ÄNTLIGEN!

image286






Sooooo loooooooong!
Nu drar jag å sniggles till viva el stockholmo!
ÄNTLIGEN!




Så omoget, såå kul

image285Haha idag har jag haft as kul! Jobbat å vart med Linnea! Sthlm närmar sig :D
Sen var vi till johanna å såg på hennes små nyfödda kattbebisar. 1 vecka är dom. Såååå söööta!

Dagen roligaste var juh iaf utanför tågstationen då linnea skrek högt att hon skulle bajsa på våra biljetter. (å nej vi va inte dom enda som va där)
Så omoget, såå kul! Kan inte bli roligare! ^^


Nu ska jag sova!

C I A O

Bildor

Den mysiga middagen i Lördags



Sen drog vi ner på krogen! wiiie!
Blev svartvitt tema^^



Vad har man gjort då som man inte skulle göra

Haha heeeeelt sjukt. Nu sitter man här kl hlav 4 på natten ^^ ja vad har man gjort då som man inte skulle göra. Jo man har vart ute på krogen å slage runt. VA! haha!

Jobbade ju idag till 5 sen ringer tokstollarna å fråga om man vill va med på middag ute på alnö. Självklart! mysig middag med brudarna det tackar man inte nej till ;) Haha as kul hade jag Och gooood mat! Kyckling med grillspett å potatis. Mumma. (Bilder kommer upp imorn. eller idag blire juh) 
Det var ju meningen att vi skulle ha en lugn kväll där men det ena ledde till det andra så jag, jill och ronja drog ner på krogen! Nyktra! haha. Hade supertrevligt endå! Var på stadshuset å vimmsa runt. Jill fick tyvärr inte klämma på hans armar men nästa gång ska du se att du får dig ett klämm, kanske två om du har tur ;P

Å plutti fattig som jag är så kunde jag inte skicka ett sms eller ringa vid tolvslaget. Gick inte. :( Fick ett sad moment där men du har säkert haft en kul kväll så det gör vääl inget. Ringa nu vågar jag inte heller, du blir nog arg. Aja GRATTIS nu är du 20 år :D:D:D
Å GRATTIS till lilla jillis som också fyllde 20 år idag!!! wiioo!

Nää dags för sängen eller vad säger ni? Måste bara få ut min inre kääännsla för en viss bulg! damn it! stop doing that! Jag blir arg, fast glad, ELLER? vaaah!!

Nä godnatt!

C I A O


tandborstbytarvecka

Jaha nu bär det av till ICA å tandborstbytarvecka med pepsodent! HUA! jag vill verkligen inte! gå runt  i en butik i 7 timmar å få folk att byta tandborstar. NEJ! Desutom denna fula låda som jag inte fattar varför jag ska ha på mig!!
Idioti. Varför just jag! jag som inte gillar sånt. Men man får bra betalt! behövs juh efter allt som hänt!

Aja, kom inte dit.

C I A O

Familjen

Trotts denna deprition har jag inte kunnat sluta dansa till denna underbara låt i solskenet!


Familjen - Det snurrar i min skalle

ge mig styrka

Snacka om deprimerande dag det har vart idag. Fast hääärligt väder! jag tog en promenad till jobbet, sen till birsta c å sen hem. Men ja som sagt deprimerande endå. Fattig, du ljuger rätt upp i ansiktet på mig (fattar inte varför), å ångest inför jobbet/jobben. snart måste jag välja. men vill ha båda. What to do?
Som tur va hade jag lite presentkort över så jag kunde shoppa lite :P Blev två tröjer!

Imorn vet jag inte vad som händer...ledig...skulle ju va med martin men vet inte om det blir av nurå. Ja.

Allt känns bajs. ge mig pengar så jag kan dra till Norge å leva livet med päran! haha hur var det nu? du, jag å katterna på en bräda i norge till gunget av promoe :P fatta inte mycket men låter bättre än sundsvall!
åhhh ge mig styrka..haha Måste kolla klippet på nicklas bäckström igen. Det gör mig alltid glad.

Näää Linneaaaaa ( söm för övrigt sitter å äter på sin otroligt goda äggmacka) nu är det bara 9 fjuniga dagar kvar sen drar vi från skiten ett tag. Gryyymt!
Men vaaaaaa kan man bli mer deprimerad än så här????
orka.

