Hejdå Sundsvall

 

Okej om cirkus en halvtimma åker jag mot norrköping. Buss till gävle sen tåg raka vägen fram. :)
Jag har packat packat och packat. Igår fick jag panik då jag insåg att jag inte skulle få med mig mina två resväskor + dyligt. Jag orkade inte bära. Det var för mycket. Så 23.00 fick jag riva upp väskorna och börja sortera bort kläder. Tillslut lyckades jag banta ner till en resväska + en ryggsäck + dyligt. Det borde funka.

Shitt nu flyttar jag. Ska bli så härligt! Och som jag saknar min älskling!!

C I A O


sommar sommar sommar!

Jag hoppas det blir sånt här väder hela sommaren. Det är väl en 20 grader ute nu. I skuggan är det iaf 16. Helt underbart! Å jag packar :P nähä!
Hann inte allt igår som jag trodde jag skulle göra! måste få det klaaart! Känns som att imorn kommer man inte va så pigg på att packa. :P Måste hinna göra klart min och linneas video också. Annars får jag inte följa med ut ikväll heller...helt seriöst ^^

Men lite annat har jag väl hunnit med idag förutom att packa. 10.40 var jag på ego. Affropowerdace i en timma sen blev det löpning i 30min. Hurtig man kan va på en lördagsförmiddag då. Var det kanske sissta träningpasset någonsin på ego för mig? :O *snyfft* I norrköping sluter jag mig till nautilus, NAUTILUS!!! Står på deras hemsida: 

"NAUTILUSMETODEN
- träning som ger resultat
!"

Hoppas det stämmer då!
 
Sen tog jag mig en sväng på stan. Suckta efter en glass men orkade inte stå i den sjukt långa kön till "glassluckan". Godaste glassen i stan på sommaren. Kändes lite dumt att gå runt och äta glass för sig själv också :P
Har sushibaren öppet imorn btw? Fatta va gott med bakissushi. gaaah!

Nä göra klart filmen maybeee så det blir nån utgång för mig ikväll!

C I A O

Skärgården


Önska att jag befann mig på en skärgård nu. På en klippa. Varmt å sommrigt. Varmt i vattnet. En öl i handen. Snurra en av robbans små lockar runt fingret. Snossa i hans hår. Se på solen som går ner över horisonten. aaaaaah va härligt det vore. Den dan kommer snart hoppas jag ;)

Imorse försov jag mig. Väcktes av mamma som undra vart jag höll hus :P Hade bestämt att jag skulle träffa henne på stan vid 11 tiden. hon ringde å väckte mig halv 12.
Men jag skynda mig som en collibri (as snabba är dom) och for ner på stan. Grymt härligt väder är det ute. Idag igen. Varmt och solen skiner.

Men nu är jag hemma och bara suckar och kollar ut mot solen. Jag måste packa klart det sissta så jag slipper oroa mig för det imorn då de är feest. gött.

Nä här kan man inte sitta och slöa dags att börja arbeta och packa ner kläder.

C I A O

Thank god for sushi!

Vilket väder det har varit idag :D Inte ett moln så långt ögat kan nå!

Kl 12 kom Linnea och hämta mig. Vi for ner på stan för att ta en efterlängtad sushi lunch. Å jag njöööt av varenda liten tugga. Det är så sjukt gott. Ska prova göra egen sushi nån dag. Liten rulle här liten rulle däääär, lita lax å lite ris å PAW en bit sushi! wooohoo Vilket påminner mig om att jag vill ha receptet ni avände linnea. GE MIG!

Efter lunchen så gjorde vi lite ärenden på stan. Lååååååånga ärenden. Allt tog tid. Banken, intersport, glasskön.....lååång väntan. Men vad gör det om 100 år. Efter stan åkte vi Och hämta ut linneas eltandborste som hon har blivit övertygad om att hon behöver. :P

Jag måste säga att linnea är nog den prylgalnaste och "jag kan inte hålla i mina pengar" person som finns. Massa onödigt ska inhandlas om det finns lite korvören kvar :P Haha så kul. Efter att vi hämtat eltandborsten åkte vi ut till en jättefin plats i petersvik och bara chillar. Då piper det till i hennes mobil. "Du har ett paket att hämta ut" ETT TILL!!! Va är det frågan om här. En ryggsäck. En ryggsäck!! VAD SKA DU MED DEN TILL LINNEA ^^ haha den var snygg eller hur var det nu ^^ Inte nog med det så väntar hon på ett paket från junkyard. NÄÄHÄ! ^^ Haha Jag säger då det!

Imorn är det träning och sissta rycket i att packa allt.



C I A O


Jag säger pass

Här hammras det. Å spikas. Jag har ont i huvet. Sovit mindre än 2timmar i natt. Klev upp 7 i morse. Tack gode gud att det är sissta dan fönstermännen är här.
halv 11 ska jag vara nere vid stan och på banken. Sen har jag bokat pass 11.45
Jag slår på stort idag. det är medlemsdag på ego. Så jag har bokat ett till pass klockan 19.00. Consciousmove heter det. Nåt nytt man får testa på. Har för mig att det var nån blandning mellan yoga och aerobics. Kan bli spännande.

