Run Foreest, Run!


Haha satt på källardörren när jag kom hem idag! ooooops!

Jobbat idag. Sen kom martin å hämta mig. Åkte hem till han. chilla lite, åt lite, chilla lite till. Sen så for vi iväg till ryggis å körde värsta träningspasset. Både han å jag fick nästan kramp. ska bli spännande å se om man klarar av att gå imorn. Å jag som har jourtelefonen. Hur ska detta gå? :O
mmm...och imorn äre fest med jobbmatesen. Blir som det ser ut nu förferre hos johan å sen das krogas.
man har juh fått lööööööööen!


(1. Jag är laddad som tusan. 2. Martin hämtar vatten^^)

C I A O



Sova bör man annars dör man

Asså jag gillar den där låten i förra inlägget. det är en sån glad låt. Det är en sån låt man vill vakna till på morgonen. Den spelas å man dansar iväg till duschen. Man sjunger med. Dansar ut ur duschen, Typ åldansar på sig kläderna å sen så börjar man steka ägg.

"When I'm with you baby, I go out of my head
And I just can't get enough, I just can't get enough
All the things you do to me and everything you said
I just can't get enough, I just can't get enough

We slip and slide as we fall in love
And I just can't seem to get enough of
  "

Lovley!

Det gick superbra idag på jobbet. Mycket och stressigt bara. Men bra gick det! Så ska man upp å jobba 6 imorn igen. så till er alla från oss(mig) alla en rigtigt trevlig kväll för nu ska jag sooooooova!

C I A O

Just Can´t Get Enough

Ahhhhhh vilken underbar morgon!


:)

Aaa vissa vet vad hon heter :)

Fast det ibland kanske inte verkar så
men hon vet!

AkA Dasstrottningen

Jaa ännu en jobbdag har passerat. Har haft det väldigt kul. Dom jobbiga (snarare en) är på semester så idag har vi kanske vart lite stökiga:P Iaf jag, Emil å Anton. Skrattat exakt hela tiden har vi gjort.
Och jag Sara AkA "Olga" "Dassdrottningen" "ToaLisa" ska få världens finaste kartongkniv imorn! aaa värsta hypade/pimpade. Emil hade en sån idag å jag blev så avis :P

Och imorn har jag sovmorgon! :D Börjar 15 och jobbar till 20 på Hällsa&Skönhet. Wiiieee. Ska bli spännande. Johanna kommer va min boss å jag tänker inte göra som hon säger :P Mohahaha!

C I A O

Brudar brudar brudar



Om jag hade kul i helgen? Just Guess^^



(1.Min två sekunders bild, 2. Linnea dog haha, 3. Genis Penis är jätteglad^^, 4. Det luktar bajs, 5. Bajsvatten vid bajshålet, 6. Vi traskar mot Härnösands "stad", 7. Jag och pinnflickan, 8. ISMEN. brudar gillar brudar, killar gillar brudar, alla gillar brudar, brudar brudar brudar.)

Not my lucky day

fy fên för idag.
I helgen fick jag ett sms av min chef som sa att cashewnötterna måste tas bort från butiken för det har kommit in klagomål från olika att dom smakar diskmedel. Jahopp tänkte jag. Men det  var inte bara Jahopp. 9 torn som rymmare ca 40kg nötter var!!! Hej hopp där stog jag med världens minsta skopa å hiva ner i ica kassar. Tog mig 3 timmar. 3 AWHORS!
Så var inte klar förens 19...åsså skulle jag cykla hem. Det börja regna. Jag ringde pappa å han kom och hämta mig. TACK!



Väl hemma släpper dom av mig för dom ska vidare. Jag parkerar cykeln i förådet. ska dra ut nyckeln ur dörren. Men den smäller igen precis då jag ska dra ur den så vipps gick nyckeln av. Inte sant, inte sant, jag får panik å rusar ut på gatan för jag tänker att kanske dom står kvar med bilen å jag hinner stanna dom. SMÄLL. Klart dörren smäller igen efter mig. Å där står jag som ett fån med en avbruten nyckel i handen å kan inte komma in......TILL....mina saker i källaren som består av allt...mobil, pengar, en halväten banan.
så typiskt, så typiskt...kan det bli värre än såhär???
Dropp, dropp, plask, plask....ÖSREGN. Näääe!
Panik igen. skyndar till porten.

En gubbe skriker att jag borde ha paraply...Nääääe det menar han inte? :P

Sitter å väntar att regnet ska sluta. Kan inte kontakta omvärlden.
Vill ha min halvätna banan...men icke :(
Det slutar äntligen regna. Jag börjar leka Mcguiver å sticker in den avbrutna nyckelstumpen, därefter den andra nyckelbiten, och i 20  min står jag å lirkar å vickar...dyblöt, as less.
Men tack vare mina skills så får jag upp dörren, rusar till mobilen å ringer min räddning, PAPPA!

