God Jul

Ja men God Jul på er då! En halvtimma kvar till Kalleanka är det också å massa klappar under granen! Kan det bli bättre!? mjaaa kanske lite. ;P Saknas ju bara en sak. Men men det är så bra det kan bli! :D härligt! ^^

Stötte på en härlig låt igår också 
Dire Straits - Brothers in Arms



G O D J U L

No kidding

Idag...
Jobbat!

No kidding?

Mer extratideeeeer

image150Har precis kommit hem från träningen nu. Blev ett Aerobicpass. Lite tveksam var jag när jag klev in i salen för jag tänkte att det här kommer gå åt helvete. Men gick ju great det där! Så nu ser jag fram emot nästa gång! :D

 Idag har jag jobbat! Nötter nötter nötter. Fan jag stannar ju kvar på jobbet i 2 timmar extra bara för att det är så kul att vara där.^^ Ja å plus att jag vill att allt ska bli så bra som möjligt vid plocket. Fick även extratider på Ica igen. Tisdag, Onsdag, Torsdag och fredag. 7-16! Det kan inte bli bättre! Så nu är jag så glaaaaaad! laaallallaaa!

Jag å martin försökte oss på att julklappshandla igen. Bra gick det för martin han hitta sina klappar han. men för mig gick det inte så värst bra. Hitta ingenting. Så en dag närmare jul och jag har inte köpt en enda julklapp. :(  Får paaaaaaniiik! Aja Pengar har jag fått iaf! fick semesterersättning från konsum! 2000 spänn! Behövligt!

Nä nu ska jag duscha å sen sova för jag ska jobba imooorn! wiie!

C I A O


Klädkollektion

Jaa idag är det lördag. Har inte blivit nån utgång för mig i helgen. skönt de. Sparar jag pengar. kan behövas^^

Idag har jag vart med Martin. Först åkte vi runt i birsta å skulle ju igentligen gå in på birsta city å handla lite julklappar men så blev det inte, nä. utan media market å alla andra roliga ställen blev det istället. host.
Sen åkte vi å köpte pepparkaksdeg för vi skulle ju göra värsta huset idag. Meeeeeeen som alla andra gånger så kommer vi inte överens. haha. Jo visst ett slott skulle vi göra men jag ville ha runda torn^^ vilket martin sa att det inte skulle gå. Men sen en bil då? det va smart tyckte jag. Men nähä inte det häller. Tillslut så står han där med sin egen deg å gör sina egna vanliga pepparkakor. Jaha så vad det med det pepparkakshusbakandet. Sur blev jag. Men tillslut tog jag också min egen deg å tänkte nu fan ska jag gö nå fint. Så det blev en pepparkaks klädkollektion a la Sara Ljungberg^^ 
eeehm ja ni vet juh jag å kök funkar juh inte så bra ihop men här live blir nu min premiärvisning av denna kollektion^^ haha så jäkla sämst. Men kul var det! :)

image149
Å ja lite brännda i kanterna kanske...men det ska va så. En del av designen.

C I A O

Snöflingor

Nu så...har haft fullt upp med att omdesigna bloggen min, igen ... Men nu börjar det väl bli klart. Har väl en lite småfix kvar bara^^ Och dom vackra snöflingorna kommer från anna. Tackar så grymt mycket för dom! :D

Nä nu måste jag hoppa i sängen. Upp å jobba imorn.

C I A O

Chokladfondy

Idag har jag jobbat hela långa dagen. Först för parrots å sen lite extrajobb på Ica Maxi. Fick även en tid imorn, 7-16. så pengar blir det till nyår. shoohoo!
 Haha, fick ett litet chokladfondysett av theres idag också. jättefint. Tack å bock sa jag å tog emot det! Så kvällen har bestått av frukter doppt i smält choklad. Banan, melon, appelsin och päron. Så jäklarns gott. Nåt som vi måste göra när vi är uppe i vemdalen.

Nu ska jag krypa ner i sängen å kolla på lite tv.

C I A O

Helgen

haha denna helg har vart så sjukt skruvad.

Ja i fredags så var det jag å Linnea hela långa kvällen. Följde med henne på förfest hos hennes jobbarkompis. Riktigt kul var det. Även fast man inte kännde en kotte. Sen bar det av till stadshuset där Adam Tensta uppträdde. Grymt bra var han. Träffa as mycket folk som jag inte träffat på skitlänge också.
Sen när stadhuset stängde så drog vid till shell där Rickard jobbade. Han bjöd oss på korv å dricka ^^ Satt perfekt i magen efter en sån här kväll. Nåt roligt som hände var att vi träffa jill johonnssons lillebrorsa benny johnsson som ville bjuda oss på en mosbricka^^ först trodde vi inte att det var han å skratta bara åt den stackars fulla typen som sa sig bo i USA och va rätt känd där för hans musik, men som nu var hemma här i sundsvall för att fira syrran.
Men det va juh han ^^ lite roligt.

