Suck

Nä nu är det dags för sängen. Idag har det nog vart den tråkigaste dagen i mitt liv. iaf en av dom...
Suck

Naturgodispåfyllare

image89
Kvart i 9 klev jag in på Ica Maxi och därmed bröjade mitt nya liv som naturgodispåfyllare^^ Vanligtvis brukar det ta ca två timmar att fylla på allt enligt Beccy men för mig tog det fyra och en halv timme. snacka om att jag var skaplikt less när jag gick ut därifrån :P Men ska inte klaga, såklart det är så dom första gångerna. hitta ju fan inte alla kartonger på lagret plus att Beccy hade ju sin lilla ordning där bland vagnarna så jag fick lyfta å dona å ja hua. riktigt jävla träningspass för armarna blev det.

Sen tog jag bussen direkt ner till stan där jag träffa mamma å syrran. Dom letade några kläder att ha på dopet på lördag. Måste börja fundera vad jag också ska ha på mig.
aaa svårt det där!

C I A O

Helgen över

Man hinner knapt blinka så är helgen över. Tycker det går så fort.

Fredag: Min karriär som nötpåfyllare på Ica Maxi tog sin början och jag var med Beccy då hon demonstrerade hur man skulle göra. Haha rätt roligt endå! Fram med nötlådan, upp med påsen, i med nötter, in med lådan. Har börjat fått klämm på det där nu! ;P Få se hur det går imorn nu då när jag ska göra allt själv ^^
Senare på kvällen sitter jag hemma hos Martin å kollar på idol. gillade inte att Evelina åkte ut. synd det där.

Lördag: På dagen åker jag å familjen ut på en liten shoppingrunda. Först ner till stan, å sedan bar det iväg ut till birsta där jag inhandlade en tröja på Monki å en halsduk på H&M. Riktigt Najs.
På kvällen var jag å Linnea så pepp på att gå ut. Även fast jag lovade förra helgen att inte göra det, så kunde jag inte hålla det. igen får man väl säga! Men ett problem. No förfärre. Som tur är kom marcus till undsättning och vi fick följa med till nån foppa som bodde nere i hamnen. Trotts att vi bara var 5 pers så var det riktigt kul. Lite ölspel å sprit så blev det rajtan tajtan ^^
Resten av kvällen är en enda svart dimma. Minns inte så mycket förutom den goda kebabtallriken jag åt ^^

Idag: Har jag vart på kalas! Min kusin fyller 20 år idag så vi var iväg till henne och åt tårta. Mumms. Riktigt najs lägenhet har hon också. Högt i tak. stort som fan. riktigt avundsjuk blev jag.
såhär på kvällsqvisten har jag å Martin varit ut å åkt lite bil. + att jag har färgat håret på min syrra.

Nu ska jag sova. Stor dag imorn! Nötter nötter nötter^^ haha

C I A O


Lite att göra


Ja då hade man tråkigt då! jag som haft så kul hela dagen :P hitta den här på en blogg sida å tyckte det skulle va kul att testa.
Alla som läser det här får gärna känna sig utmanade.

REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA bilden som dyker upp. Använd den som "svar".

 

Mitt resultat:

1. Vilket år är du född?


2. Hur definierar du din sexuella läggning?


3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?


4. Och din sämsta?


5. Vad söker du hos en partner?


6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?


7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?


8. Vilken kändis är hetast enligt dig?


9. Vad gör dig avtänd?


10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?


11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?


12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?

Birsta City

Ikväll var jag å familjen på ikea...eller förlåt...Birsta City :P Det har öppna nya affärer där, wiiie..å mer kommer det att komma. Blir ju rätt nice där ute. Hitta 3 fina plagg på Cubus som jag mååååååste köpa. men har inga pengar å inge jobb. Hua va tråkigt det är. Men lite pengar får jag nästa vecka! ska jobba istället för Beccy på Ica Maxi. Fylla på naturgodiset. haha ska bli kul...dom två första minutrarna :P men pengar får jag iaf.

C I A O

Crazy

Idag känner jag mig lite CRAZY! Skrattar åt allt. hmm...måste göra nåt åt det känner jag, börjar få riktigt ont i magen. haha! Har nog vaknat på helt rätt sida i dag. Great!

Torsdag å riktigt tråkigt väder. Men vad gör det när man är så här glad^^

C I A O


Åstön

Idag har det vart en underbar dag! solen sken å fåglarna...ja dom har väl flyttat söderut ^^ närå. Men härlig dag har det vart. Jag å Martin var iväg till Åstön igen. Ni får ta en titt på bilderna så förstår ni vad jag menar! ^^


image69



Sen var vi iväg på friskis och tränade. Nu blir det lite avslappning a la TV^^

C I A O

Misslyckades med chokladbollarna

Okej jag misslyckades med chokladbollarna igår...med CHOKLADBOLLAR!!! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att jag inte kan laga mat eller baka, om och om och om igen. Så här har ni beviset gott folk. Sara Ljungberg kan inte laga mat. det är ju sorgligt..chokladbollar...


