ska va på jobbet 10 har jag bestämmt. Rätt så skönt endå när man inte har någon bestämd arbetstid. Det gör inget om man Snosar i 20 min när väckarklockan ringer ^^
Få se vad som händer idag då. Hoppas det blir lite Wiie hos martin.

C I A O

Söndag igen

200pxJa då var det söndag igen då. som vanligt är man trött å sliten efter helgen. Lovat sig själv att inte gå ut men så gör man det endå. Idag har jag bara slappat. Inte orkat lyfta ett finger. Så lat så att jag var tvungen att be syrran sätta på mig strumporna för jag orkade inte böja mig ner. så kan det va iblande!

Ja gårdagen gårdagen...bara för att man hade roligt förra helgen och i fredags så vart gårdagen så jävla tråkig. Inge roligt folk ute, eller jo, ja det var det säkert men full som man va så försavnn verkligheten å jag befann mig i min egen lilla värld. tråkigt när man blir så full.

Haha men en liten rolig sak som jag märkte när jag vakna idag och knappa igenom mobilen var att jag svara rätt roligt på ett sms som jag fick av Martin. ^^


Martin: Hej plutt. Om du ser empe så påmin honom om mina pengar. :P hoppas allt är bra :) puss
Jag: Haha det ska jag göra! :P Fast har gud sett glän! Meni ar av dig nåt imor! pussar på re!


haha vadå har gud sätt glän? vart kom det ifrån lixom! så jäklarns kul det är med fylle sms endå! ^^
så den bjöd jag på. Nu ska jag äta gott å sen blir det mys framför tv:n resten av dagen.

C I A O

Bra video

Ed Harcourt - Visit from the Dead Dog



Gillar tecknade musikvideos! den här är ju lite småbra sådär!

Flyttfest

Kom precis hem nu! vart hos becky på flyttfest. Tråkigt. nu drar hon åsså vipps så är vi bara tre kvar. aja :(
jättegod mat fick vi iaf! å cheeescake sedan. mumma!
Sen blev det såklart supa! men det sluta med att bara jag å jessica gick ner till krogen ^^
Inte så lyckat dårå. men träffa tim å de va lite roligt :P men fyyy fasen va kallt!  å det värsta av allt var att vi  hitta ingen skjuts hem å haha både jag å jessica va as fattiga. ingen hade ett öre på sig :P så det va bara för oss att vandra hemmåt. tog lite mer än en timma. seeeegt.

aja rätt förvirrad är man nu också. eller riktigt jävla förvirrad. vill bara flytta här ifrån till nåt nytt. komma bort från allt OCH alla ett tag...

C I A O

Jobbat, städat, tvättat

Jobbat å städat å tvättat har jag gjort hitills idag. Va ett tag sen jag skrev ser jag nu. Man orkar bara inte ibland. har haft bättre saker för mig! :P ja helgen va bra. elle nää den va toppen^^

aja nu är det mindre än två månader till nyår å vemdalen. LÄNGTAR!

C I A O

Knåpat

Ikväll blir det the tough alliance med tjejorna. Awesome ska det bli.
Såhär på förmiddagen har jag knåpat ihop en bild till min bror på hans lilla tova linnea. Blev rätt bra faktiskt. Hoppas han tycker det bara^^

image107

Nu ska jag ta mig ner på stan, köpa lite grejor och sen raka vägen till friskis för lite träning.

C I A O


Sova



Nu är det dags för sängen!

"
En av våra kramar :)"




Aounsdag

Wiieee vet ni vad som kom på posten idag då? Mitt legg som jag tappa i helgen. Tänk att det finns så snälla personer som postar hem det åt en. Grymt stort tack till dej/ni/han/hon/den/det^^
Nu slipper jag ta med mig fet passet i helgen. Awsome! 

Inte långt kvar till julafton nu! kanske dags att börja klura ut vad man ska köpa. Själv har jag ingen aning om vad jag önskar mig. jaja

Idag har jag suttit vid datorn och sökt jobb på monster och på platsbanken. utan något resultat dessvärre. helt värdelöst det där. aja blev less tillslut och beslöt mig för att ta en promenad till willys för att inhandla lite nödvändigheter. Kommer fram å vem ringer inte då :D joo lilla Martin. Så han hämtar upp mig och vi åker hem till han! mmmmmm fick gomat. De va längesedan det. så här har man vart hela kvällen. Vi har vart ut med bilen en sväng och kom precis in nu. Blev den vanliga rundan runt alnö och sedan ut mot bergeforsen. Mysigt nu när det börjar bli mörkt! aja nu ska här tittas på amercia gott talent.

C I A O


Kan inte sova

Kan inte sova :/ Sällan det är så.

Har börjat tveka nu igen. Fått den här konstiga känslan i magen att snart händer det. Hade ju rätt förra gången. Och nu är allt lika dant. Men vågar inte fråga. Nä.
Bara att vänta in, låta vara och ser hur allt förändras...
ännu en gång.

C I A O

Helgen lite kort och gott

image90Fredag:
Halloween fest Hos jessica. Kul tänkte jag eftersom jag skulle på dop nästa dag å missa ronja å elins halloweenfest. Ville ju också klä ut mig så det blev en vampyrbrutta/död zombie. Men det roliga var att det bara var jag som klädde ut mig riktigt ordentligt med smink å allt. Det mindre roliga var ju att ingen på krogen va utklädd^^
Men men...stadshuset å lyset var destinationen den kvällen. Tappa tyvärr 50 spänn å mitt lägg på slute. minns dock inget av det :/ Men as bra liveband på lyset! Kom hem nångång vid sex halvsju på morgonen. Det visade sig att vi hade åkt hem till balta å stekt ägg. haha!

Lördag:
Efter att fått sovit ca 2 timmar eller nåt väcks man av mamma. Dags för doooop. har nog aldrig mått så dåligt. bakis å jävlig. huvudet sprängdes nästan på mig. å inte nog med det så ska man sitta i en kyrka. hua. Men fint dop var det :) Lilla tova linnea!
Hemma på kvällen. riktigt jävla trött men uttråkad. Så det blev en promenad till kyrkogården med linnea å thomas. Riktigt najs måste jag säga. Värsta fint med alla ljus på gravarna. Sen blev det film. Identiity eller vad den heter. Lite vierd men okey.

Söndag:
Slappdag som alla andra söndagar. Hände inget speciellt. Var och tränade.

Måndag:
Städ dag. dammsög, torka golvet och alla hyllor, ja ni vet allt det där som måste göras nångång ^^ Sen tog jag mig en promenad ner till friskis&svettis, tränade och åkte sedan hem.
Blev en lugn kväll framför tv:n.

Och nu hade jag tänkt ta mig en promenad ner till stan.

C I A O


RSS 2.0