Lediga lördag

Idag är jag ledig från jobb! :) Väntar på att älskling slutar så ska vi ner och träna. Sen ska vi ta en sväng på augustifesten. Titta på marknaden, gå igenom tivolit och sen ikväll kanske det blir ett glas vin eller två i nåt öltält! :)

Idag får jag också unna mig nåt riktigt gott. En glass kanske? jag som var så sugen på en mjukglass...eller varför inte lite naturgodis och en bra film? :D


C I A O

Fredag

Nu är det fredag igen! Jag har precis tagit mig en dusch efter en timmas träning på gymmet. 20 min crosstraining och sen 35 min löpning. Nu ska jag bara få i mig lite lunch och sen trampa iväg till jobbet. 14-21 jobbar fröken idag.
Sen hörrni har jag ledigt. :) En dag. :)

Tänkte passa på att tippsa om en sida som jag tycker om. Vet inte om jag kanske har gjort det förut men Matdagboken.se är världens bästa matdagbok. Om man har orken att sätta sig ner varje kväll vid datorn och skriva ner allt man stoppat i sig vill säga. Men för mig funkar det helt utmärkt och jag har precis kommit igång med den igen. Den omvandlar allt till kalorier och du ser exakt vad det är du stoppat i dig. Hur mycket % i protein, fett och kolhydrater din daglika kost består av och ser du en negativ trend (för mycket kolhydrater och socker kanske) så kan du lätt gå in och kolla vad det beror på och kanske skära ner på kolhydrterna. De flesta livsmedel finns i databasen och skulle inte just din vara finnas med så kan man lätt lägga till den. Superbra!
Man kan även lägga till träningspass som omvandlas till kalorier och som dras bort. Sen finns det en massa recept, bloggar och annat folk som man kan följa och få tipps ifrån.


Litet roligt tips bara! :)

C I A O

Torsdag

Godmorgon.
Det regnar ute och jag ska cyckla till jobbet. Inte så där jättemotiverande måste jag säga. Börjar inte förens 14 idag så det kanske har slutat tills dess. Jobbar till 22.25...inte heller så där jätte motiverande men det är bara att hålla ut. resten av veckan jobbar jag kväll! Kul! Nu när et är augustifest och allt. Ledig på lördag dock.

Igår var det min ledig dag. Vi var ner och gymmade, tvättade och på  kvällen var vi och såg IFK-Väsby. Fick äntligen tag på biljetter till logen. Så innan fick vi äta mat. Jättegott. Och i pausevilan fick vi efterätt i form av världens godaste kladdkaka. Jag unnade mig en. Sjukt god var den.

Nu har det gått lite mer än två veckor sen vi beställde våran soffa! högs sex veckor kvar innan vi får den :P
Det här med att vänta är inte riktigt min grej. Tar ju sån himla tid tycker jag.
Men men den som väntar på något gott... :P


C I A O

Montana


Bild: montana.dk

Ja nu har jag hittat mig en förälskelse i möbelväg igen. :P Vill ha vill ha vill ha. Danska företaget Montana har hyllmoduler som man kan fixa och trixa med själv för att få till sin allra egen konstruktion. Och det är just det jag vill göra! Jag är helt såld på att sätta upp boxar på väggen i någon trevlig form och färg som både blir snyggt och agerar som förvaring för böcker, ramar och andra roligheter. Blev inspirerad då jag läste "Vårt nya hem" igår och såg denna form fast i grönt. jag själv har gjort denna fast i olika vita nyanser:


Skitsnyggt att ha på en stor vit vägg. En "låda" med standard färg går på 1600:- ungefär. Vill man ha en speciell färg får man lägga till några hundralappar. Blir ingen billig resa i längden för mig som vill ha 12 "lådor" :P Kanske i julklapp? ^^

Tisdag

Nu är det tisdagsmys, shallalla...tjoho imorn är jag ledig. Älskling med. Vilken tajming, ellerhur?. Blir till att tvätta på förmiddagen och sen ner på gymmet.
Augustifesten drar igång här i norrköping imorgon också och eftersom jag satt för mig själv förra året och missade den....så vill jag va med i år! :) i alla fall gå runt å titta lite och se om det är några bra artister. kanske åka lite tivolikarusell eller be christoffer vinna en nallebjörn till mig! ^^  Den håller väl på hela veckan ut så nåt skojsigt ska man väl kunna hinna med. :)

C I A O

hemma från jobb

Äntligen hemma från jobbet!! Jag känner mig så himla dukig som har börjat cykla varje dag till och från! Så nu är jag väl värd att få krypa ner i sängen och läsa min nya tidning eller mina nya tidningar rättare sagt. Men innan det måste jag bara göra matlåda till mig och älskling imorn, sen duscha och SEN krypa ner!