Martin va ju såklart tvungen att ta bildbevis...

Kanon kväll

Måste bara säga att vilken kanon kväll de va igår! Lite hopp finns det iaf för Sundsvalls krogliv! Först drog vi en runda in på liquid som vanligt. Då sitter det några å skriker sara, sara ljungberg. ingen aning om vilka det är! lite creepy!
Raskt gick vi ut därifrån å in på Primero. Å det trodde jag aldrig att det skulle va kul där, men de var de!
Sen vid 2 tiden ungefär så drog jag å Linnea till O'learys. Och där var det ännu bättre drag. And the view was not so bad!  Sicken kväll sicken kväll.
Kom juh ihåg att jag skrev förra gången att jag inte skulle ut på ett tag men det gick juh inte så bra att hålla...MEN NU ska jag inte gå ut på ett tag. :P

Linnea: Malin ringde igår!
Jag: Näääe, tänk om hon ringde mig också å min mobil är hos Jill.
Linnea: Haha Klantigt.
Jag: Så hon har skaffat ett nr nu då?
Linnea: aa det har hon, vill du ha det? (börjar knappa på sin telefon)
Jag: Men jag har ju inte min mobil?
Linnea: Jusst det, det hade jag glömt...
Jag, Linnea: HAHAHAHAAH

Så internt men så jävla kul! ^^

Nä nu ska jag äta Lax å sen bär det av till Martin. Vi ska kolla film å äta chokladbollar! wiihooo!

C I A O


Bra dag

Bra dag är allt jag kan säga! Sovit gott i natt har jag också gjort ^^
 Dagen börja med att jag å Martin bara slappa hemma hos han. Till slut blev jag så less på att bara ligga där å titta på tv, och jag börja märka att han var på väg in i nån slags zombie dvala, så jag sa nu hitta vi på nåt!^^

Ner på max for vi å käka väääärldens godaste lunch!^^ Har inte käkat på max sen i sommras så det värmde gott i lilla magen! Sen efter det så får vi ut till Åstön å Tynderö. Jäklarns va fint det var där ute. Lite kallt å blåsigt men man bet ihop. Dit måste man fara nästa sommar. hua ja!
Efter x antal timmar så åkte jag hem slängde på mig tränignskläder och for fort iväg till ego med lilla mammsen för ett träningspass! Och nu sitter man här! helt slut. Bra dag!

Well well imorn blir det stan hela dan.^^

C I A O



Gratis Biobiljetter?


Vill du ha gratis biobiljetter? Då är det bara att bli medlem här...
och sedan följa anvisningarna. Själv har man en biobiljett påväg hem nu ^^

Sötast

Idag har jag vart hos Jessica heeeela lååånga dan, förutom när jag var på ego med mamma å träna. Jag, Linnea och Beccy var å kolla på jessicas nya katter som hon fått. Katja och Albin. Så jäkla söööta. Man smällter så fort man ser dom. gnussi gnuss.
Sen här på kvällen var vi ett gäng där å planerat inför nyår. Fan va svårt vi hade oss med stugan där ett tag. Allt är slut i självaste vemdalen så det blev en stuga i björnrike. Vi får pendla. :P Grymt kul kommer det att bli iaf.
Mer vi måste planera är Halloween. Moahahaha!


Katja                          Albin

Måndag

image53
Måndag måndag. Idag har jag inte gjort ett skit. tvättat lite kläder och gick ut med soporna. Sen har   man suttit här inne! :P Rätt trött idag. Orkade klicka in på platsbanken för å se om några nya jobb   dykit upp, men icke!

Ska snart iväg å träna. Ska bli sköönt. Och hoppas jag får komma och kolla på jessicas nya katter   ikväll. Två små söta skogskatter! Sweet!

C I A O 

Lika som bär?

Haha jaa nu har fler än jag kommenterat att Martin är lik frodo i sagan om ringen. Kanske inte lika som bär, men visst finns det likheter? :P


Frodo                Martin
Eller?

Film och Fest

Ja nu åker du ikväll lilla Malin. Hua vad jag hade lite ångest! Och kommer få mer ikväll vid tåget. Men kul hade du, jag, Jessica å Linnea igår. Vi såg nämligen filmen som vi filmade i Bulgarien. Så grymt kul asså. Å pinsamma alla vaar! men man längtar juh tillbaka som ett as! Nästa år ska vi åka dit igen. Fast lite tidigare och i två veckor. Gryyymt!

