Idioti

Ska man orka upp imorn för att gå på ett core pass kl 06.45???
Helt idiotiskt igentligen men enda passet som finns som jag vill gå på.
Peppa....ska jag orka?
va Va VA???


Sovit

Jag har insett en sak. Jag måste klippa mig!
Funderar på lugg igen! Men jag vet inte! Klippa upp det lite iaf. Få bort allt slitet (vilket blir allt :P)
Sov as länge idag. till 2 typ ^^ Blev sent igår! Så jag har inte gjort så mycket idag.
Cyklat till city g för att inhandla lite saker bara.
Är allmänt seeg/trött/ pigg snart!


favvolåten just nu! Älskar den!

C I A O

okej?

Jag är förvirrad. Nu när det börja kännas bra, det skulle lösa sig, jag missar inget jobb, så bara poff. Förstörs allt igen och man börja känna sig dum? Jag känner mig i vägen. oönskad? Ett misstag kanske? Ett måste bara för att.
Fattar ingenting. Jag är trotts allt jag fortfarande. Kanske det som är problemet. vad vet jag.

Såg på The boy in the striped pyjamas. Seg film ända tills slutet då jag fatta vad som skulle hända å börja stor tjuta :P haha. Så nu är stämningen rätt dyster inombords. Måste göra nåt ikväll för att liva upp den. Är på partyhumör. Längtar till alex inflyttingsfest! :D Massa nya ansikten att bekanta sig med. Kommer från hon som bara vill stänga in sig just nu:P Men nä inte den här gången.
Längtar även till helgen och bodaborg (om det blir nåt av de) Jag är aspepp på det men tror faktiskt inte det kommer bli av. Känns som det bara är jag som är på det förslaget. Hehe

Har vart lika hurtig idag som igår. Magen ska bort till sommaren :P önsketänkande iaf ^^
nääe promenad kanske?

C I A O


Måndag

Idag har jag vart hurtig. Cykla ner till stan. Träna ett body low pass på ego. Cykla hem. Stanna till på city g och köpte lite frukt, frysta jordgubbar, youghurt och juice till en smooothie. Spana efter jessica och i sissta stund dök hon upp ;) Sen var jag på alnö en stund.
Inte hänt så mycket mer idag. Ser mörkt ut med lägenhet iaf. :(
Mycket mörkt... Å jag börjar få sån panikångest. Kommer inte kunna sova inatt igen känner jag.

C I A O

Helgen

Helu!


Min helg:

Fredag Blev det bio med linnea, joel och johan. Såg Wolverine. Den var riktigt bra faktiskt.

Fredag/ lördag morgon. Kunde inte sova så det blev 10 serie avsnitt. hehe.

Lördag Lite träning och sen på kvällen blev det kladdkaka och monopolspel hos johan. JAg å linnea dela lag. Vi kom sisst :P Jag skyller på linneas dåliga start :P Hade nog gått bättre om jag vart där från början och hållt i alla 50-lappar och hundringar. elle? :P somna 5.

Söndag Vakna 9 klev upp åt lite och gick ut och gick / jogga en timma. Nu blir det lite styrketräning. Sen ikväll vette fan vad som händer. den som lever får se

Har fått svar från en lägenhet också :D Skulle in och göra en intresseanmälan så skulle dom ringa upp sen.
Hoppas hoppas hoppas. Jag är ju som gjord i denna lägenhetslänga enligt deras undersökningar!

C I A O


Pling

Det är inte så lätt. Fattar det inte. Har inte sovit nånting inatt. Har varit trött hela dagen och nu är jag hur pigg som helst. Jag vill inte gå och lägga mig. Försöker hitta på saker att göra. Jag är rastlös. Vill inte sova. Vill inte ha en morgondag då jag måste känna denna ångest igen. Fast samtidigt vill jag sova så jag slipper känna ångesten just nu.
Inge svar från lägenheterna heller. Så dumt. Dom borde kolla mailen dagligen då dom satt ut på annonsen att man ska maila. Nu blev jag osäker om man skriver maila, mejla eller meila?

Dagen idag har vart mycket bra iaf. Väcktes av linnea. Malin och linnea kom och hämtade mig. Vi åkte ut till alnö och spikarna. Var där ett bra tag. Sen åkte vi till max där dom beställde lite mat och jag en milkshake. Vi satt där i mins två timmar innan vi åkte hem. Hemma åt jag lite sen kom jessica och malin och hämta mig så for vi ut till alnö än en gång för att kolla på linneas fotbollsmatch. Dom vann. 2-1. Linnea gjorde självklart ett mål. :D wiiiie!

Å nu har jag laddat ner mins 10 serie avsnitt som jag ska beta av. inte alla ikväll, hoppas jag.

C I A O


ingen ork

Har precis vaknat. har inte sovit nånting inatt. Allt känns skit. Nu när jag inte har nåt att göra kan jag lika gärna ta upp bloggningen igen.
Hemma i sundsvall igen över en vecka. Måste hitta en lägenhet nere i norrköping. Har hittat 3 st intressanta nu så jag har mailat å ska väl försöka ringa den ena idag om jag har nån ork.
Ska upp till malin snart också. Måste bara äta å ta på mig kläder.

Ibland undrar jag varför livet ska va som det är. Och varför det alltid är jag som ska bli olycklig i slutet. Varför kan inget gå mig vägen för en gångs skull. Jag som var så lycklig :(
Men men man får väl hoppas att det vänder en vacker dag. Kan väl åtminstånne få den lägenhet jag vill ha.

Nä äta lite å sen sticka till malin.

C I A O

RSS 2.0