Linnea aka Link

Har ni träffat min vän linnea? Även kallad Link.


Haha Linnea jag orkar inte! HAhaha!

doomsday

Det är sjukt vad världen ska va elak.

Lägenheten kan jag glömma. Idag har det vart budgivning. utgångspriset var 155.000 och efter 5 min bara, innan vi ens han reagera, så var priset uppe i 250.000. Så mycket är inte ens lägenheten värd. Men tydligen finns det nån desperat jävel som vill bort från mamma och pappa. (och som har pengar) Fan för pengar.

Martin är så okontaktbar. Elle han ringer men säger inget i telefonen utan pratar med massa folk runt omkring. Ens nödvändigt att ringa? Ja blir bara deprimerad av det.

Den här jävla förkylningen tar aldrig slut. Den blir bara värre å värre. Slemmet är inte slemm längre utan betongmassa som snart täpper igen hela mig. Tacka vet ja mina kära näsdroppar. jag hade vart död utan dom.

Nåt annat som aldrig tar slut är det här jävla regnet. Det bara regnar och regnar. Så tråkigt. Jusst nu ligger Johanna på en varm å solig strand i spanien sippandes på en paraplydrink å bara lever livet. Hoppas du har det bra gumman! Tro mig du vill inte komma hem!

På Lördag är det the biggest fest ever on Stadshuset. Dom öppnar upp hela jävla stället. Alla, ALLA kommer vara där förutom jag. För jag tog på mig jobb och måste jobba hela jävla helgen. Bra sara, bra där. Jag måste hitta en ensam jävel som jag kan umgås med...vill du? Film, vanligt häng, fågelskådning, bowling, rullstolsrace, bilbingo, msn chattning, harpan? NÅNTING! hör av dig. Jag är desperat.

Nääe men annars är mitt liv toppen just nu...verkligen...eeehe

C I A O

bagagetant in my heart

Home at last!
Jobbat från 7-16 idag. Gick riktigt bra trotts min förkylning.
Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag på lunchen. Tårarna bara spruta. Åt vad undrar ni säkert. Haha jooo åt den grymma tanten som satt sig på bagagebandet....vad tänkte hon med? Min nya idol...hahaha
Ja menar vaa? haha.

Sen efter jobbet var det bara att åka direkt till visningen av lägenheten i granlo.
ME WANT SO BAD!
Den va juh hur mysig som hällst. Och mycket fräshare i verkligheten. Men 4 andra intresanter så budgivningen lär väl skena iväg å stackars lilla fattigsara kommer inte kunna bjuda över. Så eeere.

Nu ska jag äta sen blir det (FÅR MAN VÄL HOPPPAS) filmmys som inte blev av igår.

C I A O

How you dooin

Look what you made me do today!!
FACIALMASK!

Det blev ingen film hos jessie..........
Så istället har jag fått ännu mera tid till att sitta å pilla mig i naveln. Det hela resultera i en fin ansiktsmask med gurka på ögonen. Men dom gled ner hela tiden så jag åt upp dom.



Annars har jag fått veta att rickardh lever å har det bra.

Saknar dig Martin å vill att du ska komma hem. Men du har det juh också bra där du är så...ja...heh!
(You know i cant smile without you..)

Sen så ska jag ju på visning imorn av lägenhet så det pirrar lite nervöst i magen. Men kommer säkert gå bra de där. Ni får hålla tummarna åt mig.



Nää natti natt.

C I A O

ett stycke värsting

Booooring.

Idag har jag inte gjort ett skit. Suttit här, på min stol, i mitt rum och pillat mig i naveln. Om inte det har jag legat i min säng och stirrat rätt in i väggen. vid nått tillfälle har jag spejat på vägarbetarna som håller på att asfalltera utanför på parkeringen. Vilka karlar.
Att va sjuk är döds trist så därför oavsett hur jag mår imorn ska jag jobba.
Kollat runt på toytube och fastnat för dagens visa paridoiklipp. Ju fler man kollar på desto dåligare humor får man och tillslut kiknar man av skratt för att det är så roligt...patetiskt.
Men vad gör man inte för att överleva dagen.



Ikväll blir det mys med girlsen. Film hos jessie. Seee ya!

