Dag ett

Ja då har jag börjat min nya diet...igen :P men den här gången ska jag banne mig klara den. Det handlar bara om att veta hur mycket jag stoppar i mig. Resultatet av gårdagens intag blev:




Landa som ni ser på ett intag av 1197 kcal. Lite för lite tycker jag men det jag inte tog igår var ett kvällsmål, middagen blev alldeled för sen så det ska försökas hinnas med ikväll.

Nu ska jag ut på en promenad!

C I A O

Snabbrepris

Ojoj ja nu var det bloggtorka här ja :P få se var det 2-3 veckor sedan jag blogga sisst mån tro?
Jag kan ju dra en snabbrepris. För ca 3 veckor sedan var mamma och pappa här. Från tors-Sönd. Va riktigt kul att få träffa mina kära päron igen. Fick en ny mobil, en cyckel och en skrivare. :) Världens bästa! Blev lite vandring på stan och sedan på Fredagen blev det middag med christoffer pappa å monica vilket var huuuur mysigt som helst.

På söndagen var det dags för hemgång. Så jag bestämmde mig för att hänga med upp till sundsvall. :D Blev Stopp vid kungens kurva och IKEA där det inhandlades ett par gardiner och ramar. Sen som alltid stanna vi till vid tunnebro där jag avnjöt en glass. Hela bilresan gick otroligt fort men det var nog tack vare mobilen jag fick av pappa :)

Hemma fick jag träffa mina älskade vänner jessica och linnea! :D Jessica va rund som en boll (Inget illa menat jessi ;) ) och vi får hoppas att lilla flickan ploppar ut snart! Som sagt hon blir igångsatt idag så jag håller tummarna här nere. Det var verkligen så himla kul att träffa er! det behövdes. Under dom två dagarna jag var hemma fick jag se hur både linnea och jessie bodde. En lunch på stan. Sen minigolf och häng ute på alnö och spikarna!
Längta lite tills då jag har lov och ska upp en vecka!
Fick ju även träffa min systerdotter novalie. Jag kan ju säga att det var det sötaste lilla barn jag någonsin sett på denna jord! Långt hår hade hon också. haha så himla söt!

När jag kom hem från sundsvall blev jag sjuk och låg sjuk i typ en vecka. Fick ögoninflamation på det. KUL...

Men nu är jag frisk och kan inte vänta med att sätta igång med träningen riktigt ordentligt. har taigt morgonpromenader och jag är så himla pepp som aldrig förr. Kan bero på gamla bilder som vi suttit och tittat på där jag såg helt normal ut + att min mamma undra om jag var gravid, så nu jävlar måste det hända nåt :P

Många stavfel antar jag men så ligger det till ;)

C I A O

Brännbollskul

Pjuuuh!

Vilken härlig kväll det har vart. Grillning och brännboll! Tänk om man kunde få ha så här kul varje dag :)
Längtar så till sommaren! :)
Nu blir det lite hockey och sen ska vi se NCIS! Det börjar bli spääännande!
Hoppas alla har haft en lika härlig dag som jag och min älskade man. Imorn är det jobb 16-20 :P Sen är det bara en dag kvar tills mami och papi kommer! :D

C I A O



Grillning och brännboll

Tvätta tvätta tvätta...vad tråkigt det är att tvätta.

Årets första glass är tagen på Halvars idag :) Blev en snabb promenad dit och sen snabbt hem igen för att sedan sätta sig på balkongen och njuta. :) Ska snart ta upp sissta tvätten och sedan ska jag iväg och köpa grillkorv och bröd. Ikväll blir det som sagt brännboll och grillning på himpa! tror jag har en gammal bild därifrån sen förra sommaren :)

Titta! Riktigt bra brännbollsplan :)


C I A O

Färgat håret

Har nyss lagt i en maskin tvätt. Solen skiner och jag är frisk! :D Älskling är nere och tränar. När han kommer hem blir det mys på balkongen. Lite Te och Kaffe. Sola, Njuta!

Ikväll blir det nog Brännboll och grillning vid himmelstalund.
ska bli riktigt roligt efter att ha legat hemma i x antal dagar och inte gjort ett skvatt.
Jo färgat håret har jag gjort! Mörk brunt eller snarare svart tycker jag :P

Ha en härlig dag nu allihooopaaa!

C I A O

Fortfarande sjuk

Jag orkar inte vara sjuk längre!!! men febern vill inte släppa :( Jag förstår inte vad som är fel. I sinnet är jag jätte pigg. Jag vill skämta, skratta, ibland känner jag mig nästan hyperactiv där uppe. Kroppen däremot är kokhet och det värker i armar och ben. Har tagit alvedon men det verkar inte hjälpa. Vila vila vila har jag gjort i flera dagar nu men det händer ingenting! suck.

Har kollat på Valentines day å den va helt OK. Romatiskt tjejfilm. Den funka!

Men nu då?
Solen börjar titta fram så man kanske skulle ta å sätta sig på balkongen och läsa en bok. Men det kanske inte är så smart om man har feber? ja vet inte ja.

C I A O

En bild


En bild säger mer än tusen ord


Blond, sur, och måttligt road.
Haha vissa minnen kommer man aldrig glömma.
Det som då var en av mina värsta dagar i mitt liv, ser jag nu som ett av mina bästa minnen i mitt liv.
Jag har nog aldrig vart så sur, less, uttråkad som jag var denna dag, påsken 2004 :P
Sara Ljungberg på ett par längdskidor i åre. Hatade längdskidor...Varför spendera en hel dag på dom?
Konsten att åka har jag aldrig förstått mig på heller :P Denna dag slutade med att jag fick dras sissta biten.

