Kort

Inatt fick jag inte sova nånting.
Idag har jag varit på stan.
Ikväll blir det mys framför tvn.

C I A O


MGMT



Min nya favvolåt! Kände bara för att dela med mig.

C I A O

YES to impulsivitet

Impulisivitet skulle jag vilja beskriva gårdagen som. (om nu det är ett ord)
Först var jag sååå jävla opepp på allt. Jag kännde att nä idag ska jag fan inte gå ut...jag ska fan inte göra nåt. PUNKT.

Blev ju inte alls som tänkt. Gick på bio endå med martin. Linnea å joel skulle ju dit men jag tacka nej men ångra mig i sissta minut! I väg på bio. Blev yesman. Å vilka sitter inte inne i biosalongen då man kliver in? Jo Linnea å joel. Haha!
På vägen in till bion blev jag jättesugen på att gå ut endå. Det gnagde i huvudet som en liten parasit så jag föreslog det till linnea att fan vi går ut efter bion! Vi gör det!!
Sagt å gjort efter bion kl 23 så åkte vi hem. Gjorde oss iordning. Jag...lyssna noga nu...SPRANG till linnea. Ha sällan jag springer. Är ju inte första gången det har hänt vill ja lova^^ cykeln har varit ett färdmedel en gång också. Sjukt kul endå då man sitter å blickar tillbaka. Ska de va så ska de!
Aja promenadförfestning nr 2 blev det. Var nere på stan vid 00.00
Vi köa till stadshuset men det var fullpackat där inne så dom släppte inte in nå fler. Då bar det av till aveny. Va ett tag sen man var där. Haha å omg. Folk var som galna. Det flög ölflaskor, glas krossades, folk skrek, linnea var nära att bli översprungen(?) av minst 10 vakter som hade brottom^^ 
Och jaa det bästa va när linnea requesta Disturbia och vi gick loss med våran dans på dansgolvet. Haha!

Idag var man upp kl 8 också. Fett trött. Kan man ju undra varför? Jooo mellandagsrean. Jag hade ju lovat martin att vi skulle va där då det öppna å va först till kvarn! Elle jaa jag tvinga han för JAG ville va där då det öppna. :P Lite man kanske ångra så här efterhand :P Hade gärna velat sova nån timma till. Men men iväg var vi. Köpte en tröja ja. Martin köpte en sjukt snygg kofta, en stickad mössa och en snygg skjorta som jag nästan kan sätta 1000 spänn på att han har den ikväll då han ska ut! ;P Eeelle nää han lär ju spara den till nyår!

Aja aaaaaannyway. Blir så sjukt långa inlägg nu för tiden. Så jobbigt. Aja ikväll vettefan vad jag ska göra. Jag vill göra nåt. buuh!

C I A O

Ingen häst i år igen :(


Jaha då var julen avklarad då.
Måste säga att det har varit en bra jul i år. Det trodde jag inte efter mitt icke juliga humör. Men ja Jag är nöjd!
Jag hoppas alla andra har haft en lika trevlig jul som jag. 

Kl 15 var det kalleanka och hans vänner. En alladin ask där man alltid får dom äckligaste godisarna om man inte är först till kvarn och tar alla dom goda (I vår familj får man ta från det undre lagret även fast det finns kvar på det övre) Så det gäller att va kvick, Juliga klappar och goooo mat såklart. Jag åt tills jag höll på att spy. de va...sill, potatis, gravad lax, ägg, kalvsylta, korv, julskinka, prinskorv, köttbullar, jansons, omelett med svampstuvning?, vanlig lax med gorgonzola ost, senap, massa andra gegger, leverpastej, mackor....you namne it. Ner i magen ska det.

Efter maten var det väntan....lååång väntan tills man skulle få öppna klapparna. Ett tag lurade mamma å pappa oss att tomten skulle komma. Helt seriöst så trodde jag att dom hade "hyrt" en tomte för rätt var det var så plinga det på dörren. (kanske ska säga att det var bara jag å anna som var "barnen" där. 15 och snart en 21 åring. tomten? Hallå?)
 Jag höll på att få spader...vem hade dom hyrt in? Var det nån man kände? Tänk om det var en snygg kille som trodde han skulle komma å spexa för barn i 3-5 års åldern och så kommer han in och där sitter två "äldre" tjejer högröda i ansiktet å smårler lite sådär nervöst....
MEN som tur var var det bara mamma som ville jävlas med oss. Det var hon själv som plinga på. Så efter det blev det paketöppning. En varsin..alla kolla vad alla får. Tar lång tid. Kul de. Dra ut på det så länge som möjligt. Familjetid :)

Jag fick det mesta som satt på min önskelista...den lilla jag hade gjort :) Föörutom en häst då...som jag alltid sätter dit men aldrig får. Har blivit lite utav en tradition..och nåt som alltid har blivit en tradition att sätta på annas önskelista då hon inte ser är toalettpapper...rätt barnsligt av mig, jag vet. men det hör julen till. Dock har hon inte fått nåt. Konstigt eftersom det är så pass billigt kan man ju tycka.