C I A O

Måndag

Ny vecka. Tiden går så sjukt fort.
Har avklarat helgens jobb och längtar tills på onsdag då jag är ledig. Så som sagt helgen har vart lugn. Var en snabbis på maries kräfftskiva i lördags men blev en tidig hemgång för jagg började kl 7 nästa dag och var så sjukt trött. Annars har jag och älskling tittat film. The last song, clash of the titans och Shes out of my league.

Idag jobbar jag 13-19 och innan det ska jag försöka hinna med en sväng på gymmet.

C I A O

Stress

Hej på er. Jag är sjukt stressad. Fast jag har nog ingen anledning att vara det faktiskt. Men svetten rinner, grädde har stängts på väggarna, ord har kommit ur min mun som kanske borde ha stannat kvar. Men nu så är allt är klart...

Baka en cheescake....check
Fixa cyckeldäck.....check (var iof inte jag som fixa det utan christoffers pappa, mycket tacksam)
Diska......check
Städat undan lite...check

Och allt detta på nån fjuttig timme ellet två!

Nu ska det bara duschas, sen ska jag krypa ner i sängen och se på the last song medans jag väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. upp kl 05.00 imorn också för att åka till mitt underbara jobb! :P aaa ska bli kul.
Jobbar 7 - 16 sen hem fort som attans, duscha och sen iväg till marie som har en kräfftskiva för 20 pers i sin lilla tvåa. Haha ska bli kul att se hur vi alla ska få plats. ^^

Men så länge Godnatt på er mina kära!

C I A O

Fredag

Idag jobbar en annan 9.30 - 19.45

C I A O

Ruter och ränder

Dagens vill ha är rutiga/randiga bäddset.
Så himla fint och skulle passa bra i våran säng.

Bild: Elle Interiör


Torsdag

Godmorgon mina solstrålar!

Ännu en ledig dag idag. Det är rensning av garderob och träning samt tvättning som står på mitt schema. Måste lämna igen filmen som vi hyrde igår också.
Ägnade ca 20min nyss för att slå ihjäl en geting. Sjukt många missar blev det. uffa. Vi har säkert fått in ett 20-tal getingar i sommar. Nä nu ska jag börja rensa garderoben och se om det gör någon nytta.



C I A O

Natti

Godnatt folket. Har vart en bra kväll ikväll. Marie å marcus var här och såg fotboll och det blev taccos. Sen efter att dom åkt hem så blev det filmmys. Vi hyrde Farsan. Helt okej film. den var inte som jag trodde men helt okej.

Nåt som inte blev okej är mina tekakor jag bakade....har en hel bunke deg kvar som jag inte vet vad jag ska göra med. Baka ut till torra tekakor eller bara slänga skiten...Min vision var tekakor som jag fick när jag var liten då vi var hos en kompis mormor...dom var riktigt goda. Vi fick alltid sådana på morgonen som hon värmde i mikron som smöret smälte på....suck. Jag får väl leta vidare...var inte rätt recept :P

C I A O

Panda flyr

Haha så sött!