Men nu har jag äntligen lugnat ner mig. tack vare Sommar med Ernst och hans komentarer som "Fräsht så det smackar om det" Och "Ner med dig lille vän" får mig att vilja bygga en egen bungalow. aaaaa får bli mitt nästa projekt!
You go Erns! Fniss

C I A O

confession

Jag försöker verkligen låsas som ingenting. Försöker att inte prata om det. Eller visa det utåt, Vill inte besvära nån. Men ibland går det inte. Ibland vill jag säga till alla precis hur det är. Men går inte.
Och den som får ta smällen är du martin. Jag vet att jag kan va så jäkla jobbig. Å jag fattar inte hur du orkar. Hur du har orkat. Men nu åker du snart. Vilket nog är bäst.
Men endå jag vill inte att du ska åka. Hur ska jag klara mig?
Å jag vet att jag inte får skriva att jag älskar dig. Vi har en gång varit tillsammans å det kan misstolkas...bla bla. Men man kan faktiskt älska nån utan att det betyder på det sättet. Å det gör jag. För du är min allra bästa kompis. Å va fan skulle jag göra utan dig? Du känner mig så jäkla väl. Nästan för väl...och det är så jäkla skönt att ha nån som vet då det bara snurrar i huvet. Å att jag snart inte kommer kunna åka till dig å prata eller bara va...vill inte..
Känns som om den här grejjen som jag inte vill prata om kommer bli värre, Men man vet aldrig...kanske blir bättre.
Förändring kanske är bra.
3 personer vet va jag pratar om.  3 personer som jag lovat. Å jag ska. Behöver bara lite tid. Men jag ska...

Töntigt..jag vet..men men...
å många kommer säkert undra nu. då får ni väl göra det. men är bara tvungen att få ur mig. bättre att besvära bloggen än nån annan. Om det nu är sant.

Imorn kommer allt va som vanligt...det tackar vi för

Nämen oj...här låg min fisk Linnea


Senila gubb jävel

Äntligen hemma från jobbet. Har hunnit en liten sväng på birsta med Martin också.
Är trött, är less är tvungen att va själv hemma. Hatar att vara själv hemma. En viss richardH skulle juh komma å va med mig men han verkar inte komma. LESS! Så är det varje gång.
den enda tröst är när jag sätter på datorn och klickar upp blocket sidan och får se om min fina lägenhet i granlo fortfarande finns kvar. Jag hoppas, jag hoppas, hoppas. VILL HA DEN!
GE MIG DEN!!!!
Martin har även sagt ja till en lägenhet. Grattis, kul för dig, viva la vida loca!

Nåt mer ännu deprimerande är att min chef har glömmt bort att jag ska börja min semester den här veckan. Så jag har ringt å sjukanmält mig i ren protest. Å Samtalen idag tyder på att han kanske borde ta å tänka på refrängen.

Samtal ett 11:00
Chefen: Hej va tråkigt att du är sjuk. Men Jag har fixat så att Andreas tar ditt plock på ÖB Å Margrita tar Parrots imorn på ICA. så det är lugnt. Men du kan jobba på onsdag igen va?
Jag: Men så bra. japp jag kan nog jobba på onsdag igen.
Chef: Braaa, men krya på dig då.
Jag: Hejdå
HAn: Hejdå

Samtal två 13:30
Chef: Men tjenare du det har fixat sig med plocken. Det är så här att Andreas tar ditt plock på ÖB å Margrita tar Parrots imorn på ICA. SÅ det är lugnt, allt är fixat.
Jag: Öööh okej? eehm...
Chefen: jaa men du, du kan plocka på onsdag va?
Jag: eehm jaaaaaaaa..
Chefen: Kanon. men ha det bra å krya på dig. hejdå!
Jag: eeh Hejdå

Samtal tre 16:45
Chefen: Hej hur mår du?
Jag: Joo det är bättre.
Chefen: Braaa. Jo jag ville bara säga att det har ordnat sig på ÖB å ICA. Andreas tar ÖB å Margrita tar ICA Imorn.
Sen hoppas jag att du kan jobba på onsdag igen va?
Jag: ....öh.....ehm...?.....
Chefen: Hallå? är du där?
Jag: aaa eeh visst.
Chefen: Braa då vet jag men krya på dig å ta det lugnt ikväll. hejdå
Jag:...?...

