My vardag is back!

Wiie gårdagen gick huuur bra som helst!
Jobba som sagt från 9-19. Tiden bara flög iväg. Å har aldrig jobbat på nå roligare jobb. Jag trivs som fisken i vattnet. Och det sköna är att jag börjar känna att jag kommer in i mina gamla rutiner å vardag. LÄTTNAD.
Inte nog med det ska jag jobba idag igen :D 8.30 till 18.00 på frukten. O vet ni vad? Ska jobba hela nästa vecka 6-15! va va va! Jag är sååå glaad! :D

Efter jobbet igår skulle jag va så hurtig och åka direkt ner till ego för att träna. tar bussen och när jag är 100 meter utanför ego så tänker jag..fan va dött det verkar va. Ställer mig framför dörren och vad står det inte...Jo dom stänger ju 20.00. hade jag helt glömmt bort. Å klockan var precis tio i. Fan va less jag blev. Kallt å jävligt var det!
Så de va bara att gå tillbaka till navet å vänta ett halvår på bussen. Sa jag att det var kallt? Sviiinkallt

Åkte sedan till Linnea för lite spelkväll. Jag, Linnea och jessica, Ben&jerrys, ploop, popcorn och ett wii med världens kuligaste snowboardspel. Kunde inte bli bättre. Efter några timmars spelande så blev det prat av gammla fotbollsminnen. De va mysigt :)

Nu ska jag iväg och jobba ;)

C I A O

Äntligen

ÄNTLIGEN ska man få jobba imorn :D 9-19 på frukten :P Inte där jag bruka va men ska bli kul med nå nytt.

Snart är det helg. Skööönt. Det betyder att man kanske kan hitta på nåt med dom man inte sett på en evighet. Hoppas vi kan hitta på nåt skoj. Sen blir det ju närmare måndag då robban kommer hem från liverpool och jag kanske tar mig en sväng ner till norrköping :D Gaaaah längtar så efter dig!!

Igår var jag ute i birsta med mamma hela dan. Fan va jag vill ha pengar. Så mycket jag vill ha. Efter birsta åkte jag ner på ego för ett träningspass.
Idag sov jag till 12 :P Heeelt slut i kroppen så vilan behövdes. Sen har jag inte gjort så mycket. Ska ner och träna snart. som vanligt.

C I A O

hit å dit..

Sååå, jaaahaa, seee där, va jag känner mig down idag. Kanske beror på vädret, vad vet jag. Var seeg i morse. Tog 20 år innan jag klev upp ur sängen. Är så van att bli väckt på mornarna^^ Så blev lite paff idag då jag märkt att ingen ringt å väckt mig :P

iaf... upp, äta frukost, vänta på att pappa kommer hem så att jag kan åka ut till ica å prata med hasse. Pappa kommer hem. vi äter korv. Åker till ica. Jag pratar med hasse. Jag skrämmer johanna så hon drättar på ändan! ^^ (HAHA de va kul)Tar bussen hem igen. Sitter här å är hungrig. Tar en blodapelsin. Tänker jag ska skriva i bloggen. Robban ringer (åååh sakna), pratar med han, lägger på. Och nu sitter jag här å väntar på att klockan ska slå 16.30 så jag kan åka och träna.
Idag blir det ett danceaerobics pass, sedan styrketräning där en kompis ska hjälpa mig att "göra rätt" på maskinerna eftersom jag tycker att jag bara tränar högersidan då jag tränar styrka :P aj aj aj inte bra!

Näää vilket depp man kunde känna nu då. Fy.

C I A O


Nostalgisk

Jaha då har ännu en dag paserat så där lagomt små segt. Blir nästan lite småtokig av att inte ha nåt att göra. Vill ha jobb. Vill ha nåt. Enda man ser fram emot på dagarna är träningen å x antal samtal från världens goaste person som jag saknar så jääääkla mycket! :) Snaart ses vi :D
Igår natt fick jag ett samtal. Blev förvånad. Va så oväntat. Förlåt om jag va tråkig eller så. Men va skönt att få prata med dig ska du veta. Även fast jag har vart så jävla arg på dig :P Det är svårt att som sagt stänga av dig från livet när du funnits med hela tiden nästan. Alla minnen man har så har du alltid funnits med på ett hörn. :)

jaa annars idag, förutom att träna :P, så har jag...få se..huuum..ätit lite nötter, kollat handboll, busat med katterna å bara tagit det lugnt. Pratat med robban såklart ^^ 

Imorn...träna. Vad annars :P 

C I A O 

Nån mer än jag som får flashbacks ;) Nostalgi av hög grad. Åhh vad jag tycker om den här låten!

Wiiiheey...parteeey...

