Testar att mobilblogga!

dsc00122 (MMS)

Testar att mobilblogga!


Till pappa

Pappa här har du ritningen som jag lovade att jag skulle göra :P
Har du några frågor så får du ringa lilla mig! :)

(Klicka på bilden)


Personlig träning

Lite nervös nu. Kl 9.00 ska jag infinna mig på gymmet för att träffa en Personlig tränare. Vad ska jag ställa för frågor? Vad vill jag veta? vad ska han hjälpa mig med? Har inte kommit på nåt än!!!

Önska mig lycka till!

C I A O

Mina bäbisar

Har skaffat mig små bäbisar :) Vattnar och pratar med dom nästan v arje dag. Å se så stora dom börjar bli :)



1. gräslök
2,3. So
ckerärtor

Hej igen

Har inte besökt min blogg på veckor känns det som. Har helt enkelt inte haft någon lust :) Men nu känner jag lite power igen. Har inte hänt så mycket sedan vi kom hem från London. Har jobbat lite. Förra helgen var det lite fest hos Marie. Innan det Lite sexparty för oss tjejer där Malin kom och visa oss olika grejer. det var leksaker, cremer, piller å andra små roligheter så det var jättekul. :)

Denna vecka har jag börjat på mitt nya gym också. Nordicclub. Ett litet och bra gym som ligger på "huvudgatan" mitt inne i stan. Ett extra plus är ju att min älskling också går dit :) Kan vi peppa varandra då man har en omotiverad dag. Suuuuper!

Så i måndags körde jag: Ben rumpa och mage
Igår var det vila
idag: Bröst, axlar och triceps
Imorn: Träning med en pt på gymmet.
Fredag: rygg, underarmar och biceps
Helgen är det vila som gäller :)
och såklart 20min löpning före gymmning.

Och nu i helgen kommer ullis å hälsar på! Ska bli så himla kul! :D Kan knappt vänta! Hon kommer antingen på tordag eller fredag och stannar tills på söndag! :D WIIIE!

C I A O

Mina köp In London







1. Klänning från miss nånting :P 2. Tunika från Topshop 3. Parfymer från stansted flyplats 4. Väska från river island 5. Victoria Secrets läppglans...älska! 6. Gulliga trosor och en bunt med sockar. 7. Två skärp 8. Hjärtstrumpebyxor från topshop 9 och 10. Ett par converse. Trodde aldrig att jag skulle äga ett par sådana. Har inte riktigt vart min typ av sko. Men dom här låga älskar jag 11. Ett par klackeskor och gele inlägg 12. 3 tony&guy produkter för 100 spänn. sjukt! 13. tre solisar. 10kr styck. Taget 14. ett armband 15. Detta har blivit min favvo. Det är en brun utan sol prudukt där man ser hur brun man blir direkt. Inga linjer eller ojämnheter och det går bort direkt i duschen. Jag har blivit besatt. Tror inte att dessa tre tuber kommer räcka länge!

C I A O

Hemma igen

Kom hem i måndags från London. Planet landa på svensk mark kl halv 5 å vi tassa ut lite små bittra över att vara hemma igen. För vi har haft en sån underbar helg. God mat och shopping, fint väder och bott som en kung. Nu ska jag städa lite i lägenheten sen göra lite mat å en god melon/jordgubb sallad till älskling då han kommer hem i eftermiddag. Killarna har fått vara där i två hela dagar till! (avis^^) Men som jag saknat min älskling! Ska bli så skönt att få krama om honom ikväll!
Bilder å sånt lägger jag upp lite senare! :)

C I A O

Nu drar vi till LOndon!

oooooooh om en timme bär det av mot flygplatsen. :D Börja pirra lite i magen vill jag lova. halv fem går planet och vi landar två timmar efter det! :P ungefär.
Har lyckats packa. Är inte nöjd med min packning men det får duga. Är inte så nöjd med mitt klädval heller, men det får duga. Kameran har jag laddat, passet har jag i fickan och nässpray är inköpt. Allt är klappat å klart, nu väntar jag bara på att klockan ska bli två så vi kan åka.

Var inne och kollade på vädret förut. det är 15 grader där nu :) så himla härligt.
Vet inte om jag kommer ha möjlighet till att blogga lite då vi är där men annars hörs vi på måndag eller nåt! :)
Trevlig helg allihopa!

C I A O


Ullis!!
Du får absolut komma ner till oss nu i april :D Det skulle va så himla kul! Jag jobbar ju inte så mycket i veckerna + att jag vet ju inte riktigt heller då jag få jobba så det är bara att komma när du vill/ å du kan!
Sen lär jag väl åka hem nåt i maj kanske! Beror helt på jobb å så!
Men du är såååå välkommen såååå! :D

London tomorrow!

Som jag längtar tills imorgon. För typ 3 månader sen så bestämmde vi att vi skulle åka...och nu har det gått 3 månader :O Tänk vad tiden går fort. Och jag har ju inte packat än. Jag har även mitt bankkort i fickan på jobbarbyxorna på jobbet. Kanske inte så smart. Men jag har ett pass iaf ;) Det är ju nästan det viktigaste.

Idag blir det till att åka till jobbet som sagt å hämta mitt kort. Sen blir det en sväng på stan för att fixa pressent! Marie fyller år på lördag nämligen :) Sen hem å hoppas att Christoffer har fixat väskor så man kan börja packa!
Men först nu lite frukost!

Hotellet vi ska bo på, The Cranley:

Hitta även en liten video :)

The Cranley Hotel - London Hotel

C I A O

Nytt

äääääääfff nu orkar jag inte fixa mer...som ni ser har jag bytt utseende..gillar det men lär nog byta snart igen serrni!
Blir väl efter London då man har lite roliga bilder att trixa med. :)
Nu ska jag gå och lägga mig brevid min älskade christoffer och sova. Upp imorn och börja packa lite smått, 2 dagar kvar till vi åker till London. :D

C I A O

Glad påsk

Jag har jobbat hela veckan...det är påsk. Påsk=massajobb. Därav den dåliga uppdateringen. Som tur är är jag ledig idag iaf. Solen skiner,klarblå himmel, inte en droppe snö kvar, nästan. Vååren är häär i norrköping för att stanna! wiiie!
Inte nog med det så är det mindre än en vecka kvar till London. Kan inte bli bättre.

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna då jag inte bloggat :P Var på fest förra lördagen som var riktigt skoj. Utgången vart nog ockå lyckad skulle man kunna säga. ^^Förutom på slutet då :P Men det tar vi en annan gång. Och idag kanske det bli utgång igen. Vi får se vart kvällen för oss. Blir lite fest hos marie iaf.

Innan det ska jag snart ner på stan och möta upp min älskade.(My precius) Vi ska sola lite å sådär...sen hem...sen ner på stan igen för att få lite inspiration till maries pressent.

GLAD PÅSK!
C I A O

RSS 2.0