Lamino och lammskin



Jag är helt föälskad i denna lamino stol och skulle inte tacka nej till en sådan. Stol med pall går loss på ca 13 000:- vilket känns som jag kanske inte riktigt har råd med nu då vi lagt 22 000:- på soffa m. tillbehör.
Men endåååå...vill ha vill ha vill ha. Fast christoffer tycker inte direkt att det är någon höjdare. Han är inget fan av denna stol...men jag ska nog lyckas övertala han i framtiden ;)

Annars så är jag väldigt inne på att skaffa lammskin att lägga i soffan eller på stol, så det blir nog mitt nästa inköp. Mysigt nu mot hösten och vintern att kura ner sig i. Priserna varierar stort mellan 399-1500 :- men så är kvaliten inte densamma på alla heller. Så frågan är vad som blir bäst i längden. Men så länge får jag njuta av några inspirerande bilder tills nästa lön kommer ;)



aaaa Onsdag

Då har man gjort någonting av denna dag också. trevligt!
Vakna 10...blev lite sovmorgon :) Åt frukost sen ner till gymmet vid 12. Hem, duscha sen gick jag och Christoffer bort till hagebycentrum där vi tog oss en lunch. Blev skink och ädelostpaj med sallad. aa gott!
sen handla vi lite till taccos ikväll då våra kära vänner kommer förbi vid 8 för att titta fotboll och umgås. aaa trevligt!

Älskling har åkt iväg för att se hästen nu och då passar jag på att göra mig fullkorns tekakor, laktosfria såklart :) aaaa duktigt!

C I A O

Ny lampa

Äntligen har vi fått upp lampan i köket som vi fick av päronen mina. Passar som en smäck! Hänger dock lite snett, inte riktigt över bordet. Vi måste borra en ny krok...nu väntar jag bara tills vi får upp den andra lampan i hallen. Börjar bli rätt så mörkt på kvällarna.


Laktosintolerant

Här sitter jag och äter middag för en. Det blev en kycklingfile med sallad och en macka utan smör på...jag är laktosintolerant har vi kommit fram till. Så bort med all mjölkprodukt å hej till lalktosfri mejeriprodukt. Svårt att komma in i rutin. Så som att inhandla smör. Mjölk har jag lyckats komma ihåg. men allt annat. grädde får jag inte heller äta...kul...måste man tänka på det då man ska laga mat med sås...

Annars sitter jag och längtar tills våran soffa kommer...ååh det är 7 veckor och 4 dagar kvar som mest....tiden går sååå sakta! På tal om sakta..Christoffer slutar inte förens 22.00 ikväll så han är väl hemma runt 23.00. Vad ska jag hitta på?

Såg nu att det finns ett test man kan köpa på apoteket och skicka iväg för analys så får man veta om man är laktosintolerant eller inte. Måste göras!

C I A O

Tisdag

Jag skulle igentligen ha varit ledig idag men dom är så snälla på maxi så jag får jobba 12-16 :P

Så nu sitter jag och äter lite frukost. Ska väcka älsklingen vid 9 och sen vid 10 så ska vi ner till gymmet.

Vi har lyckats komma igång med träningen igen. Men vi får se hur det håller i sig. Alltid efter två veckor trappas det ner och dör ut :p Jobbet kommer i vägen å allt annat. Men nu ska jag ge mig fan på att träna. Mitt mål är fram till jul.
Ska skaffa mig ett kort på friskis också så jag kan gå på pass. Så när jag ska gymma eller spinna går jag med älskling till nordic, och när jag vill gå på nåt pass går jag till friskis!

C I A O

Vill ha..

...denna lampa från Em möbler.


Im back

Nu ska jag ta tag i det här igen :P Nu när semestern är slut och jobb börjar, nätterna blir allt mörkare och tid finns över.
Min semester har vart helt fantastiskt bra :) Först Liseberg å sen hem till sundsvall, massa midagsbjudningar och massa massa god mat, vin och trevliga pratstunder. Och mest av allt att jag har fått spendera denna tid med han jag älskar mest av allt i hela världen! Jag älskar dig så himla mycket Christoffer! Du och jag för all framtid, i all evighet! :)

Så till den glaada nyheten! Vi Har köpt soffa, soffbort och matta på mio! :D Så snart bli vårat hem så himla mycket mysigare. Riktigt mysigt nu men en soffa är pricken över i:et kan man säga. Inte någon dålig soffa heller. hela 4m bred och en divan och en schäslong med öppet avslut...kan det bli bättre? :)

Imorn är det jobb 11-19. Sen hem och mysa med älsklingen!

C I A O



Soffa i exakt samma utförande fast i ett annat tyg. Vi ska ha ljust grått.

Vitt soffbord.

Grå matta.



Seglaren



Nya favvolåten!


RSS 2.0