Snart så!



Längtar tills Rihanna i november! Kommer bli grymt!

C I A O


Inte EN, utan treeeee lampor i taket tack.

Funderar på att köpa en taklampa att hänga över vardagsrumsbordet. Här om dagen var vi på MIO å jag fastna för en stor fin lampa. MEN nu när jag har bläddrat igenom Plaza interior så fastna jag för en bild i deras artikel "32 snygga soffor och fåtöljer".



(Bild: Plazainterior.se)

Ser ni dom 3 lamporna...så himla snyggt tycker jag och mitt mål är ju nu att införskaffa tre fin fiiina koner att hänga i taket. Give it to me!

C I A O


Fredag 9 September

Direkt efter jobbet igår blev det bio. Den nya Apornas planet revolution. Jag var riktigt trött men höll ut endå och måste säga att den var helt OK. Jag hade förväntat mig den gamla versionen. Apor som kunde tala helt flytande engelska och bar kostym eller jeans...typ...fast i en liten modernare tappning där scenerna var lite bättre gjorda med bättre kvalité men så var inte fallet och jag var riktigt nöjd efteråt. Tror dom åtta andra biokamraterna som vi gick dit med tyckte likadant så vi ger en tumme upp till den filmen.


Har jobbat och stängt korven(faastfood) idag för första gången helt själv i min maxikariär :P Gick helt smärtfritt och jag hoppas personen som öppnar imorn inte behöver ställa sig på knä å be till gud eller nåt över att jag har missat att göra allt som ska göras. Men det gick nog bra. Sen min lilla älskling har fått vikariat på frysen...så nu är han äntligen fast anställd med fast inkomst varje månad å jag är så glad för din skull! :D Jag älskar dig!!

Nu ska jag sätta mig ner å se på idol som jag missat. Och imorgon väntar ännu en dag på Ica Maxi Stormarknad.

C I A O


R.I.P Stefan Liv

Dags att dra iväg till jobbet.
Har suttit på morgonen nu och läst om hockeyspelaren Stefan Liv och den hemska plankraschen i Ryssland. Läst artikel efter artikel, blogginlägg, alla som hedrar han på facebook. Tittat på bilder på hans familj...hans fru och två söner. Slutade med att jag satt å grät. Så himla hemskt och måste va så ofattbart jobbigt för hans nära och kära. Mina tankar idag går till er och till hockeyvärlden som har misst, vad jag har läst, en helt underbar å fantastiskt begåvad människa. R.I.P Stefan Liv.


C I A O


Some inspiration


Tisdag 6 September.

DAGS IGEN KANSKE?

Funderar på att ta upp bloggandet igen faktiskt. Anledningen?...hum jaaaa...Inte så mycket jobb nu framöver. Träna borde jag göra...men blir inte av :P jaja. Förhoppningsvis kommer det komma lite inlägg framöver. Har väl kanske nån läsare kvar där ute, Mamma ;) haha

C I A O


RSS 2.0