Nää nu blir det hopp i säng. Nu är det 364 dagar kvar till nästa julafton. Fast om 2 veckor typ får jag ju lite mer paket! ^^ Då fyller man ju 21 å allt! Känns bra inga ångest än över att man börja bli gammal. Tjohej!


 



C I A O


GOD JUL

GOD JUL!



Nu äre jul här i ...vårt...hus?

Ääääää..ä...ää..äye!

Imorn är det Juuuulafton va fan! :D
Har inte riktigt fått den där julkännslan... föööööööörens ikväll då mamma la alla klappar under julgranen som dom så flitigt har gömmt fram tills nu. (Lovar har letat ööveralt) Dom vet att jag å Anna kaaanske är lite utav två små nyfikna rävar som listigt klämmer sönder å listar ut vad allt innehåller.
Minns då jag var "liten" (förra julen) då dom också väntade lite extra länge med att lägga fram dom. Trodde dom va smarta. La fram alla då vi hade somnat. Det dom inte visste var att jag steg upp mitt i natten å räkna, klämmde, skaka på varenda en av dom. Nästan så jag har ett block där jag skriver ner, kalkylerar ut med hjälp av symetri, längd och vikt vad det är för sak som kan överensstämma med mina saker på önskelistan. Men bara nästan...

Jaa jag blir som ett barn.
Offta ingen av er andra blir det. Alla blir barn igen på julafton. "Allt du önskar kan du fååååå!"

Vad jag inte fick idag var vinst på bingolotto. Som traditionen är så spelas det alltid bingolotto hemma hos jessica. Å ikväll var det uppesittarkväll med lotta + att det var en extra spelomgång med fler vinstchanser men inte fan vann man nått. Jocke vann 100spänn. Grattis grattis.

Tidigare idag var jag ute i birsta med Martin. Hjälpte han att hitta julklappar. Å han hitta väldigt fina julklappar. Sen bjöd han mig på en mcflurry med daim+ extra daim. Blev mycket daim. Gott vare. 

Imorn äre kalle å hans vänner som står högst på schemat vill jag lova. Jul utan kalle är som Mcflurrydaim utam daim. Blir fel å man blir ledsen. 

G O D  J U L 

Sipper

Jaaa jaaaa!

Min lustans lust för bloggning har sakta men säkert börja sippra ur mig. Som en beck som en gång har pårlat så vackert i sommarljuset men som nu sakta börja stelna.Fusit till ett kallt å orörligt, helt tomt skal. Det ekar inte längre av glädjens skvalp. Helt dött, helt stilla.

Så känner jag, Hur känner du?

Aaaaannyway
Jag kan inte sova! Som vanligt. Är trött men ja har för mycket att tänka på. Oroar mig. Känner stress. Men för vad kan man undra? Elle ja jo massor i guess!

Idag Kom Martin hem! :D Så runt kvällsqvisten blev det en biltur runt alnön, som jag har saknat det! :' )
Speciellt nu när det är mörkt å snön ligger så fint på träden å det blir huuuur mysigt som hellst!
Haha fast klarar mig helt utmärkt utan din skönsång martin :P Den kan vi skippa nästa gång!
Annars idag har jag...eh, legat i sängen å tittat rätt ut i rummet mitt. Tänkt fan va jag slösar tid. Tid är pengar, pengar är tid.
C I A O

Releas

Jag vet att ni har väntat...att ni har undrat...att ni har kollat under mattan
nu är den äntligen klar
enjoy

Lizzi & Ljungan
Disturbia


Everyday i se my dream



YES

Sara goes Svall

Kanske dags att uppdatera så mina kära sambos där i norge kan läsa vad jag håller på med.

Som alla vet så misslyckades min plan med att överaska alla. Min kära mamma va ju såklart tvungen att skvallra. så innan jag ens hunnit komma hem visste alla. Jag som hade planerat, å smort på en smart plan. ALLA visste.
Fast dig johanna kunde jag överaska^^  Hihi det va kul!
Väl när man kommer hem så öppnar man mailen å vad får man inte se då? Jooo man har fått ett topp jobberbjudande som säljare för bolagen Hafslund och Securitas som gått ihop till ett bolag OCH dom ville att jag skulle komma på intervju och få en säljutbildning på ett par dagar och det skulle ske innan jul. Å här sitter jag...hemma i sverige....
Jobbet erbjuder: 
- En gedigen säljutbildning och personlig coachning
- En ung, positiv och social arbetsmiljö
- Enkla och marknadsledande produkter för privatpersoner.
- Goda lönevillkor
- Karriärmöjligheter
- Allt praktiskt som tillhör ett jobb i Norge som bostadsletande, personnummer, skattekort, deklaration m.m.