C I A O

Lilla la liga

Jaa tiden går allt bra fort. Satt å kolla igenom gamla bilder från förr. Minns du det linnea då vi va med å hjälpte knattelaget? Lilla la liga tror ja cupen hette. Jaa redan då va vi bäst å alla ville ha oss.



balls of steel?


HELVETE!

Då var sissta seriematchen spelad då. Det blev oavgjort. Men kändes som förlust. 3-3. Blev riktigt förbannad där ett tag för man sliter häcken av sig men det leder lixom ingen vart. Men oavgjort är bättre än förlust på papperet iaf. Vissa borde sadla om, andra kanske tänka på att vara vacker är som att gå på tunn is. Det leder till stor osäkerhet.
mmm aaa jussde.

Men frukta ej..den 13 spetember är det inomhuscup för dom som vågar. Fy fasen va kul!

C I A O

make it go away

You are the loneliest girl in the world
Taking your hits as they come
You are the loneliest girl in the world
And tonight you’d fall for anyone

It’s in the way you fall down to bed
It’s in the way you cry when he’s not looking

You are the loneliest girl in the world
I’ll watch you die a thousand times again
You are the loneliest girl in the world

And I just want to make it go away

And I just want to make it go away

inredningsredningar

Jag är sjuk...typ...har hallsont å en grad över vad jag brukar vara. Så man kan säga typ.
Men det ska inte hindra mig.
Idag ska jag kolla på möbler å inredning. Haha lägenhetsköp har gjort mig crazy. Jag har ju ingen lägenhet än. Men skadar väl aldrig att planera inredningen endå? elle? :P
Så idag ska jag på följande: Kaaza, living, lagerhause, Åhlens, MIO, jysk, Boom och slutligen IKEA. What a day!
En mer grundligare beskrivning av helgen kommer senare ikväll, med bilder å allt.
Men nu ska jag duscha, sen iväg.

C I A O

Kräftstjärt

SOM JAG HAR BURIT!

Mina kära vänner. Idag ringde linnea och sa att ikväll blir det kräftskiva hos jessie. Vaaaa? ikväll?, kräfta?, jag fick en chock!
Jag var inte bered på detta erbjudande. Det krävs juh tid å planering , men icke denna gång. Utan ikväll ska det bli kräftskiva. Men hattarna, sångerna, lekarna? Hur blir det med det. Näää blir väl bara kräfthatt. Men jag klaaagar inte. Kommer bli kyyyl jö!

Som sagt kräftskiva. Jag skulle köpa kräftor. Jag köpte några jumbokräftor som vägde, jag looovhar, 1 ton. Å dom jävla kräftorna har jag burit runt på i TVÅ TIMMAR. För nää jag skulle gå till birsta city ja efter att jag slutat jobba. Å dom där kräftorna skulle med. Som jag har burit å stonkat. ett tag fundera jag på att gömma dom nånstans å hoppas på att dom låg kvar när jag skulle hem.

MEN dom va med mig överallt. Lite tröst på såren är juh att jag hitta mig några plagg som fick följa med mig hem. (med kräfterna.) En lång väst från bikbok, en lång vit bas t.shirt från H&M, två scarfs även dom från H&M.

Nää nu ska jag sluta gnälla. Kräftorna ligger å tinar i ett kallvattenbad och jag ska färga håret.

C I A O

Tode

Har precis kommit hem från Johanna. Vi har sett på film ikväll. Mysigt mysigt. Först Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay och sedan blev det HellBoy 2. Mycket bra filmer båda två tycker ja.

Annars har min dag bestått av jobb. Sedan tog jag bussen ner till stan för att kolla läget. va ett tag sen jag var ner. Men nu är det gjort.
Imorn är det, suprise suprise, jobb :P. 07-14 sen 14 -? Får se hur lång tid parrots tar.
Annars då? Folk ska ut i helgen. Första gången på länge jag verkligen inte känner nå sug. Å nää jag ska inte ut. Jag vill inte ut. Jag vill ta det lugnt. Spara pengar. Rå om mig själv.
jupp.