Till helgen blir det utgång iaf :D wiie e e e e!

C I A O

håpp


Skulle skriva men tappa helt lusten för det.

Två bilder istället

                             
Jag innan jag tappa lusten helt.              Den kom på posten idag :D

C I A O



En låt också...För att komma på bättre tankar. Fest till helgen elle?


Kattvakt



Tur att solen inte skiner lika fint som igår. Eller att jag bor i miami.
(åååh miami! Hoppas vi drar dit till vintern!)
Jag är kattvakt. Idag ska dom byta fönster i våran lägenhet. Fast bara på södersidan (tror jag det blir) på lägenheten Så mitt rum blir alltså inte bytt som ligger mot norr. Perfekt tänkte mamma och pappa. Då kan jag ta hand om katterna. In med mat å vatten å skitlåda i mitt rum + 2 katter. En stor jävel (fast otroligt söt) som tar mycket plats och en liten, busig och just nu väldigt jobbig för hon är brunstig, eller vad säger man? Iaf vill hon ha kattkarlar att mysa med så hon ålar, skriker å har sig. Allt detta ska jag packa in i mitt lilla rum. Där det redan är rätt mycket saker och inkluderar 3stora flyttkartonger som står tvärs över det lilla golvutrymme jag har. Och inte nog med det. Jag måste hålla mig här inne också.  Jag bllir fast hela dan. Dom skulle vara här 08.00 och börja byta men inga fönsterbytare har kommit än. Suck!

Om jag nu inte skulle ha blivit instängd här så skulle Min dag har sett ut som så: Ner på stan..träna...basta...sola...ta en promenad hem, vara ute i friska luften.......Men nää.
Men varför klagar jag igentligen? Får väl köra lite hemmaträning. Eller träna ikväll. Att vara ute i friska luften blir bara kallt å jävligt idag. Kan lära känna mina katter in på djupet. Vi kan binda ett starkare band. Jag kan kanske äntligen bli klar med nerpackande av saker från hyllor och lådor.
Nämen låter ju rätt bra endå faktiskt. Inte så att jag inte får nåt gjort menar jag.

Ja men hoppas eran dag ser lite, fast bara lite, bättre ut än min!

C I A O


Godmorning

 
Godmorning Yal!

Vakna på ett strålande humör idag. Tittar ut. Och  solen skiner! Så häääärligt! Fast ser lite kallt ut endå.

Planerna för idag lyder som så:

 Åka ner till banken. Måste skaffa nytt legg eftersom jag slarvat bort mitt. *vissel vissel* Inte förvånade va? :P

 12.00 Tränaing på ego. Bodyclassic pass.

 Solaaaaaa!

 På kvällssidan blir det väl mer röjning i bokhyllan. Allt ska bort!




Sen får vi se om det händer nå mer skoj. Ballar av stål får man juinte missa ikväll.

C I A O


Söndag

SOL!



Shitt va härligt det är med solsken :D Man blir så glad av det. Har legat på balkongen nu på förmidagen. Fast fått gått undan flera gånger då det hettat till och jag innte haft nåt solskydd. Inte bra! Sen har jag hunnit med att gå igenom några lådor i bokhyllan. :P Hitta massa gammla brev från då man gick i 4an, 5an, 6an^^

"Hey sara jag tycker du är snäll, tycker du jag är snäll?" 

Haha alltid. Så söt man var när man var liten :P
Sen har vi ju kärleksbrev.^^

"Får jag chans på dig?" kryssa       JA___      NEJ___

Sånt kan man ju inte slänga :P Så det har fått följa med ner i en låda. :P
Efter städningen blev det, som alltid, brottom. Bokat pass 17.35 så det var bara att packa sin väska och åka ner och träna. Blev ett Body low pass och sen 30min på springbandet. Ska ta tag i träningen igen så man blir lite slankare till sommaren iaf ;)
Missat allt roligt på tvn också. Så tur att det finns webbTV. Ska ta och göra mig klar sen blir det till att krypa ner i sängen och kolla på allt man missat.

C I A O


Lördagkväll

Jag är helt slut, matt i kroppen å jag vet inte varför.
Men min lördagkväll har bestått i av att sitta på tradera och buda på I.D bare mineral smink :P
Har budat på flera nu men inte fått nån :p Jävla skit också. Har två kvar att buda på för idag sen får jag vänta tills imorn. Budgivningen slutar om ca 19min. Håll tummarna för mig!!!



Yeees Jag fick den!! haha
I.D Bare mineral foundation nu blev du äntligen min... wiiihoo!

Klartt

Nu har jag äntligen städat klart mitt skrivbord. Helt tomt! Bara Garderoben, bokhyllan och lådorna under sängen kvar :P
Lite småroligt endå att gå igenom allt man slängt ner i lådorna under åren. Massa minnen^^ Man vill inte slänga men vissa saker måste ju bort.
Ja menar hur gammalt är inte det här då?