Jag var nära att käka upp min tröja vad less jag blev. Det jobbet vill jag haaaa! Å dom vill ha miiig! Baaaah!
Aja inget att göra...elle jo jag ska maila å fråga om man inte kan få en chans endå efter nyår då man kommer tillbaka.
tihi!

Jaa så vad har jag då gjort hitills i snöiga sundsvall?
Ätit goood mat. Kött, bea, å klyftpotatis. Fatta godheten!
Sen igår var jag å linnea ut. Vi förfesta samtidigt som vi gick ner till krogen^^ Nån gång måste man göra det också. Jag shotta en halv baja päron :P Allt jag ägde å hade.
Väl nere på stan gick vi in på svenssons. Där mötte vi kajan å nadja. Nadja fyllde 20 ^^  Sen kom det in ett ja vad ska man säga snowboardcrew som vi sedan hängde med till BK av alla ställen. :P Men jaa sen kanske linnea kan berätta resten av kvällen! Den lät spännande^^

Ikväll så sitter jag här i min ensamhet å gör inte så mycket. Skönt att ta det lugnt. Ska se avsnitt 2 av 90210 som jag börjat sett. 2008:s beverlyhills. Måste juh ersätta gossipgirl nu när den sesongen är slut. Snyft!

C I A O

Tick(tack)ets

Hooo Hooo

Nattblogg. Det här har blivit en nattblogg.
Är aptrött igentligen men 1000 saker snurrar runt i min skalle så kan inte sova.

För det första fick jag inte biljetterna på tradera :( mmm å inte nog med det så har fisjill bestämmt sig för att stanna hemma fram till jannuari så nån chans att åka bil med henne blir det ju inte.
Men tack vare min kära vänn linnea så visar det sig att det finns en biljett här ifrån oslo till stockholm för 200 spänn. Men den gäller den 11e. Om treee dagar. Om jag köper den åker jag om treeee dagar. Känns så snabbt inpå. Och jag måste kolla så att det går nån buss från stockholm hem också. Klart att det gör men det är tajmingen vi pratar om här.

Om jag nu inte väljer den här biljetten så finns det en annan. Fast den kan man inte köpa utan jag måste ta fram den dåliga affärskvinnan i mig och buda. Inte säkert att jag får den och så är jag tillbaka på ruta ett igen. Men det som är så bra med biljetten är att då åker jag hem den 19e. Inte så snabbt inpå.

11e 19e? 11e 19e?

Jag får panik. Aktionen på biljett nr 1 avslutas, ja om 6h. Så heh jag har inte så mycket tanketid kvar. Ville rådfråga en viss person som jag alltid gör...men tydligen var han för upptagen å inte alls intresserad. Gaaah hjälp.
Självklart vill jag hem men jag vill endå stanna kvar ett tag till här med ullis å jonatan.
Å det hjälper ju igentligen inte att fråga om hjälp här för då nån av er läser detta så har ju aktionen redan avslutats.

Elle ska jag bara skita i allt. Stanna här å ja...stanna här. Vem bryr sig. igentligen.
zelma möjligtvis för jag är rätt duktig på att klia henne under hakan. Undra om hon saknar mig? Undra om Zigge saknar mig? ååh mina små hårbollar där hemma :')

va fan ska jag göra?

Jag är hungrig. Har inte ätit nå vettigt idag.
* 4 macker
* Två muggar med nessquick havrechokladkulor med mjölk.
aaa de va allt. guu va gott det ska bli att få komma hem å äta mammas mat. :)

Nää man kanske ska lägga sig å få 4h sömn iaf. Så får vi se hur det blir imorn bitti. Om jag köper biljetten eller inte.
uffa...jag får magknip bara jag tänker på det.

C I A O

Millepille

Jaaa Linnea...Jag vet inte ja...vad tror du? ;P



Torsdag/Onsdag


(Notera den lösa snodden runt flätan...HAHA såå ful :P)

Jaa jag klev faktiskt upp då jill väckte mig typ 6 i morse. Två timmar fick jag sova. :P
Följde med henne ner till stationen och vinka iväg henne. Fyy snart är hon i sundsvall den lilla räkburken. Jag avis?..näääe inte alls.
Idag har jag vart trött...riktigt trött. Men har endå orkat följa med å handla med sambosarna mina, gjort vääärldens godaste räkmacketallrik till lunch/middag, tittat på film och stor stääädat skulle man kunna säga. Nu snart ska vi se på en till film.

Hörrröduru!