Då lovade jag mig själv att aldrig utsätta mig för något sådant igen. Men vet ni vad...
jag skulle faktiskt göra det igen... minne för livet :)

 


Blir nog...

...TÄRNÖ klappstol till balkongen.


Fast jag tänkte måla den i vitt.
Kostar 120kr och kommer från IKEA.
Ännu en sak att skriva upp på saras vill ha lista!

C I A O

Sjuk


Jaha då har man gått å blivit sju
k mitt uppe i allt.
Tur att jag har min älskade Christoffer som tar hand om mig.
Jag älskar dig!

Med det vill jag säga godnatt allihopa och...

GRATTIS Linnea! :)

C I A O

Uppsvällt

Äntligen hemmaaaaa! Har jobbat 7-16.15 idag för er som kanske är det minsta intresserade :P
Om jag skulle beskriva dagen med endast ett ord så blir det.. uppsvällt...Inte bara min kropp som inte verkar vilja stanna i kläderna, som istället väljer att välla ut åt alla håll och kanter, Utan folket! Vart kom dom ifrån? Lugnt på förmiddagen å sen bara..poff...Det bara vällde in folk som bara svällde i affären och det gick inte att ta sig fram någonstans i kassan. Jag nästan klättra på folk för att ta mig dit jag ville. Jag hörde inte vad min kund sa för det var så mycket surr. Korgarna tog slut, kassarna tog slut, scannrarna tog slut, JAG blev helt slut!

Men trots det så har jag lyckats hålla mitt humör på topp och inte en enda sur liten min! :) Å det tackar vi gud för!
Fick mig även ett gott skratt då en kille i 25års åldern stod och provade krukor. Haha. Inget fel med det men jag vet inte jag. Han i den situationen med sin lilla blomma som han satte ner i ena krukan efter den andra. Ställde ner på ett bord. Gick på håll å kollade in. Nej det blev inge bra, nä då tar vi nästa kruka! Haha.

Kanske hela mitt humör idag har berott på dålig sömn. Ni vet när man är så trött så att allt blir roligt tillslut.
Jag gillart!

Nu ska jag laga lite mat, kycklinggryta gotti gotgott, tills min älskade man kommer hem!
Sen blir det lördagsmys framför tvn!

C I A O

Fredagsmys

Snart är det freeedagsmyyys..!!
Dags att börja med maten kanske? :)
Hacka lite sallad, fräsa lite kött,...aaa det blir smaskens de.
Blir fläskfilé med bea å pomme^^ Älskling ska handla hem lite daimglass efter jobbet så det blir diam och avatar ikväll. Jag ville gå på bio men har nu insett att det inte hinns med. Kommer bli på tok för sent. Jag börjar jobba 07.00 imorn. Går inga bussar så det ser ut som att lilla sara får traska längs den stora breda vägen... En cyckel hade ju inte suttit helt fel nu faktiskt. Blir bio imorn istället.

En vecka kvar tills mami å papi kommer och hälsar på. Wiiie! Sen måste jag ju faktisk åka hem till sundsvall också. Klicka runt på youtube och fann denna video om sundsvall. Man kan ju inte göra annat än att längta hem en skvätt. Eller en stor pöl om jag ska va riktigt ärlig. Tänk alnö i somma! Vattnet, stranden, klipporna och dom varma sena kvällarna! NJUTA!


C I A O


Nyfriserad

Ja när Ullis var här för en vecka sedan så klippte hon mig! KORT...dessutom. Kan ju säga att det behövdes. Kan inte minnas när jag senast klippte mig. Ett år sen...TVÅ?
Men nu var det dags. Och Ullis du klippte riktigt bra och jag är riktigt nöjd! :D
Rätt så ovant med kort men jag vänjer mig..å det växer ju faktist ut!

Så idag körde jag en fågelboinspererad frisyr...
för att lixom välkomna våren och sommaren kan man säga :P

C I A O


Godmorgon

Idag är det inte lika fint som igår så något balkong häng blir det inte. Däremot ska jag ta reda på om man kan hyra en häftpistol någonstans här i Norrköping. Behövs i mitt kommande projekt nämligen. Eller kanske pappa har en där hemma?

I alla fall så ska jag klä om våran nuvarande "soffa" och tillhörande kuddar i ett möbeltyg som förhoppningsvis mamma har hittat. Hon har skickat ett litet prov till mig som jag väntar ska dimpa ner i brevlådan.
Älskar att ha projekt på G! ^^



C I A O

Sara vill ha...

...Sixten taklampa från MIO!

Vore perfekt över vårat köksbord!

C I AO


Torsdag

Sommaren är här! :D

Idag har solen lyst starkt hela dagen och jag har tillbringat den mesta tiden på balkongen faktiskt. Solat, tittat på folk och läst bok, ätit och filosoferat. Tänk vad man kan göra på en balkong. När ullis var här i helgen, som för övrigt var sååå himla mysigt. Va så himla kul att träffa henne. Blir defenetivt en påhällsning i oslo i sommar :D, så köpte vi trall till våran balkong. Tyvärr så blir det ju en bit kvar där trallen inte får plats så nästa vecka kommer bentha hit å sågar å har sig så att dom sissta bitarna faller på plats å det blir perfekt!

Nästa vecka kommer även mina små föräldrar hit och hälsar på! Jag måste ju erkänna att jag saknar er :) Anländer på torsdag å stannar till lördag eller söndag? Mysigt mysigt! Hoppas vädret tillåter en promenad i knäppingsborg.

I övrigt så är jag ledig fram tills på lördag. Massa ledigt nu inför somaren. Gillar det inte på ett sätt för jag spenderar bara en massa pengar. Inte på onödiga saker tycker jag men det finns nog dom som säger annat^^


( Får se hur länge man kan hålla orkidén i liv ;P )

C I A O

RSS 2.0