Sen efter det skjutsa Jessica ut mig till alnö där Jill hade lite förfeest! haha kommer dit å alla är redan dyngfulla. Haha näärå. men dricka blev det jävlar anamma. Party a la jills rum. Haha Ronja å Lisa va som tokiga. Så roligt att se! dansa runt hela rummet. jävlar vilket gung de vart.^^
Sen bar det ner till krogen och som alla andra gånger så var det så jävla tråkigt. Fy va less jag blev. Enda roliga stället är Liquid men dom stänger ju så tidigt. Men full va jag å höll på att somna på Kebab City.
Nu blir det inte utgång på ett tag iaf.

 Klappat å klart! Vemdalen på Nyåår! wiiiie!

C I A O




My day so far

Nu ska jag ner en sväng på stan och göra ett nytt försök att åtminståne ta ett flygblad på den där jädra "jobbmässan" och kanske snappa upp ett å annat om hur man skriver det ultimata CV:t ^^ Kan jag ju behöva som sagt.  Gaaah hatar mässer! Sen bär det av till ego för ett träningspass.
My day so far.


Fredag - igen

Fan va veckerna går fort. Nu är det fredag igen. Känns som om jag inte hunnit göra nå vettigt. Sökt jobb har jag ju gjort och det är ju bra. Men sen då? :P

Har hunnit vart ner på stan en sväng idag. Var på "jobbmässa" i stadshuset. Lyckades hålla mig där inne i ca 45 min innan jag blev tokig och nästan sprang ut. Så smockat med folk. Å alla ska va överallt! :P Så jag gav upp. Få gå dit imorn. Istället drog jag en runda på stan. inhandla en hårmask. :P Såg en väldigt fin klänning på Gina Tricot också som jag nog ska köpa imorn ^^
(jaja jag vet Martin) :P

Undra vad som händer ikväll då? Inga planer på att gå ut har jag iaf. Träna Med martin ska jag göra! Sen, om jag hinner ska jag åka iväg till brorsan kanske. Va så himla längesedan jag var där. Ska bli kul å få träffa lilla Linnea! å Eja! :D

C I A O

Snow (Hey Oh)

Ja men se på tusan det snöar. Helt otrolligt! Sprang ut för att fånga en flinga men det gick inte. :/ Kanske man ska sätta på Red Hot Chili Peppers riktigt braiga låt då^^


People need the cover of another perfect wonder
Where its all white as snow
Marry me divided by a work so undecided
And theres no where to go

In between the coverof another perfect wonder
And its all white as snow
Running through the field where all my tracks will be concealed
And theres no where to go

C I A O

Ny dag

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/321804/images/2007/dafe_1192100528_5377498.jpgNy dag nya äventyr! :P Närå...men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag faktiskt! Ner å söka jobb på Citygross iaf. Kanske drar en sväng ner till stan också! Ikväll blir det träning med mamma på ego sen ut å springa med Martin.



C I A O

Jobb jobb

Idag har det hänt grejer. Jag har äntligen lyfft mitt arsle å vart iväg till Willys, Ica Maxi och IKEA och sökt jobb. Känner mig så nöjd! :D Har fått så mkt tjat om att jag inte söker jobb men nu banne mig ska jag ändra på det! Plus att jag har ätit världens godaste kyckling/curry baguett på baguetterian. Mumms! Jag å Martin blev bokstavligen talat proppmätta. Humm...vad har hänt mer idag då? Var iväg å träna på friskis förut å kom hem för ett tag sen.
Kan det bli en bättre dag...?

...Jaaa det kan det! Idag är det Onsdag och onsdagar är lika med..en sån jävla bra sitta framför tv:n kväll!
  1. Roomservice     
  2. Top Model sthlm
  3. Fråga Olle          
  4. Myggan              
   Ja en grym tv kväll må ja säga! ;D

C I A O


Pjuuh

Nu har här tränats, och jag å Martin ska avnjuta en häärlig fruktsallad! ;D Mumma!
Imorn kommer dagen bestå i att söka en massa jobb! Hoppas jag! ^^

C I A O



Affro Power Dance

oj oj oj inte mycket hänt idag inte! Klev upp typ halv två! käka lite frukost! sen så skulle jag å Martin hitta på nåt men då ska han sova helt plötsligt! :P Så typiskt dej! Hela dan bara försvinner!