C I A O

PICKANICKA IDAG


Oj oj jag har brottom till jobbet. Inte för att jag är sen. Har bara parrots idag då jag får börja när jag vill, men Jag, Linnea och Jessie ska åka på picknick med linneas nyinköpta bil. Den hämtas vid lunch (12-tiden?) Så jag har lite brottom. Vill ju va klar då så allt går enligt planerna.
 Undra vad jag ska ta med för picknick mat? :O Tänkte ju först räckmackor. Va juh så jäkla gott senast då vi va på en "liten" tripp upp till södraberget.
Näää får fundera på det där. Annars handla jag väl nån youghurt eller nåt när jag har jobbat klart :P

C I A O

me to dag ----->

Lägenhet is the shitt



<------ Ja så här ser jag ut idag.

 Helt sjukt vad mycket piggare jag ser ut när jag tar på mig maskara :P
Idag har jag jobbat. (Utan Maskara) Martin kom förbi å sa hejdå idag också.(Därav ingen maskara) Världens sämsta hejdåmoment. Men vad gör man när man jobbar. Ville gråta å skrika men det gick juh inte. Så allt blev så fel. Känns inte som att du har åkt än. Kommer väl få nån chock ikväll då jag inser att du verkligen har åkt å inte kommer hem förens om 5 år...om du ens kommer hem då? Min lilla bästis har blivit så stor!
Jag är faktiskt glad för din skull :P Nånstans där inne...haha



Väl hemma har jag suttit å letat lägenheter. Jag vill fan också att det ska hända nåt i mitt liv. Så lägenhetsköp skare bli. Finns inga fina ute nu bara. Är värsta kräsen har jag märkt. Ska se ut på ett visst sätt. Annars blire inge av. Varför sattsa jag inte på dom i granlo när dom låg ute. Det sa bara klick när jag såg dom. Får hålla utkik om det dyker upp nå fler. För en sån vill jag ha.

Nu väntar jag på mat. Det blir pizza. Sen ikväll ska jag va med min kära väninna Johanna. (haha) VI är lediga imorn. Ge mig fem!

C I A O

jag å linnea ÄR bollen

FYY FAN VA HÄÄÄRLIGT! VI VAAAANN! WTF VI VANN.

Kan nog inte beskriva min lycklighetskänsla. Fråga linnea hur jag betedde mig i bilen. Jag säger det jag å linnea måste spela med varandra. Helt sjukt va vi spöa skiten ur dom.
Ingen riktig målis. Inga avbytare. det va vi against the world.
Det Var jag å Linnea. Linnea å jag. Vi var som två skosnören som snörats samman i en fotbollssko. Vi två var ett.
Vi hade sånt jääkla fint spel. Passningar, fintar, skon på bollen , bollen i nätet. Grymt härligt!
GAAAAAAAAAAH HAHAH!
Första matchen vi vann i hela serien ^^ haha Men det behövde vi. Vi satte dit dom. Jaaahooo!
Inte lilla segern heller, 5-0. Linnea tre mål, jag två.

Jag säger det bara sätt linnea å mig vart du vill. Vi spöa skiten ur alla. FAN VA HÄRLIGT!
MAAAAAAAAAAAAAH!

Forntida bilder tillbaka!

Haha näää johanna, jag avlider, vet du vad?
Jag tappa kameran i golvet, slog på den, å vad får jag se?? Haha Bilderna som vi knäppte på "mitt ställe" för hundra år sen fanns plötsligt där???
Alla bilder jag knäppte igår...BORTA!
 Fort som fan la jag in dom på datorn. Man vet aldrig när dom försvinner igen ;P
Haha, so sick.



( Vi vill ha godis, löösviktsgoodis ;P )

hejdå misär

Efter regn kommer solsken, i varje nerförsbacke kommer en uppförsbacke,
Har man stigit ner måste man stiga upp, Den som ropar i skogen, får svar i skogen...Den som vill ha hjälp med att rulla ihop en matta, får kanske hjälp...

Med andra ord...

jag har fått mitt jobb tillbaka :D

Jag är inte längre arbetslösa Sara, hon som går å gräver i soptunnerna nere på navet efter burkar, med Reine och Lollo... Halleluljha!

C I A O

I Love Frogs



Sissta kvällen och den sissta måltiden med martin å det har vart hur härlig som hällst.