...Meee miig

mmmm...min kväll har vart helt crazy. Kan inte skriva allt för jag vet att ni kommer bli så avis så jag besparar er det....ja menar vad är en helg i åre när man kan ha fest hemma...med sina rallystrumpor... 


inte ett dugg avis på er...

C I A O

Bajs



Nää det är inte sant! :P Va allt ska gå emot mig nudå. Nu har hasse åkt till london! Nånting säger mig att jag inte ska jobba på ica :P
I alla fall sitter jag här å försöker ta det lite lugnt. Lyssnar på lite skön musik. Halv 12 ska jag åka ner till stan och mamma för att sedan bege oss av till arbetsförmedlingen. Jaaa jag ska skriva in mig :P Moot min vilja! Haha närå men det tar emot. Har bara dåliga minnen sen förra gången jag skrev in mig. det sög. Eller min handledare söög.
Men jag har juh lovat. Så jag hoppas det går bättre den här gången.
Sen bär det av till ego för lite träning. Idag blir det styrka å löpning.  Gött!

Hoppas alla har det så tråkigt i fjälls....fiiiit#"!"3

C I A O

Avis?

Aj aj aj det vääärker i mina muskler. Så jävla skönt att man kommit igång med träningen igen. Idag blev det 30 min uppvärmning på bandet. sen ett aerobicspass med styrka. Mycket magträning var det. Bra bra. Efter det en 45 min powerwalk. Har insett att jag måste köpa nya träningsskor.
 Har skavsår på hälarna. riktigt stora också, å dom blödde :( 
MEEEN så har jag ju inga pengar för några nya så jag får forsätta att skava vidare på mina :P
 Vad gör man inte för att bli smärt å smal.....

Buhhu prata med linnea idag också. Hon är som sagt i åre å gottar sig. Åker i backen, partayar och badar bastu. Nej jag är inte avis inte. ELLER? Fyy fan asså. Och ikväll kommer grabbsen dit å det blir ännu roligare. Å imorn åker johanna till fjälls också. Nej jag är inte avis inte. ELLER? Å på lördag åker robban. Nej jag är inte avis inte. ELLER?
Kvaar sitter lilla jaaaaaag, fattig å hänger läpp.

Närå hoppas alla får det så roligt. Själv ska jag ha sjukt kul faktiskt. Tänker inte berätta för vill juh inte förstöra erat roliga menar jag. Ni lär juh bli sjukt avis när ni hör vad jag ska göra och önskat att ni aldrig åkt till fjälls......

C I  A O

Muppen Kaaaaai å jag :)



Det är tur att jag blev bra iaf, för robban ser ju ut som en påse skridskor! HAHA
Men vad gör det han är lite gooo iaf! ^^
hihi!

Heeeeeei kaai!

Haha varför är det här så jävla kul varje gång^^ Hahaha
Jag dööör! HAHA
Heeeeeei kai

Positiva britta


Jaa vad ska man säga om dagen? Känns som allt har gått emot en idag. Men jag är glad endå!^^
Jaaa Vardagen börja bli sig lik nu igen. Tråkigt.
Har tränat lite ikväll också. Blev lite styrketräning å lite löpning. Gött.
Imorn blir det också träning och jaaaa jag vet inte mer ja. Ååååh va tråkigt jag har det. Men jag är glad endå!
Längtar tills om typ 3 veckor eller kanske 4 veckor. Jaa nåt sånt. Vad vet jag. 
Nu ska jag göra nåt....själv...buuuhuu!
Men jag är glad endå :P

C I A O

Back

Heeeeeeeeei Kaaaaai!^^  Haha

Jaha då var man hemma då från Norrköping. Känns väl si sådär måste jag säga. Saknar dig redan robban. Så sjukt mycket.
Orkar inte skriva heller allt som har hänt :P lär ju bli nån sida lång sådär ^^ tar det muntligt med er som vill veta :p
Å jaa ullis haha DU får ett låångt mail av mig! ^^

Nää fan va less jag är nu.
Sug på er

C I A O

Staaana


Jaaa jag stannar till söndag :P Sen kommer jag hem! ^^ Kanske!

C I A O


Still in norrköping

Jaa jag lever :P Var ju tänkt att jag skulle komma hem söndag kväll men ja vad ska man säga. Jag trivs som fisken i vattnet här så det blidde några dagar till^^
Vet inte riktigt när jag åker hem. Va ju tänkt imorn på morgonen men som det ser ut nu så blir det kanske på fredag. Vad vet jag! Kanske blir på söndag också :P
Aja hänt en massa iaf. Tar väl det när jag är hemma å så för just nu så ska jag ner till strömmen för en promenad. Solen skiner, gräset är grönt och inte en vit fläck nånstans här :P Lite tråkigt endå! Fast rätt hääärligt! jag saknar sommaren!

Ullis! ^^ haha jag ska skicka ett mail till dig nu snart där du får veta allt! ;D haha!
Hoppas ni har det bra i oslo! Puss på er!

