Onsdag

Ska snart bli hämtad av marie å marcus. Idag blir det lunch ute någonstans...vem vet vart ;) Älskling har jobbat sen 6 i morse. Själv är man ledig.
Så som sagt en lunch på stan med B1 och herr mus^^ hahaha
Sen ska vi hitta på bus...vad vet vi inte riktigt än..

C I A O


yestörday


Igår köpte jag mig en leopardscarf på H&M...

Innan det var vi och solade....
Efter det blev det en lunch på pause
Sen var det dags för jobb.

C I A O

Happy

Igår regnade det...idag skiner solen å det är klarblå himmel. Jag är ledig :)
17 dagar kvar till London...

Couldn't Be Happier!

C I A O

Helg var det ja

Helgen är över gott folk. Imorgon är det ny vecka och nya tag.
Jag ska hämta ut mitt pass bland annat. Ska bli spännande att se hur det blev. Ser man ut som en liten prinsessa eller ett torkat fnöske granris? Återstå att se.

I fredags var vi på 3D bio och alice i underlandet. Har aldrig vart på något liknande förut så jag blev helt till mig då saker å ting flög omkring i salongen (Kändes som det) Efter en sån visning vill man ju inte gå på annat än 3D och tänk när man kan börja se på sånt hemma i sofforna. Vilken grej. Filmen var också helt okej ;) Den fick mig att minnas min barndom då jag såg på krambjörnarna i underlandet...de va grjer de.

I går(lördags) Va vi bjudna över till Micke och Monica på middag. Det var verkligen jätte trevligt. Först åt vi jättegod mat å sen blev det vin å te framför tvn. Mitt i allt blev det strömavbrott, vilket gjorde det bara ännu mer mysigare tyckte jag. Vi tände ljus å fyllde på mer vin ;) Var mörkt i ca en timma innan strömmen kom tillbaka. Riktigt trevligt faktiskt. Kommer hem runt 12 tror jag. Lägger oss ner å hör ett riktigt läskigt ljud i från köket så nu är jag helt säker på att det spökar i våran lägenhet. Borde ha blivit det efter att tvn sattes på och stängdes av men nu var vi båda här å inbillade oss samma sak i så fall....uscha!

I dag har jag jobbat 12-16. Rätt så bekväm tid endå på en söndag tycker jag :) Kvällen bjöd på tacos å bingolottoooo! Blev tyvärr ingen vinst denna vecka heller. Var riktigt nära på volvon där, skulle ha haft nr 6. Nr 7 kom upp i stället...men men nära skjuter ingen hare!

Hoppas alla har haft en bra helg :)

C I A O


Godmorgon Världen..

..jag har nyss tagit mig en varm dusch, smörjt in min kropp och nu sitter jag å fördriver tiden lite tills min andra hälft vaknar och jag kan börja med frukosten.

Planerna för i dag ser ut som så att jag ska ner och köpa skorna :D Hade tänkt besöka myrorna idag också och se om man kan hitta nåt fynd. Sortera tvätt och sisst men inte minst skriva en packningslista till London. Ska också boka biljetter till alice i underlandet i 3D. Grymt kul att vi fått 3D bio här i norrköping. :D

Ha en förtrefligt bra dag nu allihopa

C I A O

Dagen

Idag har jag haft det rikitgt tråkigt...så det sluta med att jag klippte luggen...igen... Blev dock inte lika bra som alla andra gånger, men blev endå rätt nöjd..men nu får jag vänta tills den har växt ut igen så kan jag klippa om den. Övning ger färdighet!

Annars har jag vart på stan å spenderat pengar idag!  Nog om det :P

La undan ett par skor också. Ett par skor med  väldigt låg kilklack. Passar mig, jag gillar dom! Men jag ska fråga min bättre hälft först! Ibland är det bra att göra det ^^
Fast igentligen... jag kommer nog köpa dom endå :P



C I A O


Christoffer <3

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ska berätta vad min unerbara pojkvän gjorde i tisdags. Jag kommer hem från jobbet straks efter 20.00...helt matt...har jobbat hela dagen. Hade sovit hos marie natten innan så vi hade inte setts på typ TVÅ hela dagar... kommer hem...sätter mig i soffan...Då kommar han in med en bukett...bara sådär.... :D

Tio stora röda rosor... Är han inte heeelt underbar? :)
Men det slutade inte där...nej nej....han har förberett en 3 rätters middag åt mig med favorit vinet...vårat vin :)

Älskar dig så otroligt mycket Christoffer! Du har mitt hjärta nu och för alltid! Du är det bästa som hänt mig!!! Ett halvår har gått och jag älskar dig mer och mer för varje dag.
Vi två i all evighet.. :)

Inte nog med det...han låter mig sova innerst också ^^

Jag måste nog vara världens lyckligaste tjej just nu.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

C I A O

Monday baby, Monday

Igår kväll blev det tacos å på det spelade vi lite bingo. Blev dock ingen vinst tyvärr. Hade ju inte suttit fel med en miljon eller två. Men trevligt var det :) Kanske blir en repris på söndag igen... :)

Idag är jag ledig. Ett pass ska göras så jag kan ta mig till London i april. Tänka sig att det är mindre än en månad kvar. Tiden går så sjukt fort. Eftersom vi inte har med oss nåt bagage (bara en väska som går in som handbagage) gäller det ju att man packar smart. Får inte packa full väska heller eftersom det kommer bli en hel del shopping där borta. Rätt så svårt enligt mig. Gäller ju att få med en vardagslook å sen en lite finare look då vi ska ut å äta med christoffers syster. Få se vi ska vara där 4 dagar? 4 uppsättning av kläder + en kvällsoutfitt...jag blir tokig av det här...sen ska jackor med...skor...en "gå på stan" väska...jaja jag får klura lite mer på det där. Skriva en liten lista...jag återkommer med det ^^

Annars idag så ska jag se om det finns någon tvätt tid. Tvättade ju i förra vecken men hann inte med allt, blev en del över, så skulle jag tvätta i fredgas tror jag det var...så när man kommer ner sitter bosse å plockar sönder hela tvättmaskinen. den hade pajat...självklart. Så jag fick inte nåt tvättat. Så förhoppningsvis är den lagad idag och ingen som tvättar kl 12 :)

Kvällen å natten ;) kommer spenderas hos marie. Blir lite mys med film å ja..det ska bli så trevligt så! det var ju ett tag sen! :)

C I A O

Vårjacka ; Check!

Haha jag orkar inte bloggaaaaaaaa!!!!
Men här kommer lite nytt! Jag är ledig idag så....

Har länge vart sugen på en grön lite armé/hajk/frilufs/oversize jacka..Och idag fann jag den :D
Fanns bara en kvar också....den hängde där...väntade på mig...ååååååh!
Det bästa av allt...den kosta bara 199kr...som hittat! :D


Perfekt och ha nu till våren!! Jag är så glad! Tänk att shopping kan va så roligt ibland....:p

Älsklingen min jobbar för fullt. Slutar 18 ikväll. Då blir det god mat å bingolotto^^
Japp Ni hörde rätt. Jag har köpt två lotter idag! Sattsar på storvinst! ;)

C I A O

RSS 2.0