Det börja med att vi åkte till Ica å inhandla mat. Sedan åkte vi hem till Martin å laga maten. Blev så gryymt gott! Men det blir den juh alltid. Titta på lite tv. Sen ungefär kl 23 åkte vi ut å åkte bil. Tog rundan ut mot bergeforsen. Och jag skojar inte då jag säger att vi såg MINNST 30 groder på vägen. stora som små. Läskit var det.
Jag fick för mig att testa lyckan å se om jag kunde få min prins. Men icke. Å martin var en barnrumpa å skrek som en tjej då jag närma mig med grodorna :P haha.





Jag ser tryffel


Ska alldeles strax göra mig klar. Ikväll ska jag och Martin göra lyx (kan man juh altid hoppas på) middag. Jag ville ju på restaurang men det va han inte så sugen på. Så då ska vi lägga alla pengar på en brakmiddag istället. :P
Jag ser oxfilé, jag ser tryffel, ugnsbakade små potatisar med gorgonzolaost...ehmumma!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Jag har tagit fingrarna ur ärslet och städat rummet, halft, har hälfen kvar :P
Sen imorn fyller syster yster år så då blir det partaj.

C I A O

...


:)

åååh nu är de fan jobbigt...
men vad gör man :(

yesterday

Jag fick lite power ändå. Först tänkte jag..näää jag orkar inte skriva nått i blogg jäveln..mitt huvud värker för mycket. Men si på fan jag tog mig hit endå.

Gårdagen var wierd. Först va ja så jäkla opepp. Sen blev jag pepp, å då blev linnea opepp, men jag var fortfarande pepp. eller de va till å från de där. skulle på förfest hos joel först men icke, vi skulle till balta men icke. Vi åkte till södermalm å tommis flickvän. Bastuhuset. de va vaarmt där. 22.oo kom vi dit. Snacka om att vi inte han dricka alls. För vi gick precis då vi kom, typ. Linnea kännde en oerhörd stress. Haha Hennes inköpta cykelalcohol var juh helt onödig. Hon hade inte behövt köpa alla dom där burkarna ;P
Men men ner på krogen drog vi. Först liqqan sen stadshuset blev det. Oehört tråkiga människor va ute. Inge folk alls. Men kul hade jag endå för man är med så kyyyyla männsker. Balta va roligast för han kasta runt å bor på en. haha det var jättekul. Sen fick vi slå han JÄTTE HÅRT i ansiktet.
Vi drog från stadhuset å där har jag typ minnesförlust. Gick vi nånstans eller gick vi direkt till kebabcity?
Kebaben va våran slutliga destination iaf innan vi tog en taxijävel hem.

Kl halv åtta i morse får man ett ess. " vi glömde ölen!"  gaaaah LINNEA!! tack för väckningen.
All öl som blev kvar, minns 100 burkar, gömde vi inne i stan innan vi gick till liqqan. Undra om dom ligger kvar? :O

Slutligen tack till den bartendern på liqqan som tydligen hade så mycket att tänka på att hon gav mig nån annans kvitto att skriva under på för mina öl så jag slapp betala. Eller så tyckte hon bara att jag var het.

C I A O

Kiwi



Wiie hon blir vår i mitten på september.
Kiwi helt klart.
 
C I A O

Cyklist ja visst

Jaaa nu sitter jag här å väntar på att nåt ska hända. Fest ikväll. Vart vet jag ej. Men supas ska det göra. Inge pigg på det men har lovat Linnea :) haha hon har juh trotts allt cyklat å köpt alco till mig ^^


 "Hurru du! Jag har cyklat med 700 flaskor och de va inte lätt kan jag säga dig!
Sen ska jag cykla hem i en jävla uppförsbacke med dom där jävla flaskorna.
Fy fan va du ska supa kan jag lova
!"


Idag va även sissta gången jag såg rickardh på jaa kanske flera år, kanske för alltid, who knows? :'(
Jobbigt vare, fortfarande jobbigt å kommer nog va jobbigt ett bra tag framöver. Men livet ska juh såklart va som jävligast mot mig då jag mår som bäst. Så allt är som det ska vara.

C I A O

the end?

Jag trodde verkligen inte...det gör ont...jäg är så ledsen...Varför? :/

Har köpt mig lösviktsgodis för hela lönen tror ja. 1000 spänn. Min tröst i detta jävliga liv.

