wiii

SEMESTER!


hej hopp

Det här med ledighet har blivit lite av min grej. Jobbade i tisdags och jobbar inte förens imorn. Har haft rätt så leigt den här veckan. Fast jag får njuta så länge det varar. Nästa vecka drar jobben igång å jag jobbar typ varje dag. de är bra! :)

Jaha vad har då lilla sara gjort då?

Måndags: Hum minnas inte så mycket vad jag gjorde. På kvällen åkte jag älskling marie och marcus till en sjö hade med oss ost, kex, jordgubbar med mjölk å bröd å madssa annat gott. Satt där och hade picknick. Rikitgt mysigt var det! :)
Tisdag: Jobb 10-19.15
Onsdag: Kom marie och marcus på middag och vi såg film. VI bjöd på kycklinggryta med pommes. Up in the air hette filmen. den var faktiskt bra. Till det blev det glass med jordgubbar och krossad daim. Jag å marie gick loss lite där kan man säga. ;P
Igår(torsdag): Var nere på stan en sväng sen på kvällen åkte vi fyra i gänget...man kan ju gissa vilka det är nu :P Och åt på pizzeria miami. Jag tog en kebab i bröd som var sjukt god. Sen skjuta killarna oss till bion där vi mötte upp eva. Gissa vad vi sååååg? Sjukt bar var den. ECLIPS! men den hade nog blivit bättre om jag inte hade haft sånna svettningar då vi satt där. sjukt varmt å jag kunde inte koncentrera mig. Men filmen var riktigt bra! SE DEN!

Idag ska jag lägga mig ute å sola lite nu hade jag tänkt...innan det blir för molnigt! Sen ska jag ta min cykel och åka till maxi för att hälsa på älskling som har jour idag och jobbar 10-22...vi kommer ju inte hinna ses nåt idag eftersom jag börja 7 imorn och måste gå och lägga mig typ ja 23 då han kommer hem! *suck*

C I A O

RSS 2.0