Ramsan som jag, jessi och malin låg och knåpa ihop hemma hos malin tror jag det var. Flera flera år sen. Sent på natten. hihi
Sen våran vildmarksweekend som vi hade i beckys stuga. 4 år sen var det. :)



Och det här kommer jag nog aldrig slänga. :P Gamla skrotiga burköppnargrejer tänker ni. Ja kanske det, men tänk att de där skrotet kan betyda så mycket för en :P Så de kan jag bara inte slänga. 7 år gammal måste den vara. Nåt sånt. :)

C I A O


Städ å sortering



Sitter här å lyssnar på A camp och ska strax börja sortera massa papper i alla mina lådor. Vad ska sparas vad ska slängas. Ska nåt sparas över huvud taget?
För om en vecka flyttar jag. Då är det bye bye sundsvall och hej hej norrköping. Till veckan blir det att städa ut rummet och packa ner allt nödvändigt som får följa med. Blir rätt lite som får följa med har jag insett. Inte mycket jag vill ha med.

Igår var vi på bio och såg "the boat that rocked" Och den filmen dident rock. Den  var inte värd pengarna men musiken var bra. Tur de :P
Annars så har veckan som varit bara varit lugn. Varit på stan å birsta. Shoppat lite. Köpte en fin levis tröja åt robban. Och själv fick jag ett par fina sneaky steve skor av han :D Tack älskling!!
Nä börja sortera kanske.

C I A O

liv

Här ligger jag! lilla jag! haha
 Skönt att varva ner. veta att man kan sova ut länge imorn. Har jobbat hela veckan i detta påsk kaos! Vart kul för det har funnits så mycket att göra. Känns ibland som man bara är 3 timmar på jobbet. Tiden bara flyger iväg.
Nu är det bara 3 veckor kvar sen flyttar jag! :D Spännande
Och för er som inte vet så har jag kommit ett bra steg med mig själv. Har äntligen gjort nåt som jag vet många ville att jag skulle göra. Så skönt att äntligen ta tag i det.

Imorn kommer robban hit igen :D wiiie min lilla älskling! Ska vara här i en vecka.
Blir nog utgång på lördag också.
Påskmys
Vad händer mer för mig i mitt lilla liv? Inte så bra på att uppdatera ser jag. aja

Jag som ville att tore skulle va kvar i den japanska tv-showen ju. Haha han e rolig han!
Nä nu blir det Te och en film!

C I A O

mimmimmiiiiiii

hällö!
Jag funderar lite här. Vad ska jag hitta på? robban är på kasinot och spelar poker i nån turnering. Hoppa det går bra! jag håller tummarna. Men vad ska lilla jaaaaag hitta på? Har jobbat idag. 7-12. De va sköönt. men nurå?

Sitter och tittar på bilder på miami! Vill åka dit. Tänker på det 10 gånger om dan...minst...Jag å robban planerar på att åka dit till vintern kanske. Om det vill sig. Eller nästa år vem vet. Men dit ska vi tycker jag. Han har nån inom släkten som har sommarhus där, i det finaste kvarteret, rika :P Inte illa. Så har vi tur får vi åka dit och bo där nån vecka eller två. Gå på disneyland, seaworld, se en NHL match. Kommer bli riktigt najs du om vi far. Gäller bara att jag lyckas spara ihop lite pengar :P

Nä nu ska jag hitta på nåt, hörs

C I A O

kvack

Måndag: Var först och träna. Sen på eftermidagen kom Linnea och hämta mig och robban och vi drog ner till olearys för att spela lite biljard. Till vår fasa hade dom plockat bort biljarden!! Så vi slog till på en bowlingbana istället. Hehe tänkte, iaf jag...detta blir en lätt match. Brukar ju va rätt duktig endå. Visst robban har spelat i elitserien bla bla bla men nu har han ju gips upp till knät...kan väl inte vara så svårt. Men oj oj oj vad jag hade fel :P
Vi får skämmas linnea! JAg får skämmas, jag kom sisst :P Robban vann trotts hans handikapp. De va roligt. Sen bjöds set på mat hemma hos mig. Asgott.

            
Älskling i sin fina tröja ;)          Linnea missar ;) HAHA

Tisdag: Ja vad hände här då? Gjorde inte så mycket på hela dan. Tog det lugnt. Spela lite Xbox. Fick tillbaka 6lax på skatten!! beeehöööövs!! Sen på kvällen åkte vi och kolla på basketmatch. Sundsvall - norrköping ;)  Mamma kom över två biljetter på jobbet och då blev robban glad!
Sundsvall vann! wiiihoo!

Onsdag (idag): Liten slappdag idag också. Endå gången vi var ut var när vi åkte och handla mat. Robban bjöd på middag idag. Mycket gott var det. fläskfilé i sås å pasta å ja mumma mumma mumma! Nu ska vi lägga oss och se på wipeput och ballar av ståål.

C I A O

RSS 2.0