Näsdroppsnarkoman

Hej jag heter sara och jag är näsdroppsnarkoman.
Jag har lyckats vare nykter i 1 dag nu. Glömmde min nässpray hos richardh, åkte på apoteket för att köpa en ny men kön var för lång så jag han inte. Pappa lova att köpa en åt mig men han glömde. Annars hade det nu vare 0 dagars nykterhet om jag haft den.

Min nässpray är mitt allt. En sekund utan den å jag dör.
Å just nu är jag inne i en abstinensfas. Jag får panik. Jag vill ha min spray som kan rensa upp mina näsgångar. Jag saknar det där lilla kittlandet då den börjar värka. Ljudet då jag trycker ner flaskhatten. Ni vet det där lilla..."tschhh" Å en till "tschhh"
Sen är det väääldigt noga att följa en viss regel. Om jag är täppt i min högra näsborre måste jag börja med att spraya i den vänstra, och alltid två gånger. Sen får jag spraya i den högra. För den måste man ta sisst för den är drabbad värst.
Följar man inte detta blir konsekvenserna katastrofala. Det ger ingen värkan. Jag blir fortfarande täppt fast 10 gånger värre.
Då kan jag inte sova. Mitt jobb blir drabbat, min dag blir förstörd och jag blir inte lycklig.
Mina näsdroppar gör mig lycklig.

Så har ni några näsdroppar att skänka mig just nu denna kväll. Ge hit dom. GE MIG DOM SA JAG!

Å ge mig inte någon koksaltlösning för det är bara fejk. Det är som att snusa nikotinfri snus eller röka en chokladcigarett.
Bara fejk.





fot på boll

Sällan...SÄLLAN. Jag har sagt det förut men säger det igen. Kontraktet med haga girls kommer att ligga i strimlor som jag sedan ska fläta mig en stråhatt av. efter så oerhört opepp kännsla av att inte orka spela så får linnea en att åka iväg. Var juh trotts allt lite sugen på att spela :)Åh jag fick förhoppningar om ett fullsatt lag med många avbytare.
 Men näää, 4 pers står å väntar när man kommer. Å som vanligt ingen målis. Näähäpp, jahopp ge hit tröjjäveln då så får vi det här överstökat. Såklart man offrar sig för laget. Kasta mig hit å dit, slängde mig, gjorde piruetter å en bakotvolt, gick ner i splitt, spagat you name it. I DID IT ALL! men endå blev det 10-1 till skogsflanörerna...By the way...elle orka...
Näää, asså det är mammor, MAMMOR vi spelar emot. Jag är upprörd. Detta går inte. dom börjar få grått håår. Vi har inte vunnit en enda match. vart kan jag göra av med all denna vrede. Linnea får jag slå dig? :O åh föresten är det kul att ha hund elle?

Nästa match ska jag å linnea spela med varandra å då ska vi äga. Vi ska göra mål, å piruetter gå ner i spagat, splitt, brygga, ALLT!  Jag looovar..

C I A O

Maaaake you own kind of musik..daaa lalla(linnea sjunger nåt) laalla ^^
haha

Dragskobyxa över klacketån

Å herre jävlar min huvudvärk. Haha räkna inte med att jag skulle bli fuller igår inte. Åkte till Ullis på lite förfest med pizza å smirnoff ice. Så jäääkla trött var jag efter att ha jobbat 12 timmar. Men men jag kämpa. En smirnoff, två smirnoff, en till smirnoff som på slutet blev spetsad med hb vilket jag inte märkte efter att nästan allt var tomt. tack tack lisa :P
Det var allt lilla sara behövde. Fast funderade på att dra hem när vi kom ner för jag var sååå trötter och blev så täppt i näsan av alkoholen. Jag fattar inte varför.

Men men tur att jag stanna för jag hade as kul. Vet att jag hade det..eller ja..jag måste ha haft det!
Haha jussde vi lura juh till oss drinkar igår! haha jag å sanna. stackars pojkar fick betala sen HEEEEJDÅÅ! ;P
Fast jag tappa bort alla på slutet. de va ju inte så roligt. Lilla jag kvar på bk. Å vad är oddsen att man stöter på den man appsolut inte vill träffa påväg till bussen. Man ska inte gå själv.