C A I O

Förbannad

Nuuuu är jag såååå jävla FÖRBANNAD! Jävla skit bank å jävla skit affärer. Ska byta bank så inn i helvete att jag ska. Nordea är skit. Skit skit skit. Klippa kortet ska jag göra också, aldrig  mer ska jag handla med kort!
deprimerad...

Schhhhh

schhhhh jag jagar ekorrar


AP tråkigt

Idag har jag haft AP tråkigt. Inte haft nånting att göra. Man blir tokig. Så ja då städade jag rummet. IGEN. Nu finns det inte en dammtuss kan jag lova. Se så golvet skiiiiner.

image270

C I A O


Give me a Cheap Monday

Give me a Cheap Monday

image269

Mariokart

Idag blev jag hemma, fortfarande sjuk. Men hatar att va de så jag hängde med linnea till birsta å Markt...Media (haha). Där köpte hon Mariokart. Grymt roligt spel. Haha å denna ratt :P Sedan åkte vi en sväng till jessica för att se på hennes marsvinsungar som hon fått. Helt oplanerat^^ För Dennis var en tjej :O
Skit söta små bollar, nästan så man vill ha en ^^

Måste träna snart å känner jag, vill inte va förkyld, Bläää!

10

Dagar kvar nu bara :D lutar lite åt att vi kanske ska dra på grönan, dom har uppet precis den helgen vi är där, fatta va gryyymt! Om vi inte är för bakis :P Å väd säger du linnea, hur blir det med magväskan?^^

C I A O


I'll Kill her



Bara för de så ska jag skriva ett inlägg nu

Bara för de så ska jag skriva ett inlägg nu :P

Självklart har man gått å blivit sjuk... suöööger. Tror det avgörande va när joel ville GÅ! Man kan gå närsomhellst men inte kl 5 på natten då man är full å vill hem å sova. 7084 minusgrader ute också. Nää skärpning, aldrig mer.
I fredags stack jag å Lione till Olearys! Kom lite tidigt men tur det för annars kanske jag aldrig hade kommit in! :P
Kul kul var det! Träffa även en blivande pappa :O Å Linnea prata med DJ Large ^^ haha! Å jag sa hej till timbuktu! :O Haha!
Och eftersom hon är så stolt nu så måste jag bara skriva att Linnea sa NEJ till fotografen på Olearys! Bra gjort Linnea! Nu får du en guldstjärna av mig å 3847262kr! Grattis :P

Gaaah vill inte vara sjuk. Missa massa jobb.

12

dagar kvar tills vi drar till STHLM iaf!! Kommer bli röj som aldrig förr, ja mena kolla in stället...





slår vad om 1000 spänn att vi kommer få det sjukt kul.

C I A O


18 fucking days kvar

Igår var jag hos Linneapea å planera inför våran tripp to the big city.
As Kul var det! haha blev först lite spel av raving rabbids.

Det sjukaste/roligaste/konstigaste/sötaste/ äckligaste/jobbigaste/klurigaste/ vad fan är det här för någåtigaste
jag någonsin spelat. Sjukt kul.

Sen startade självaste planering av el stockholmo. Haha vilken pers. Men tillslut fick vi tag på ett Vandrarhem som verkar awesome. Ligger i norrmalm (Och den ligger nära T-centralen så Linnea kan känna sig trygg). City lodge heter det. 3 Nätter ska vi spendera där. Tyvärr ingick inte bommullslakan i priset. hahaha!
Kommer ner på fredagen då det blir ut å supa med jill, ullis, lisa, ronja å eventuellt elkis. Lördagen blir det LOOPTROOP. Wehey! Söndagen bakisdag, måndag så ska vi spendera alla pengar vi äger på onödiga saker på alla onödiga affärer. You know it.

Idag har jag jobbat, jobbat å jobbat.
ELLE? eeeeeeeelleee? ;)

Å vet ni vad, det är bara 18 fucking days kvar tills vi drar. Slippa Sundsvall ett tag. Hallelujah!