C I A O

iiihhh

Idag har jag vart på stan med mamma å kollat på googles å skipants. hitta inga fina tyvärr så det blev lite underklädes shopping istället.
Har just nu packat klart allt inför min lilla tripp imorn till herr prins i skinande rustning. :P Så jäkla spännande det kommer bli. Impulsivt. YES! haha YES YES YES MAN!

Ska bara skriva att jag har tänkt på det enda sen du ringde linnea å jag är så sjuuukt jävla avis på dig!!!!!! Å jag hoppas att du plockar bort alla godisbitar i ben&jerry glassen OCH i daimglassen, för det är ju godis å då har du brytit ditt löööööfte! haha ho ho hihi!

Nää imorn bär det av 08.33! iiiiiiiiiiih!

C I A O

Mi birtday

Min födelsedag var helt crazy igår. Natten till igår så hände nåt med min rygg. Typ kl 02.00 på natten så börja det helt plötsligt ömma som saaatan i revbenet på vänstra sidan av ryggen. det gjorde så jävla ont.  Och det blev bara värre å värre. Tillslut kunde jag nästan inte andas. Jag låg å chippa efter luft å varje gång jag tog ett andetag så högg det till.
Sprang in till mamma å pappa, dom bädda ner mig i sängen med filtar å värmekuddar å hela kittet.
Så hela min födelsedag igår bestod av att jag låg i sängen å skrek av smärta. ajajaj.
Men jag har vägrat åkt till doktorn:P Tänker attd et här går över.
Och idag är det lite bättre faktiskt. Kan iaf andas normalt.
De dom tror har hänt med mig är att:
1. Min lunga fastnat mellan revbenet.
X. Jag har Skrattat av ett revben eller fått en spricka. (hade ett skrattanfall i ca 1h. Å de är sant, jag kunde inte sluta skratta å jag bara skrek. helt sjukt.)
2. Sträckning i en muskel.

Så jaa de va min födelsedag igår :P

Sen plinga det på dörren också, heelt oväntat. Då har jag fått blomsterbud. En skitfin ros av R^^ Såååå romantiskt! :D 
aaa vann 50kr på en trisslott också.


C I A O

?

:( vad har hänt?
Sjukt besviken å ledsen blev jag :(  Sugig födelsedag


Minnen/framtiden hoppas jag


Ja I love it!

Årets första åk

Det vääääärker i hela kroppen! Men det är en bra värk.
Idag har jag å Linnea vart iväg till nolby och åkt lite i backen där. Phett kyl!
Perfekt väder var det idag också. Liiite kallt bara. Meeen fan va kul det var! Vi ska iväg imorn med! Och imorn ska det bli ännu bättre väder har jag för mig. Wiiie.
Får sån pepp på att åka till åre. Fan vad jag vill dit. Åka i backen på morgonen å sen på kvällen mysa framför den öppna spisen, basta å sen bär det av ut på lite skoj! Anus!

C I A O

Iiiiiiiih!!

Det här är helt sjukt! Jag har suttit å pratat i telefon sen kl 22.00 fram till nu. Det är 6 timmar!! å det känns som jag bara har pratat i ja en 45min. Det är det läängsta samtalet jag någonsin har pratat i telefon! Vi har pratat om allt mellan himmel å jord. Jag mår så bra :)  haha ett ljus i mörkret! Å jag som hatar att prata i telefon! aaaaa jag är så glad! :D
Tänk att en person kan få en att må så bra!
Som det känns nu så kommer allt ordna sig! :)
Godnatt allihopa!

C  I  A O


Ändring ja tack

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Går inge bra för sara nu! Känns som inget vill sig. också är man sjuk på det.
Igår låg jag i sängen typ hela dan. Snurvla, nös, mådde apa!
Sen som vanligt på kvällen så blir jag pigg. Kan inte sova. Så prata med R i telefon^^ haha klockan var 6.00 när vi sa hejdå. De va skoj. Tiden bara flög iväg.

Idag Mår jag lite bättre. men bara pyttelite bättre. Vet inte vad jag ska hitta på.
Hoppas man är frisk på måndag då man ska fixa sitt liv :P söka jobb, ringa s, kolla komvux å plugga upp matte C, börja söka högskola. Funderar på linköping. Vill så långt bort från den övre delen som möjligt så umeå har jag strykigt från min lista. Börja sova normalt måste jag göra också, Träna och äta normalt å inte som jag äter nu. Nu äter jag typ en gång om dan, ibland två.  Dåligt. Och radera lite saker från mitt liv som jag inser att jag inte behöver.
SÅ de va väl allt :P
Brukar aldrig kunna följa mina livsplaner jag gör, så får se hur det går den här gången^^

C I A O

RSS 2.0