Ny dag nya möjligheter som jag alltid brukar säga. Ehhhhller så inte...
Nu ska jag hoppa in i duschen å sen kolla när tidigaste bussen till härnösand går. För där ska jag tillbringa resten av helgen äre tänkt. Med rickardH <3

C I A O



Svar på tal

Ja å äntligen kom det där svaret som jag har väntat på. Som NI har väntat på. Suttit å bitit ner alla naglar av nervositet. Eftersom denna fråga jag ställde ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Flyter en falukorv om man tappar den i havet?

SVAR:
Nej, en falukorv flyter inte om du tappar den i havet. Tappar du den däremot i Döda Havet kanske den seglar iväg. Stoppa gärna i ett litet meddelande i den så den blir som en liten flaskpost av kött.

:O
Helt otroligt!

Snilleblixt

Glass, GE ÄLL AA ESS ESS är gott. Äter det nu medans jag sitter å funderar hur jag ska fördriva tiden så snabbt som möjligt tills martin slutar å jag får åka till han. Filmtittning, städning, diverse småprat för mig själv. Eller jaaaaaaa nu vet ja! jag skickar en helt onödig fråga till 118 100 å ser vad jag får för svar. Vilken superbra idé! tack tack.

I'll Be back...

... Haha nån frågade:
Vem har lämnat 4 liter jordgubbar på vår bro?

Svar: Vi på 118100 tror att det är Ernst Kirchsteiger. Han kommer på besök imorgon och har med sig en plåt nygräddade äppeldrömmar och vill gärna sitta barfota på gräsmattan och äta jordgubbssorbet efteråt. Ha så trevligt!

...det är ju så jävla sant också, det som är de sjukaste.

I'll Be back....

Hej! Vår tjänst är populär och din fråga är placerad i kö. Tack för tålamodet! Mvh 118100.

Jahopp jaja, jaaa jag får väl vänta då. Nu måste jag juh hitta ett nytt sätt att fördriva tiden så att det går fortare fram tills att jag får ett svar som ska fördriva tiden fram tills att martin slutar. suck.


Filosofi av högsta grad

Fan va tiden går fort. Kom ju nyss hem från jobbet känns det som. Och ska snart dit igen. Kl 6. Känns som att jag bor där. Kanske ska flytta in i toaletpappershyllan bakom gång 11 där jag endå spenderar hela min tid. Blir fint det. Lite filtar, en kudde och en bärbar dator så har jag ju allt jag behöver. Mat finns i personalrummet (å i butiken om inte annat) toa har jag bara några meter bort. Tänk bara på alla fester jag kan ordna på nätterna. Tyvärr så kan dom ju inte börja tidigare än 22. Fatta va folk jag kan bjuda. Rymms bra många i Ica Maxi. Jag hör av mig.

Nog om det. Har suttit å fillosoferat om vad som kommer att hända med mig om ca en månad. Inget kommer ju bli sig likt då pojkarna i mitt liv försvinner. Huum läsa nån kurs kanske för att fördriva tiden å få ett och ett halvt år att gå så snabbt som möjligt. Typ drejeri, göra mig en vas? Eller varför inte börja snickra. Bli en handyman å göra ett sånt där tvåvåningstorkställ.
mmmjaaa...får nog fundera vidare på det där.

Helgen börjar närma sig också, typ inte imorn men nästa dag, ni vet fredagen. Då man ska ha det kyl. Men alla Jobbar ju så Backyard babies å takida kan jag ju bara glömma. Ingen vill gå med mig. Ingen har råd eller ork eller alkoholbehov. Inte jag heller. Nä jag ångra mig. Jag vill inte heller gå. Men alkoholbehov har jag.

Kanske åka upp till richardh å festa. Han som sa nåt om det i söndags. Han skulle ordna värsta festen å jag skulle få komma. haha va dumt det låter. "å jag skulle få komma" Tack va snällt. :P Det shkålar vi för.

Nu blir det kvällen för mig. Ska mysa ner mig i mitt jätte tunga täcke som är så bulligt men som jag endå blir less på efter en kvart för det blir så varmt så nu när jag tänker efter är det lika bra att ta en filt. Slipper jag hela den där hjälpjättevarmtandasandasjagkvävs fasen och det där klibbet mellan kroppsdelarna.