Jag å mamma var iaf på ego nu här å dansa Affro Power Dance! Jag rekomenderar stark att ni ska prova, så jädrans kul! och bra tränign måste jag säga. Men det roligaste av allt är att se mamma svänga på rumpan. Alltså ni förstår inte hur kul det ser ut. Min mamma...Dansa! hahaha! Eller ja dansa å dansa, hon ser mer ut som en virrig höna! :P Haha! Nääärå mamma du är så duktig så, snart sätter du koreografin! ;P

Annars då? ska snart iväg med martin å träna på friskis, sen ska här bli tv-kväll! :P
Bästa platsen i soffan å dosan i handen! Jag bestämmer! ^^ Yeeaah!

Ja jussde! Skaffat musik till sidan! typ längst ner här till höger. Den går att stänga av om ni tycker att det blir jobbigt^^ eller kan ni juh bara ändra låt till en som passar er lite bättre! :P Har några att välja på!

Nu blir det vila innan träningen.

C I A O

Rensning

Satt å rensa lite bland alla tusentals bilder man har å då dyker bilderna då vi firade Beccy upp. Det var juh en sån grymt kul kväll! ^^ Överaskad av mig Malin, Jessica å Linnea. haha. Å sen blev det spritfest vill ja lova! Många olika drinkar gjorde vi den kvällen. Tänkte att jag skulle dela med mig lite av det goda. ^^





C I A O

Pigg


Kan inte sovaaa...å inge bra på tv är det heller. Stackars mig!

"Can you imagine no deep fried chicken, no first dance, no five hour phone conversation. The best soy latte you ever had.....and me?"
-Drops Of Jupiter-


En till Utekväll


Ja då var lördagen avklarad då. Vakna 14'00. Trött, seg, ont i huvudet och värk i hela kroppen. Det märks att man va ut igår. Ja å vad ska man säga om gårdagen då? En helt okey kväll. Sprang som vanligt från krog till krog. BK Blir alltid sissta stoppet innan man tar en taxi hem. Elle ja det blev en å annan matbit för några. Så in på varma Kebabcity. Kön var som vanligt sviinit lång. å jag ville ha pizza med vitlökssås. Men inte fick jag det inte^^

Nä nu ska jag myyysa med lite glass och en bra film!
ja så får det bli...

C I A O

En utekväll

Det suger att gå på krogen i sundsvall. Det vet väl alla vid det här laget. Kan det komma nå nytt å roligt nångång, som inte alla dissar direkt. Men vi hade kul endå! :D
Lite föfest hos Lisa sen skjutsa Jill ner oss till Liquid där det var stendött! hehe
Vi bestämde oss att vi skulle dra till BK istället men likaså där var det stendött. Då ringr jag marcus å frågar vart dom är! "påå Irish kom dit!" Jag får med mig mina små vänner dit men så är inte Marcus å co. där. haha! Smockfullt för övrigt. Hopp tänker jag!  Så ringe jag igen! "Nää vi är på Primero nu vi"!
Meeeen vaaa! jahaja!
Vi stannar på Irish en stund sedan åkte Ullis å dom hem å kvar var lilla jag! Gick till Marcus på Primero. Betala in mig för att sedan få veta att dom stängde om en halvtimma! Men träffa iaf Johan å Joel! De va kul!
Jag å Marcus är kvar där å dansar lite tills dom stängde å sen tog vi bussen hem! :D
En lite sådär kort sammanfattning av gårdagens kväll!

Nu ska jag åka å träna! ikväll blir det A La Party igen! :D

C I A O/   

Bulgarien

Måste bara lägga in lite bilder från Bulgarien. Eller ja några av dom få bilder vi fick med oss eftersom Basti, malins kära vän raderade alla bilder för oss! jag vill bara säga tack... :P

   
   
   
de va tider de!

Seegt

tiden går sakta! för sakta... har inget att göra på dagarna. Alla jobbar å här hemma sitter jag som en uppånervänd...ja nånting!  Så seeegt.
hmm...vad händer idag då? Ska ner en sväng på stan å se om jag kan hitta nå fint! sen bär det av till ego för ett träningspass. måste nog skicka in lite jobbansökningar också. :/ hua!

Men nu äntligen är det helg! :D å det blir tvådagars för mig...som per brukar säga ^^
Ikväll ska jag ut med Lisa, Ullis å jill! Wiiihooo! var längesedan man var ut med er tjejer så det ska bli så kul! :D riva stan! haha!
Å imorn har Malin avskedfest! ska väl bli kul men endå inte på ett sätt! Om en vecka drar ni iväg juh...i åtta jävla månader. En livstid. Ska be för er att ni inte blir uppätna av krokodiler. ;D Men kommer sakna dej så grymt mkt! (L)
Men jag hoppas ni får eran "time of your life" där nere!

Haha å Ronja jag lovar att försöka skriva mer!^^ å du kanske ska med ut ikväll föresten? :O


C I A O/   

RSS 2.0