Igår Hade vi det jätte mysigt btw. Vi köpte pepparkakor och glögg. Så på kvällen satt vi oss vid köksbordet. Tände första ljuset å bara satt å mös. Fast jag doppa mina pepparkakor i kaffe. Är inget stort fan av glögg. Å de funka ju lika bra. Samma färg å allt.


1. Ullis smuttar glögg. 2. Jonatan å vinet som helt plötsligt kom fram^^ 3. Nakenfis jill

4.Glögg (kaffe :P) 5. Jag doppar pepparkaka i Glögg (kaffe :P) 6. Våran fina hemmagjorda adventsljusstake.

C I A O

nattetankar

Jaaa det är som vanligt...sara kan inte sova.
Det har vart såhär i flera vecker nu. Jag fattar det inte. jag är trött men sen då klockan slår 00.00 blir jag huuur pigg som hellst. Sen ligger jag bara å tänker en massa. Pillar mig i naveln, grubblar om framtiden, om dåtiden, om nutiden. Å alltid kommer jag fram till en och samma sak..."Nä jag vill hem."
Fast sen då jag somnar kring 4 tiden å vaknar på morgonen så är allt tipp topp igen..ja nästan iaf. Men hem vill jag inte.
Samma visa var eviga dag/natt.

Å jag har försökt vända om dygnet. Dom två senaste dagarna så har ullis väckt mig typ 7 på morgonen. Somnat 3, 4 på natten vilket innebär bara 4 timmars sömn. Men endå så ligger jag nu, grubblandes å kan inte sova.
Jag känner tröttheten....men kan inte somna.

Det värsta är att jill ska upp kl halv 6, troja, imorn (idag)....Och hon ska väcka mig. HALV 6!!! Klockan är nu halv 3. HALV 3!!! Kommer nog inte bli nån sömn för lilla sara inatt.

Haha sen skyller jag lite på Joel :P Han har fått mig att tänka på falukorvar i stickade tröjer. Asså haha jag vet inte varför jag fortfarande tänker på dom. Dom vill inte lämna hjärnbarken. Jag ser hur dom sitter i en stuga i vemdalen. Dom kan inte hålla i ölen för dom har inga korvarmar. Och dom kan inte vrida på nacken...för dom har ingen nacke. Bara en lång korv lixom...såklart...Och om dom bastar blir dom ångkokta. HAHA tänk er falukorvar på skider!
?

Det påminner mig om ett bildspel jag gjorde i, jaa vad kan det ha varit, 8:an? 7:an? 9:an?
Fast inga falukorvar utan tomater. Det va ju så inne med tomater då. Gul ketchup hade precis kommit å man kunde ta hand om en tomatplanta på nätet. Växte små tomater på den, man glömmde vattna å den blev sur...Jäteroligt tyckte jag. Aja jag gjorde iaf ett bildspel med tomater i olika utstyrslar...tomat i hatt....tomat i glasögon...tomat i slips...naken tomat.
hehe näää gjorde aldrig en naken tomat...för opassande.

Gaaaaah måste sova!!!!
Räkna får? är det nån som gjort det och somnat? Jag fattar inte. Det får ju en bara att tänka ännu mer...Alla får får inte se lika dana ut. Olika storlekar, tjocka, smala. Den ena har mer ull än den andra. Nån ser dåligt å springer in i staketet. tihi. skämt å sido.

Ett annat skämt är att här i Norge har dom bää bää vita lamm. Fast texten är anourlunda. Det är inte de enda norrmännen har snott från oss. dom har imsevimse spindel också. Å den är så fel. Sen har dom snott björnesmagasin. Han bor i ett skjul, han har en konstig röst å tro på fan att hans bästa kompis är en snigel...

upprörd blir man, man ska sjunga med och så blir allt fel. Man blir förvirrad.

Men jag gillar norge endå. Den 10:e är vi bjuden på juleverkstad. Vi ska baka pepparkakor å lussebullar. Äta gröt å se på "home alone" Man måste ta med egen dricka...julebrus eller vin, vilket man vill. Nykter eller full.

:D Vet ni vaaaa? Jag känner lite trötthet komma! wiihoo!

C I A O

Överskottsenergi

Ah men tjena va!

Jag trenger en hobby här. Inget som kostar. Gym hade jag satsat på direkt. Men det är för dyyyyrt.
Hjälp mig!

Nu ska vi snart se på Bert. Vi har laddat ner hela serien. Sköj sköj!

Ha de!

Blaou


Första advent å det blev en jacka tillslut. Dock ingen bubbeljacka. Men en blå jacka! ^^  Passa bra till hårfärgen min iaf!
Å börja bli kallt så jag va tvungen att ha en jacka nu också. Och att den va på halva priset gör ju saken så mycket ÄnKlArEé. Fram med 500-lappen. Dunk ner på disken. Så gör man affärer här.
Ps. bubbeljackan are still in my heart.

C I A O

RSS 2.0