C I A O

Mongo







Nu ska jag åka å jobba.
Vi ses...










Is there a God or what?

Kan inte sova :/
Har försökt men går ej. Tankarna vill inte ta slut. Inga bra tankar heller.
Vad fan händer? Fokusera! Imorn Börjar jag inte förens 15.00 jobbar kvällspasset på hällsa fram till 20.00 Bra pass endå för tiden går så jäkla fort. Å snart är det helg igen. Undra vad som händer då? huum...dricka? appsolut!
hö? vad sas? inte bra för dig? Meeeen jooorå..var ju nykter förra helgen :P


       Om 10 dagar åker Rickardh också. Jobbigt. Å efter det åker Martin.....

                                             Varför just jag?

???????

Jag är såå jävla upprörd. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara försvinna. Jag är ARG! Rikitgt jääävla arg. AAAAAARG! GAAAAAAAAH! Va händer? Block blire! Ska ta bort allt. Fan, 5 bortkastade år. shitt va upprörd jag är. Bild å allt...å dom orden...känt varandra länge elle? nepp. Upprörd. Strider mot allt. Ska inte bry mig, men lätt att inte bry sig... alrig mer vill jag prata med dig. ALDRIG! Slipper jag den här skiten.

Dom 3 muskutörerna...muskeltörerna..myskytörerna...ääh




Haha nej det är inte samma bild!
(Jag tror mitt öga fastna)

ful apa

Förlåt anna, haha men den är så kul ^^



sleepehead

JAG SOMNA...Jag somna på slutet!!! Vad faaaan.
I ja, 700 månader har vi tjatat om att se denna Pandafilm, å jag somnar precis då pandan ska rädda alla å vaknar då han har räddat alla. Vad fan hände där i mellan??
Nu måste jag vänta tills den går att ladda ner så jag får se slutet. Poängen va ju att jag skulle slippa ladda ner den eftersom det tar 1000 år för den att komma ut. (i bra kvalle) Men NÄÄE jag somnar. Suck!
 
Nu ska jag gräva ner mitt huvud i kudden å gråta en skvätt.
Imorn äre jobb som vanligt. Pandajobb. Haaaaajja!



C I A O

Filmnyyyööörd

Arrriba!
Måndag måndag måndag. Finns det nå härligare än måndagar! skojja....
Igår (söndag för er som inte fattar) så åkte jag upp till Richardh. Mycket mysigt. Han bjöd på kycklingfile insmort i massa kesella å annan gegga. Så jääkla gott var det. Sen blev det bio. Arkiv-X. Jaaa ingen speciell film. Lite äcklig ibland men annars..ja helt okej. Alla dör! Mohahaha!
Närå....eller? :O
Aja sova sova sen upp å jobba. Va så jäkla hungrig när vi åkte till jobbet. (vi åt ingen frukost) Å va får jag då..som en uppenbarelse! Jo en helt ny färsk bulle från shell! Kan man få en godare frukost??? Helt fäärsk...mjuk....varm..luktar så där gott när man sniffar på den. Mmmmmm.
Ja sen har jag jobbat hela dan. Typ stukat båda tummarna också tack vare emil. ajjabajja.
 
Å nu mina damer å herrar ska jag på bioooo. Snart. Haha sällan bio. Vad har hänt? :O Bio hit å bio dit, bio överallt.
Jag ska följa med Johanna å olle^^ Vi ska se KungFU Panda. Haaaajja!

C I A O

utomland

Nääe vet ni vaaaad?

Jag ska åka på donken med pinnflickan
Avis..aaa. i knew it!

Böna i lyxförpackning

Okej okej okej. Dålig uppdate. Jag vet, jag vet, jag vet. Men sånt är livet. sluta lipa.
 Det är Lördag å jag sitter här för mig själv helt ensam i lägenheten. I hate It. För några dagar sedan var jag så pepp på att gå ut idag men det bara dog av. 
Jag har så ap tråkigt.. Har sovit nästan hela tiden sen jag kom hem från jobbet kl 16. Är så pigg men det finns apsolut inget att göra. Min egen dator funkar inte så jag sitter vid mammas. Kan det bli så mycket värre?? :|

Men aja så här ser jag ut idag...




OH BEHAVE!

 

RSS 2.0