C I A O


Personalfest å Primero

Inte ett dugg bakis är jag idag. Så jäkla skönt.
Igår vare ju Personalfest på Olearys Bowling. Hela 65 pers va där å ja va allmänt fulla ^^

Haha så jäkla kul det var att se cheferna fulla speciellt rickard som föreslog att vi skulle sätta upp en vägg i personalrummet fullt med kort som visar hur nakna alla var efter 12 slaget. Haha whaaatt?? ^^

 

" Ja det lär väl bara va du på dom korten då rickard"  "Ja,Lätt"

 

Sen bowla vi ju också såklart. Jag var med Hasse å sara. Vi blev bästa laget å hade en snittpoäng på typ 260 eller vad det var. Men det var bara för hasse va bowlingproffs^^ Han strika alla förutom typ 5 kast. Själv gjorde jag 6 :D

Nä sen kom marcus å hällsa på ^^ As packad haha! Kanske lite onödigt att du kom eftersom vi gick precis efter :P
Vi drog till primero där jill å co. va! Så jävla bra kväll asså! Mycket folk ute, kul, lagom fylla hela kvällen. Ja, kunde inte bli bättre tro ja.

Nu ska jag städa,sem ska jag väl hitta på nåt. Typ träna kanske.

C I A O

fyll

Näääee e är madn fyull så ärman!

Tkjo hej!


The new Me

image264image265

Japp Jag har klippt mig :O
Helt oväntat. Fick en atack i söndags å åkte iväg :P Ångra lite men mitt hår va så jävla risigt så inte klokt.
Å nu är det kort...Nästan för kort.
aja det växer^^


Hela jävla veckan på en å samma gång

Ja men äntligen kan man blogga :P Abstinens!!

Hänt sjukt mkt sen ja onsdan förra veckan då jag å linnea beslöt oss för att stå utanför ikea på torsdagsmorgonen för att va en av dom 100 första att gå in på Birtsa C då dom hade premiär. Få 250kr att shoppa för :p
Aja kvällen innan va vi hos linnea. Jag skulle sova där så vi kunde ge oss av tidigt på morgonen. Blev en frossa framför tv:n. Men ingen godisfrossa om ni trodde det. nej nej. Jag ville ha sill å pärer^^ Å de blev det. Vi gjorde värsta midsommarbordet:P Skit mysigt var det.


Nästa dag gick vi upp kl 5 för linnea ville va i tid. Det skulle juh va så mkt folk där så bäst att vara i tid tyckte hon ^^ haha. Invigningen började kl 10.00 för övrikt ^^ Så runt halv 6 var vi där. Å ja Bilden talar för sig själv tror jag.

En bil med fyra fjortisar ^^ + Jag å linnea.

Men men vi underhöll oss med det ena å det andra. Tur att vi hade bilen annars hade vi frysit iihjäääl.


Bah orka skriva mer om denna dag... :P Så jävla mycket som hände!
Men babbsan var där, det va juh höjdpunkten på morgon kan jag säga^^

Ja men vi kom in bland dom 1000 första å fick 250kr att handla för. En hållhake dock, som jag inte orka förklara :P

Fredagen blev jobb å sen vare juh lokalfest i bosvedjan^^ As kul. Bubbelpool å ångbastu. Riktigt najs! Mellan där så åkte vi ner på Olearys å det va juh köng som vanligt! Fan det roligaste stället i hela stan ( ja stadshuset är grymt kul det med)

Lördagen var jag hemma med min syrra. Vi va själva så vi hade lite gott framför Tv:n. Faktiskt riktigt trevligt.

söndagen sov jag riktigt läänge. Sen for jag iväg på ikea där jag, jaa va ska man säga, inte kunda hålla i pengarna riktigt. På kvällen for jag ut å åkte bil med linnea. As kul! ^^ Jag fick även övningsköra :O Runt runt på gärde. Haha å backa gjorde jag också. Sen for vi till jessica där allt folkt va ^^ Satt där en stund å sedan bestämmde vi oss för att åka ner å käka på max ^^ Hua!

I går så Jobba jag hela långa dan. från 7.00 till 16.00. Kvällen skulle jag å linnea på danspass på friskis. Tyvärr var det inställt å det var ett medel pass med disco feeling. Haha as kul^^

Idag var jag upp 4.00 för börja jobba 6.00. Så jääävla jobbigt. Gaah. Sen efter jobbet åkte jag å linnea med lilla Myra till sidsjön där vi mata anker^^. Även att vi fick djupfryst bröd som aldrig tina. Vi skulle juh igentligen gå runt men vi blev fast på bänken där:P haha
Å nu ska vi snart iväg å träna.

Hela jävla veckan på en å samma gång.

C I A O


RSS 2.0