Skulle inte förvåna mig om han ringer om exakt två timmar å upprepar allt en gång till.
Senila gubb jävel.

C I A O



Lugg or not?

En viss dam har prentat in i min hjärna att jag ska klippa lugg.
Först tvärvägra jag för jag har minnen från en tid då jag hade lugg... :P Eyelinerface^^

Men nu börjar jag allt mer å mer bli sugen. Soooo what to do?


Lugg (Ps. den är fake)                                                                 No lugg

Hur många indier inehåller mitt hår

Igår vare film hos Johanna. Mycket mysigt. Först såg vi Be kind rewind, som va haha rolig! Sen blev det American Gangster, som va rätt bra men ooooooootroligt lååååååång. Vet inte hur många gånger vi satt å sa "fan va lång filmen är". Fast den var bara 2h 30 min :P Var inte hemma förens 2.
Kunde inte somna..
Låg å tänkte på hur många indier mitt hår innehåller? Kommer det från en...eller 4 olika. Är dom flintskalliga idag eller döda? :S Vad har jag gjort? Dom kanske bara har små tussar kvar på huvet. Hår som blev över för det inte "var nå bra" Undra om deras barn måste ta över deras yrke...att ge hår.
Eller jag kanske har blivit lurad. Håret kanske kommer från en Apa.
Kanske det var därför som harriet börja gnaga på det när jag låg och sov? :O
Du vet puttsa ap-pällsen...läääskit.



C I A O

Näääe...

...vad är det jag ser. Linneeeeaaa! (Överlycklig gånger 1000). den 5 september spelar Looptroop på stadshuset.
En magväska måste inhandlas!
Men vänta. Ska det inträffa denna gång..eller är det ännu ett spratt som kommer resultera i två gråtandes småflickor som rakar av sig håret å gör en remix av ice ice baby
:O
Bara ödet veeet...

C I A O

7 3 0 10

Just nu letar jag lägenhet för fullt. Vill flytta, illa kvickt! Men blir så less på folk som skriver ut annonser men ingen bild. Skämmes.
Aja har hittat typ 7st som lockar lite extra. Har mailat 3st. Har fått 0 svar. Men vi får se. Har ju bara gått 10 min än så länge.
Haha.

5 år...fy fan

Äntligen helg. Jobbat varenda dag i veckan å inte kommer det bli annorlunda nästa vecka.
Igår var jag med Martin å vi gjorde tacos å såg på film. Riktigt skönt att ta det lugnt.
Men 5 år...fy fan.
Baaah så fort jag tänker på det får jag tårar. Hua.



Jobba jobba jobba

Jobba jobba jobba jobba jobba! Jusst nu gör jag inget annat än Jobbar. Fast man får pengar å jag har ett sjukt bra jobb å jobbar med så sjukt mysiga människor så jag klagar inte. Visst missar en massa skoj ute säkert men...pengar pengar.

Ja så idag har jag jobbat.. (näääe! whaaat?) fast bara 7-14 sen åkte vi hem till johanna i hennes nya brum brum bil! ^^
Där väntade vi på dom som skulle komma å kolla på harriet. Haha jag somna med Göte mellan armen. Jätte gosigt. Å vakna av att nån gnager mig i håret. haha. men dom som skulle komma kom aldrig så jag å Jo drog i väg till birsta där vi käka världens godaste räkmacka å åt fake chokladboll å fake damsugare. Blev besviken :P
Sen blev det lite affärstittning innan vi åkte till trudes å Jo finslipade luggen ;D

Vet ni va? :O Imorn ska jag jobba :P börjar 6 så nu måste jag hoppa i säng.


       C I A O                       

Rauk rauk!

Det går seeeegt

Jag vet det går seeeegt! För seeegt. Men min dator är seg. Å jag är nog också lite seg. Vill ju lägga in bilderna från gotland men det vill inte min datorn. Han vägrar ta emot dom. För lite minne. Bah! så jag har bara mina. Vill ju lägga ut alla. ALLA!
Så ni får vänta lite till. eller mycket till. det beror på.
Kan lägga in en på vårat första "sovställe" då vi va på gotland.Va fint där du! Men andra va läckrare, högre å roligare för bilen kunde rulla ner för stupet om vi glömmt att lägga i bromsen å växeln å allt vad man nu gör. Men som tur va kom vi ihåg det å vi rulla inte ner för stupet.

C I A O

Eller ja ångra mig. Ni får två!


Hemma!

Nu är vi hemma från Roadtrippen. Jag är trött men det har vart såå jäkla kul. Bilder kommer upp nån annan dag för jag tror vi har över 400st å jag orkar inte börja lägga upp nu. Jag bjuder på en^^


RSS 2.0