I lördags firade vi Ullis å Elkis. Ullis hade middag hemma hos henne. Tacos med ja vette gudarna vad mycket det fanns att äta där. Å lekar å sånger hade vi. Men det var nog den roligaste middagen jag varit på. Vi körde en lek där man skulle sjunga en visa också efter varje stycke skulle man sätta på sig olika saker. vi såg helt sjuka ut. Jag lovar att vi skratta säker i en timma åt varandra innan vi kunde forsätta leken.

Och nu efter lite om och men tänker jag bjuda på oss damer i våran utstyrsell ;D

image125

C I A O

Adam tensta

Ja då sitter man här med lite hårfärg i håret å nötter att mummsa på. Ikväll blir det jag å linnea på stadshuset där vi ska festa loss å kolla på Adam tensta. Yeeeeaah!
Linnea kommer å hämtar mig kl 20 men vet ej om jag hinner bli klar. Fast jag har juh en deadline här så måste nog rappa på lite. Aja feeest ikväll iaf ;) Vi ses kanske ute i mörkret...

C I A O

Jobbat full dag

ja huuua idag har jag jobbat full dag. 7-16. märks att man inte är van :P värker i hela kroppen. Men pengarna rullar in som dom ska, ja! ^^
Gick iaf jättebra att jobba. Tyckte även theres som gav mig 3 tider till nästa vecka. 7-16. Sjukt glad blev jag. så jag firade det genom att köpa en pepparkaksdeg för att göra pepparkakor ikväll^^ Tänkte fråga martin om han ville joina men som vanligt får man inte tag på den karln. aja. Kl 20 ska jag till Jessica för lite planering inför nyår. vem som ska köra, matlisat, spritlista, ja ni vet allt det där nödvändiga.

Imorn återgår jag till mitt naturgodis också. Men såg idag att det inte är så mycket att göra så blir nog en kort jobbdag imorn. Har man mer tid till att leta dom där förbaskade julklapparna. Vilket är bra för har ju inte inhandlat några alls än.

Nu ska jag vila innan jag beger mig till jessica.

C I A O

Nyårsstuga

Fick även bilder på stugan vi kommer ha i vemdalen på nyår.
Rigtigt najsbajs måste jag säga.

image127

12 pers ska vi va där. Grymt kul kommer vi ha. Bastu, kabeltv, öppen brasa, SPRIT!
Viva la Vemdalen då!

C I A O

Long time no see

Hoho, long time no see! eller vad är det man brukar säga ^^
Har vart lite buzzy med massa saker å med lite omdesign av bloggen så  uppdateringen har fått vänta. Men idag kännde jag mig pigg så varför inte ett litet inlägg :P

Idag har man jobbat. Går la riktigt bra nu tycker jag. Fick höra det av min chef också. som nu gett mig mer tider att jobba. bla på ÖB och Cittygross. Skoj skoj. Sen Idag kom hon som jag har kontakt med på Ica Maxi å fråga om jag ville börja extrajobba där. Visst sa jag med ett stort leende på läpparan. Bra kan du börja imorn? 7-16? Awesome!

Gjorde även ett försök att inhandla lite julklappar idag så begav mig till birsta efter jobbet. Mycket finns det. Men som alla andra gånger så gick jag därifrån tomhänt. Elle ja, jag hade juh inhandla ett litet linne. Dock till mig själv :P Lite egotrippat kanske men what the fuck, här ska firas att jag fått mer jobb.

Matbordhumor a la familjen Ljungberg:
Pratar om en kille som syrran känner som jag inte tycker så speciellt mycket om.

Anna(lillsyrran): Han går Natur.
Jag: Va? Hur kom han in där? (Helt förtvivlad)
Mamma: Ja han gick väl in genom dörren?
Alla: hahaha
Jag: Men allvarligt hur kom han in där?
Anna: Ja han är väl smart.
Jag: Va? nääe?
Pappa: Ja han är väl smart nog för att öppna dörren och gå in.

Alla brister ut i skratt av detta otroligt interna a la Ljungbergskämt.

C I A O


RSS 2.0